F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Da McLaren nema Alonsa, sve bi išlo puno lakše s Hondom.

Tapatalk

Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
@Felipe

Mislim da Honda sama sebi pritisak stavlja svojim izjavama a ne Alonso jer oni su govorili da ce imati motor za prvenstvo a Alonso je samo trebao biti covjek koji ce zavrsiti posao a na kraju krajeva je Honda inzistirala na dovodjenju Alonsa a ako se nevaram oni ga i masno placaju.Tako da ta tvoja opaska mi i ne drzi vodu ali ovo je samo moje misljenje.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
http://www.autosport.com/news/report.ph ... ipleheader

Predstavljen kalendar za sljedeću sezone...
Azerbajdžan će biti 4. utrka sezone, a Rusija se vraća gdje je bila 2014. i 15.
A Francuska je smještena nakon Kanade, a odmah iza nje su Austrija i Engleska, tako da ćemo imati tri utrke zaredom...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
paul ricard 24.06.? može!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Felipe je napisao/la: 19.06.2017., 13:12
Frantic je napisao/la: 19.06.2017., 13:04 Imaju bolju šasiju i aerodinamiku nego Williams.
Izvor?
Gdje ti je nestao smisao za humor?
Vidiš da sam stavio mrgreen-a. :mrgreen:
Sad ozbiljno. Ne vjerujem da je Williams nešto puno bolji po pitanju šasije i aerodinamike od Saubera (ako su išta i bolji??).
Ali zato imaju neuporedivo bolji motor, kakva god bila ta verzija Benza pod njihovom "haubom".
Ovo za šasiju i aerodinamiku, nema tu nikakvog izvora, čisto neka moja observacija. :chill:
Možda i griješim. Vidjećemo kad budu na istom motoru. :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Objavljeno koja će se varijacija Paul Ricarda koristiti za VN Francuske.

[ link do slike ]

Šikana na Mistralu je očekivana i vjerojatno će biti glavno mjesto za preticanje. Zadržavanje cijelog Mistrala ionako nebi imalo previše smisla jer za ravnice kojima nema kraja već imamo Kinu i Baku.

Signes srećom nisu dirali.

No nije mi jasan odabir najsporije šikane za prvi zavoj. Sumnjam da će ta šikana pružiti previše prilika za preticanje jer mi se ravnica između zadnjeg i prvog zavoja čini prekratkom, tako da su komotno mogli staviti i bržu varijantu. Ovako samo dobivamo jednu dosadnu šikanu koja kvari ritam staze.

Sve u svemu ne veselim se nešto pretjerano ovoj stazi. Dovoljan je jedan pogled na donju sliku da shvatite zašto :dafuq:

[ link do slike ]

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ne podržavam eventualni dolazak porsche u f1, radije bi da ostanu u wec-u.
http://paddocktalk.com/news/html/story-314472.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
DaveGilmour je napisao/la: 19.06.2017., 23:32 [ link do slike ]
Kakvo šarenilo majko mila :facepalm:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
morska bolest. :)

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Koliko je ova staza bez veze spram Magny Coursa. Ove plave linije su hipnotizirajuće :dafuq:
slikaslika

senja
Baniran
Baniran
Navija za: Vettel
zekohonda je napisao/la: 20.06.2017., 15:03 ne podržavam eventualni dolazak porsche u f1, radije bi da ostanu u wec-u.
Ako bi ikoga želio iz VW grupe, bio bi to Porsche. Porsche je nekako najjače ime. Jes se i Audi natjecao u F1, ali oni uglavnom prave obična auta. Kao i sam VW. A Porsche je uvijek bio sportsko auto.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
I ja bi Porsche u F1, ma zapravo ja bi bilo koga u F1, od momčadi više glava ne boli :D
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
senja je napisao/la: 20.06.2017., 16:14
zekohonda je napisao/la: 20.06.2017., 15:03 ne podržavam eventualni dolazak porsche u f1, radije bi da ostanu u wec-u.
Ako bi ikoga želio iz VW grupe, bio bi to Porsche. Porsche je nekako najjače ime. Jes se i Audi natjecao u F1, ali oni uglavnom prave obična auta. Kao i sam VW. A Porsche je uvijek bio sportsko auto.
Audi, f1, kad?

senja
Baniran
Baniran
Navija za: Vettel
Auto Union? Prave srebrene strijele. Ili je to bilo prije F1...

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Nije Audi, ali jeste Auto Union. To je bila fabrika auta koja se sastojala iz više njih, audi i još 3 udružene u jednu, odatle 4 prstena, oni su u prije 2. svjetskog rata harali tadašnjom F1. Posle rata se raspali (bombardovanje Saveznika) i Mercedes posle rata uspije spasit Audi i to je sve što je ostalo od te unije.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VKXgqZr8-5k[/youtube]
slikaslika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
nije merc nego vw grupa. ;)

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 6 mj
Mercedes je prodao Audi vw-u

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
DaveGilmour je napisao/la: 19.06.2017., 23:32 Objavljeno koja će se varijacija Paul Ricarda koristiti za VN Francuske.

[ link do slike ]

Šikana na Mistralu je očekivana i vjerojatno će biti glavno mjesto za preticanje. Zadržavanje cijelog Mistrala ionako nebi imalo previše smisla jer za ravnice kojima nema kraja već imamo Kinu i Baku.

Signes srećom nisu dirali.

No nije mi jasan odabir najsporije šikane za prvi zavoj. Sumnjam da će ta šikana pružiti previše prilika za preticanje jer mi se ravnica između zadnjeg i prvog zavoja čini prekratkom, tako da su komotno mogli staviti i bržu varijantu. Ovako samo dobivamo jednu dosadnu šikanu koja kvari ritam staze.

Sve u svemu ne veselim se nešto pretjerano ovoj stazi. Dovoljan je jedan pogled na donju sliku da shvatite zašto :dafuq:

[ link do slike ]

Staza bi bila odlična da ima pješčane "klopke" ovako ništa dobro ne vidim u ovoj stazi, gas do daske i sjeci šikanu.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
lajam nison je napisao/la: 20.06.2017., 20:06 Mercedes je prodao Audi vw-u slika
imaš pravo. :shock: mea culpa.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
zekohonda je napisao/la: 20.06.2017., 20:16
lajam nison je napisao/la: 20.06.2017., 20:06 Mercedes je prodao Audi vw-u slika
imaš pravo. :shock: mea culpa.
Mercedes im je bukvalno dao svoj model na koji su oni stavljali samo svoje znacke, cisto eto da ne propanu, to je posle rata odmah nekad u 50im, kasnije pod cijim su krovom bili, Benzovim, svojim ili VW, nisam bas upucen :)
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡