Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Formulino 52 :)

Sve je to tu negdje, ceka nas zanimljivi rasplet do kraja sezone, ali rookie-iji za sad briljiraju :zelenazastava:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Baš Ante i ja pričali o tome. Lagali bi kad ne bi rekli da nas to veseli. Znamo da je Gp1 u problemima, ali mi smo na trnovitom putu prema vrhu. Sve dajemo iz svog džepa, dok je to kod susjednog portala bilo ipak drugačije. Naravno da je za početak trebalo uložiti, ali reklama za portal koju su imali na Kreatoru je neprocjenjiva.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Ferrari1345 je napisao/la:Formulino 52 :)

Sve je to tu negdje, ceka nas zanimljivi rasplet do kraja sezone, ali rookie-iji za sad briljiraju :zelenazastava:
A još k tome, Formulino pred gašenjem. Donedavno je GP1 imao dvostruko više nego sada svi troje zajedno. Drago mi je da se F1 puls uzdiže sve više :jupije:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Istina, treba još naglasit da su komentari na formulinu i Gp1 uglavnom usmjereni na kritikima, znači nigdje veze o samoj utrci....
A za Formulino mi je tolko drago da se gasi, samo zbog njihovog administratora. Tolko pljuvanja prema korisnicima pa i o samoj F1. Žao mi je eventualno par forumaša koji se iskreno trude ali ocito uzalud. I onda su njemu svi drugi krivi...
Samo se nadam da toga nece ovdje bit...

Za Gp1, neman rijeci. Kod njih je to sve normalno, stranica šteka, korisnici se žale ali njima je to sve normalno ali nema veze oni imaju rekordnu posjećenost :fakjea: jedino mi je žao Vedrana i Frana koji u zadnje vrijeme pišu jako puno vijesti. Ali ostali, zaslužni za održavanje stranice su smijeh

Za ovu stranicu samo pohvale. Tolko dobrih kolumni, "svježih vijesti", komunikacija odlična. Gdje češ bolje :party:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dobro ste primijetili :) Sve ide po planu, samo nešto malo sporije od očekivanog jer je sezona mutava pa ne postoji onaj hype kao u nekoj od prošlih sezona. Ali, sve dođe na svoje pa tako će i ovo.

@Ferrari1345 spomenuo si Vedrana i Franu - oni su uvijek dobrodošli na F1puls, samo moraju odlučiti žele li biti na popularnom projektu koji ide nizbrdo ili na novom projektu koji ide uzbrdo. :mrgreen:

A što se tiče F1puls, tek se uhodavamo, bit će ovo još miljama bolje. :pivo:

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Ne znam gdje su se pogubili na starom sajtu i što se desilo, iskreno nije me ni briga. Ovo mi za sada izgleda odlično, svi poznati, od admina do članova, a većinom su to članovi koji imaju nešto za reći, a ne neki trolovi.
S obzirom na budžet koji imate ovdje i onaj njihov, ovo je kao da Minardi spraši McLaren za 3 sek po krugu :mrgreen:
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ma samo vi ovako nastavite, i nemate problema!

Narod zna skužiti tko se trudi a tko ne, i na kraju ćemo to cijeniti. :thumbs:
Trenutno ste daleeeko bolji od ostalih portala. Puno dobrih kolumni, nostalgija, zanimljivosti vezane za utrke, top 15 najboljih umirovljenih vozača, Ferrari 900 utrka.
Ja to još nisam vidio na GP1 ili Formulinu. ;)

Još da samo Vedran i Fran dođu, i još nađete neku podršku iza sebe, naravno mislim novčanu, pa da ne trebate odvajati iz svog džepa.

Ali sve u svemu, napredujete, i trenutno ste bolji od ostalih! Sve se vidi po komentarima. Ja još nisam ovdje vidio da je netko naživciran zbog ovog portala.... Svi daju pozitivne kritike, i to sve govori kakva je situacija trenutno na ovom portalu. :thumbs:

Samo nastavite ovako!!!! :klanjam: :thumbs:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
F1puls 60, GP1 54 i Formulino 53 :)

Čestitke na ovom, prvi put najkomentiraniji u domaćoj konkurenciji, rekordan broj prisutnih i dosta novih korisnika u zadnje vrijeme :thumbs: Cijelo vrijeme je bilo gusto u natjecanju za najkomentiraniji članak o utrci, ja sam naravno cijelo vrijeme navijao za Puls :mrgreen:

Portal jako napreduje u zadnje vrijeme, jako mi je drago zbog toga i nadam se da ćete nastaviti, kao što reče Ante, ići uzbrdo :D

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Drago mi je da broj članova povećava iz utrke u utrku. U relativno kratkom vremenskom periodu smo daleko dogurali, i mislim da bez čvrste ruke na čelu to ne bi bilo moguće, bez obzira na stanje drugih portala. Ante i Marko su uradili zbilja puno za samo 5-6 mjeseci, a još su čak uspijeli voditi normalan vanjski život. :mrgreen:
Iskoristio bih ovu priliku, da im se zahvalim sto su i meni pružili priliku da budem dio ovog projekta, i nadam se da sam do sada ispunio njihova očekivanja.
Nisu tu samo njih dvojica, cijela naša postava je odradila svoj dio posla, kao i vi, korisnici, jer bez vas ovo ne bi uspjelo.

Kako se ono kaže, naprijed zajedno u nove pobjede! :D
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la:F1puls 60, GP1 54 i Formulino 53 :)

Čestitke na ovom, prvi put najkomentiraniji u domaćoj konkurenciji, rekordan broj prisutnih i dosta novih korisnika u zadnje vrijeme :thumbs: Cijelo vrijeme je bilo gusto u natjecanju za najkomentiraniji članak o utrci, ja sam naravno cijelo vrijeme navijao za Puls :mrgreen:

Portal jako napreduje u zadnje vrijeme, jako mi je drago zbog toga i nadam se da ćete nastaviti, kao što reče Ante, ići uzbrdo :D
Sad je 61 :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Cestitam Pulsu na trudu i radu, upala vam je sjekira u med, a najvise zbog inferiornog Formulina i i ocigledno nesposobnog GP1! Dobili ste vecinom njihove forumase i nastojte ih zadrzati, a forumasi i vi doprinosite kvaliteti ovog firuma sa kvalitetnom raspravom. Imajte svoje misljenje i postujte tudje!

Apelujem adminima da stave beskonacan edit na komentare, nekad covjek u afektu nesto napise sto ne treba, pa da nebi brisao cijeli komentar, nek ima mogucnost da ga prepravi ili ne samo zbog toga nego i opcenito. To svaki forum ima i ne znam zasto se to ogranicava!? To mi bas smeta. A sve ostalo mi je super i samo nastavite s kvalitetnim radom.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Lady
GP3
GP3
Slavenowsky je napisao/la:Cestitam Pulsu na trudu i radu, upala vam je sjekira u med, a najvise zbog inferiornog Formulina i i ocigledno nesposobnog GP1!
Znaš da se Formulino gasi? Boško Boškić objavio 'zatvaranje'..... jbte....od onako jakog i dobrog foruma, sad im 3, 4 ljudi tu i tamo nešto napiše....
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Stranica je odličan, redizajn gp1.hr me je natjerao da prijeđem na f1puls. Uglavnom sve je super jedino ako bi mogli pomaknuti tekstove u člancima malo prema sredini. Znam da to zahtjeva i korekcije dizajna tablica pored teksta.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Lady je napisao/la:
Slavenowsky je napisao/la:Cestitam Pulsu na trudu i radu, upala vam je sjekira u med, a najvise zbog inferiornog Formulina i i ocigledno nesposobnog GP1!
Znaš da se Formulino gasi? Boško Boškić objavio 'zatvaranje'..... jbte....od onako jakog i dobrog foruma, sad im 3, 4 ljudi tu i tamo nešto napiše....
To nisam znao, ali eto bilo je pitanje vremena! Vjeruj mi da sam napisao ogroman tekst, pa obrisao, gdje sam uz duzno postovanje prema ovom portalu i svim ostalim, napisao kako je Cokolino ex F1 Racing bio jedan od najboljih portala i foruma na Balkanu, ali agent "Smith" je tamo totalno zavladao i poceo je unistavati "Zion"! Do duse njegov je i bio, ali davno je izgubio volju za sve. Znas i sama sta se sve desavalo, a neki forumasi (cast izuzetcima) su poprimili njegov karakter, pa je i njih bolio kuki, mi smo pokusali da zivnemo taj forum, ali djaba trud. Ali eto,kad on nece ima ko hoce, zato kazem da je Pulsu upala sjekira u med...
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Lady je napisao/la:
Jednom prilikom netko je spomenuo na Formulinu kako je šteta što si otišla. Izgleda da si i tamo ostavila dubok trag :klanjam: :klanjam:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Slavenowsky je napisao/la: Apelujem adminima da stave beskonacan edit na komentare, nekad covjek u afektu nesto napise sto ne treba, pa da nebi brisao cijeli komentar, nek ima mogucnost da ga prepravi ili ne samo zbog toga nego i opcenito. To svaki forum ima i ne znam zasto se to ogranicava!? To mi bas smeta. A sve ostalo mi je super i samo nastavite s kvalitetnim radom.
O ovom smo nešto već debatirali neposredno nakon otvaranja portala. Nekakav limit bi trebao postojati jer se znalo na nekim forumima događati da se razviju odlične rasprave i onda se neki član naduri i sve svoje postove uredi tj. efektivno izbriše i stavi samo "..." umjesto svojih komentara. Onda rasprava postane bezvrijedna svima koji dođu kasnije čitati. Mislim da je sad 10 minuta i može se povećati na pola sata ili koliko god treba, ali nekakav limit mora postojati.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
slažem se s vetmom.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Radim malo na nekim poboljšanjima portala što se tiče programerskog dijela, sada sam sredio automatsko slanje komentara bez da se stranica mora ponovo učitavati. Molim da javite ako bude problema.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
avetma je napisao/la:Radim malo na nekim poboljšanjima portala što se tiče programerskog dijela, sada sam sredio automatsko slanje komentara bez da se stranica mora ponovo učitavati. Molim da javite ako bude problema.
Upravo sam isprobao, radi bez problema :thumbs:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ne vidim razlog za beskonačan edit. Dovoljno je 5 minuta. "Najbolje" da se sjetim nešto prepraviti nakon što sam otišao na posao i vratio se :mrgreen: .
Nego.... kada je portal (forum) nastao tada sam pitao za mogućnost crne teme foruma. Da li je tako nešto moguće u budućnosti?
Inače sve pohvale za portal i forum. Svi tekstovi/kolumne itd itd su za maksimalnu pohvalu. Nažalost dosta toga ne pročitam, a kamo li da komentiram, nezz.... valjda je došlo takvo vrijeme! :) :thumbs:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡