Nikako da ubodem malo blize PP mada nije los rezultat 1.11:650 sam stavio ako nista koji dinar ce i mene zakacit a pod hitno se moram prebacit na Mecin motor.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Ferrari Maniac je napisao/la: 10.06.2017., 21:21
1:11:450 koliko je to munija!?
5 miliončića, yeboga ti
Kod mene 1:11,425
Samo milionče
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ferrari Maniac je napisao/la: 10.06.2017., 21:21
1:11:450 koliko je to munija!?
5 miliončića, yeboga ti
Kod mene 1:11,425
Samo milionče
u yebate, ajde da i mene nešto pogodi u tom manageru, ja se bedak još žalio da sam prenisko vrijeme postavio, sva sreća da sam lijen ko magarac zadnjih tjedan dana....
croatic f1 je napisao/la: 10.06.2017., 22:52
Ja se ne sjećam kad sam zadnji put promijenio pole prognozu
Padaš na sitnicama.
Napraviš epic uvod, a ne mijenjaš pp prognozu.
Previše sam ti vjerovao kad sam te nahvalio da si vrijedan.
Ajd, kraj je nastave, pa si možda imao prečih obaveza od postavljanja pp-a na manageru.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
croatic f1 je napisao/la: 10.06.2017., 22:52
Ja se ne sjećam kad sam zadnji put promijenio pole prognozu
Padaš na sitnicama.
Napraviš epic uvod, a ne mijenjaš pp prognozu.
Previše sam ti vjerovao kad sam te nahvalio da si vrijedan.
Ajd, kraj je nastave, pa si možda imao prečih obaveza od postavljanja pp-a na manageru.
Ma uvijek zaboravim na PulsManager, nisam ni imao toliko školskih obveza (to je zato jer sam bio vrijedan pa ne moram sve na kraju ), ali ovaj put je čak bilo bolje nego inače, sjetio sam se bonus igru postavit, ali ne i PP
Može li se nekako napraviti da se zna za šta se i koliko para zaradilo? Onako samo napiše koliko se zaradilo za čitav vikend, pa ne znaš šta ti je koliko donijelo.
Krstas je napisao/la: 11.06.2017., 23:07
Kako se pise na onom zidu
Tastaturom
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Kako sam dobro prošao u prognozi pole positiona. Ostala mi prognoza od Monaca, 1:11.5. Zaboravio postaviti za Kanadu. I nikad bliže nisam ni bio. Da sam nanovo postavljao sigurno ne bih bio ovako blizu.
senja je napisao/la: 12.06.2017., 13:40
Kako sam dobro prošao u prognozi pole positiona. Ostala mi prognoza od Monaca, 1:11.5. Zaboravio postaviti za Kanadu. I nikad bliže nisam ni bio. Da sam nanovo postavljao sigurno ne bih bio ovako blizu.