Sve je to tu negdje, ceka nas zanimljivi rasplet do kraja sezone, ali rookie-iji za sad briljiraju

A još k tome, Formulino pred gašenjem. Donedavno je GP1 imao dvostruko više nego sada svi troje zajedno. Drago mi je da se F1 puls uzdiže sve višeFerrari1345 je napisao/la:Formulino 52![]()
Sve je to tu negdje, ceka nas zanimljivi rasplet do kraja sezone, ali rookie-iji za sad briljiraju
Sad je 61croatic f1 je napisao/la:F1puls 60, GP1 54 i Formulino 53![]()
Čestitke na ovom, prvi put najkomentiraniji u domaćoj konkurenciji, rekordan broj prisutnih i dosta novih korisnika u zadnje vrijemeCijelo vrijeme je bilo gusto u natjecanju za najkomentiraniji članak o utrci, ja sam naravno cijelo vrijeme navijao za Puls
![]()
Portal jako napreduje u zadnje vrijeme, jako mi je drago zbog toga i nadam se da ćete nastaviti, kao što reče Ante, ići uzbrdo
Znaš da se Formulino gasi? Boško Boškić objavio 'zatvaranje'..... jbte....od onako jakog i dobrog foruma, sad im 3, 4 ljudi tu i tamo nešto napiše....Slavenowsky je napisao/la:Cestitam Pulsu na trudu i radu, upala vam je sjekira u med, a najvise zbog inferiornog Formulina i i ocigledno nesposobnog GP1!
To nisam znao, ali eto bilo je pitanje vremena! Vjeruj mi da sam napisao ogroman tekst, pa obrisao, gdje sam uz duzno postovanje prema ovom portalu i svim ostalim, napisao kako je Cokolino ex F1 Racing bio jedan od najboljih portala i foruma na Balkanu, ali agent "Smith" je tamo totalno zavladao i poceo je unistavati "Zion"! Do duse njegov je i bio, ali davno je izgubio volju za sve. Znas i sama sta se sve desavalo, a neki forumasi (cast izuzetcima) su poprimili njegov karakter, pa je i njih bolio kuki, mi smo pokusali da zivnemo taj forum, ali djaba trud. Ali eto,kad on nece ima ko hoce, zato kazem da je Pulsu upala sjekira u med...Lady je napisao/la:Znaš da se Formulino gasi? Boško Boškić objavio 'zatvaranje'..... jbte....od onako jakog i dobrog foruma, sad im 3, 4 ljudi tu i tamo nešto napiše....Slavenowsky je napisao/la:Cestitam Pulsu na trudu i radu, upala vam je sjekira u med, a najvise zbog inferiornog Formulina i i ocigledno nesposobnog GP1!
Jednom prilikom netko je spomenuo na Formulinu kako je šteta što si otišla. Izgleda da si i tamo ostavila dubok tragLady je napisao/la:Znaš da se Formulino gasi? Boško Boškić objavio 'zatvaranje'..... jbte....od onako jakog i dobrog foruma, sad im 3, 4 ljudi tu i tamo nešto napiše....Slavenowsky je napisao/la:Cestitam Pulsu na trudu i radu, upala vam je sjekira u med, a najvise zbog inferiornog Formulina i i ocigledno nesposobnog GP1!
O ovom smo nešto već debatirali neposredno nakon otvaranja portala. Nekakav limit bi trebao postojati jer se znalo na nekim forumima događati da se razviju odlične rasprave i onda se neki član naduri i sve svoje postove uredi tj. efektivno izbriše i stavi samo "..." umjesto svojih komentara. Onda rasprava postane bezvrijedna svima koji dođu kasnije čitati. Mislim da je sad 10 minuta i može se povećati na pola sata ili koliko god treba, ali nekakav limit mora postojati.Slavenowsky je napisao/la: Apelujem adminima da stave beskonacan edit na komentare, nekad covjek u afektu nesto napise sto ne treba, pa da nebi brisao cijeli komentar, nek ima mogucnost da ga prepravi ili ne samo zbog toga nego i opcenito. To svaki forum ima i ne znam zasto se to ogranicava!? To mi bas smeta. A sve ostalo mi je super i samo nastavite s kvalitetnim radom.
Upravo sam isprobao, radi bez problemaavetma je napisao/la:Radim malo na nekim poboljšanjima portala što se tiče programerskog dijela, sada sam sredio automatsko slanje komentara bez da se stranica mora ponovo učitavati. Molim da javite ako bude problema.