senja je napisao/la: 12.06.2017., 13:40
Kako sam dobro prošao u prognozi pole positiona. Ostala mi prognoza od Monaca, 1:11.5. Zaboravio postaviti za Kanadu. I nikad bliže nisam ni bio. Da sam nanovo postavljao sigurno ne bih bio ovako blizu.
ista stvar se i meni dogodila
Ja u Monaku stavio 1:11.460 pa za ovu utrku promjenio na 1:11.500
Budala.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Imam naviku odmah iza utrke postaviti vrijeme za slijedeću utrku.. pa onda eventualno nakon FP3 korigiram.. jer mi se znalo dešavati da zaboravim postaviti pol vrijeme pa ostanem kratkih rukava. Za prošlu utrku sam po slobodnom proračunu tako postavio (tjedan dana prije utrke) postavio vrijeme 1:11,050 ...i bio sam na kraju unutar sekunde. Na svu sreću sam postavio vrijeme, jer bih i ovaj put zaboravio. Da sam čekao FP3 bila bi pušiona, jer sam cijelu subotu bio odsutan.
Ovaj put vrijeme po slobodnoj procijeni za Baku mi je 1:39,350 ...koje su vaše procjene?
hattrick je napisao/la: 12.06.2017., 23:07
Imam naviku odmah iza utrke postaviti vrijeme za slijedeću utrku.. pa onda eventualno nakon FP3 korigiram.. jer mi se znalo dešavati da zaboravim postaviti pol vrijeme pa ostanem kratkih rukava. Za prošlu utrku sam po slobodnom proračunu tako postavio (tjedan dana prije utrke) postavio vrijeme 1:11,050 ...i bio sam na kraju unutar sekunde. Na svu sreću sam postavio vrijeme, jer bih i ovaj put zaboravio. Da sam čekao FP3 bila bi pušiona, jer sam cijelu subotu bio odsutan.
Ovaj put vrijeme po slobodnoj procijeni za Baku mi je 1:39,350 ...koje su vaše procjene?
Ako se nevaram prosle godine je PP u Baku iznosio 1:42.xxx ove godine Hattrick ocekujem ispod tvojih 39.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
1:11,xxxx
Vidim, kamaru ih je ostavilo vrijeme iz Monaca za Montreal.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
hattrick je napisao/la: 12.06.2017., 23:07
Ako se nevaram prosle godine je PP u Baku iznosio 1:42.xxx ove godine Hattrick ocekujem ispod tvojih 39.
I ja mislim da bi trebaloo ići ispod, pogotovo što je staza dosta dugačka.. cca 6km. no nekako sam do sada bio uvijek preoptimističan u procijeni, skoro na donjoj granici.. ili sam fulao jer je bilo prenisko. Ovaj putno sam čista konzerva.
Prošle godine najbrže vrijeme je bilo Robergovo iz Q2 1:42.520
Ja ga ipak ostavio u ekipi, sutra nek se nakupi bodova i kad cijena skoci prodam ga za nekog boljeg
Btw jel ko ubo pol? Ja sam stavio 40.850, prvo sam stavio 40.750 ali reko jedva ce uc u 40.xxx kamoli da toliko spuste i sve je obecavalo da cu uzet milione dok Hamilton nije sastavio krug
Pitam se kaj je ovaj Ham baš morao ić tak brzo?
Prvo stavio 1.40.750 i onda si mislim ma nema šanse da spuste toliko, i na kraju stavim 1.41.200 i bilo bi ljepa berba da Ham nije odlučio baš ovdje toliko nagaziti na gas.
1:41,4xxx, da ne gledam sada tačno.
Daleko sam bio od miliona, samo 250K paara.
Bio sam u razmišljanju da prodam Trolla ali nisam.
Ako sutra bude u bodovima, super.
Drugi mi je Pascal.
Sad sam u dilemi.
Sa prodajm Trolla ću biti dobar (kupljen, ono za 16, ne sjećam se, otišao bi za 22 ili 24).
Pascala sam kupio skupljeg, ako bi ga prodao, biću na "gubitku".
Ali opet, Troll je počeo donositi bodove i ulaziti u Q3.
Za razliku od Pascala (iako je uzeo i on bodove).
Ali mislim da neće više.
Dok nakon Bakua ide Austrija, dakle još jedna u kojoj bi Williams mogao/trebao biti u Q3 i bodovima.
A i na Silverstoneu, takođe.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
HeatBlast44 je napisao/la: 24.06.2017., 17:48
Ja ga ipak ostavio u ekipi, sutra nek se nakupi bodova i kad cijena skoci prodam ga za nekog boljeg
Btw jel ko ubo pol? Ja sam stavio 40.850, prvo sam stavio 40.750 ali reko jedva ce uc u 40.xxx kamoli da toliko spuste i sve je obecavalo da cu uzet milione dok Hamilton nije sastavio krug
Ostavio Strolla zato što ide staza koja odgovara Williamsu. A i mali je pun samopouzdanja nakon prvih bodova u Kanadi. Ali ako cijena skoči taman će se skupiti za nekog top vozača, pa vjerovatno Stroll ide na prodaju nakon ove utrke.
Prognozirao 1:41 okruglo. Da se Hamilton negdje zakucao mogao sam ubost. Bottasovo vrijeme bi mi pravo leglo.