F1 Vijesti
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Da McLaren nema Alonsa, sve bi išlo puno lakše s Hondom.
Tapatalk
Tapatalk
Obrigado Felipe
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
@Felipe
Mislim da Honda sama sebi pritisak stavlja svojim izjavama a ne Alonso jer oni su govorili da ce imati motor za prvenstvo a Alonso je samo trebao biti covjek koji ce zavrsiti posao a na kraju krajeva je Honda inzistirala na dovodjenju Alonsa a ako se nevaram oni ga i masno placaju.Tako da ta tvoja opaska mi i ne drzi vodu ali ovo je samo moje misljenje.
Mislim da Honda sama sebi pritisak stavlja svojim izjavama a ne Alonso jer oni su govorili da ce imati motor za prvenstvo a Alonso je samo trebao biti covjek koji ce zavrsiti posao a na kraju krajeva je Honda inzistirala na dovodjenju Alonsa a ako se nevaram oni ga i masno placaju.Tako da ta tvoja opaska mi i ne drzi vodu ali ovo je samo moje misljenje.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
http://www.autosport.com/news/report.ph ... ipleheader
Predstavljen kalendar za sljedeću sezone...
Azerbajdžan će biti 4. utrka sezone, a Rusija se vraća gdje je bila 2014. i 15.
A Francuska je smještena nakon Kanade, a odmah iza nje su Austrija i Engleska, tako da ćemo imati tri utrke zaredom...
Predstavljen kalendar za sljedeću sezone...
Azerbajdžan će biti 4. utrka sezone, a Rusija se vraća gdje je bila 2014. i 15.
A Francuska je smještena nakon Kanade, a odmah iza nje su Austrija i Engleska, tako da ćemo imati tri utrke zaredom...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Gdje ti je nestao smisao za humor?
Vidiš da sam stavio mrgreen-a.

Sad ozbiljno. Ne vjerujem da je Williams nešto puno bolji po pitanju šasije i aerodinamike od Saubera (ako su išta i bolji??).
Ali zato imaju neuporedivo bolji motor, kakva god bila ta verzija Benza pod njihovom "haubom".
Ovo za šasiju i aerodinamiku, nema tu nikakvog izvora, čisto neka moja observacija.

Možda i griješim. Vidjećemo kad budu na istom motoru.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Objavljeno koja će se varijacija Paul Ricarda koristiti za VN Francuske.
[ link do slike ]
Šikana na Mistralu je očekivana i vjerojatno će biti glavno mjesto za preticanje. Zadržavanje cijelog Mistrala ionako nebi imalo previše smisla jer za ravnice kojima nema kraja već imamo Kinu i Baku.
Signes srećom nisu dirali.
No nije mi jasan odabir najsporije šikane za prvi zavoj. Sumnjam da će ta šikana pružiti previše prilika za preticanje jer mi se ravnica između zadnjeg i prvog zavoja čini prekratkom, tako da su komotno mogli staviti i bržu varijantu. Ovako samo dobivamo jednu dosadnu šikanu koja kvari ritam staze.
Sve u svemu ne veselim se nešto pretjerano ovoj stazi. Dovoljan je jedan pogled na donju sliku da shvatite zašto
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Šikana na Mistralu je očekivana i vjerojatno će biti glavno mjesto za preticanje. Zadržavanje cijelog Mistrala ionako nebi imalo previše smisla jer za ravnice kojima nema kraja već imamo Kinu i Baku.
No nije mi jasan odabir najsporije šikane za prvi zavoj. Sumnjam da će ta šikana pružiti previše prilika za preticanje jer mi se ravnica između zadnjeg i prvog zavoja čini prekratkom, tako da su komotno mogli staviti i bržu varijantu. Ovako samo dobivamo jednu dosadnu šikanu koja kvari ritam staze.
Sve u svemu ne veselim se nešto pretjerano ovoj stazi. Dovoljan je jedan pogled na donju sliku da shvatite zašto

[ link do slike ]
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ne podržavam eventualni dolazak porsche u f1, radije bi da ostanu u wec-u.
http://paddocktalk.com/news/html/story-314472.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Kakvo šarenilo majko mila

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Koliko je ova staza bez veze spram Magny Coursa. Ove plave linije su hipnotizirajuće 

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Vettel
Ako bi ikoga želio iz VW grupe, bio bi to Porsche. Porsche je nekako najjače ime. Jes se i Audi natjecao u F1, ali oni uglavnom prave obična auta. Kao i sam VW. A Porsche je uvijek bio sportsko auto.zekohonda je napisao/la: 20.06.2017., 15:03 ne podržavam eventualni dolazak porsche u f1, radije bi da ostanu u wec-u.
- zekohonda Verified
- Formula 1
Audi, f1, kad?senja je napisao/la: 20.06.2017., 16:14Ako bi ikoga želio iz VW grupe, bio bi to Porsche. Porsche je nekako najjače ime. Jes se i Audi natjecao u F1, ali oni uglavnom prave obična auta. Kao i sam VW. A Porsche je uvijek bio sportsko auto.zekohonda je napisao/la: 20.06.2017., 15:03 ne podržavam eventualni dolazak porsche u f1, radije bi da ostanu u wec-u.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- HeatBlast44
- Baniran
Nije Audi, ali jeste Auto Union. To je bila fabrika auta koja se sastojala iz više njih, audi i još 3 udružene u jednu, odatle 4 prstena, oni su u prije 2. svjetskog rata harali tadašnjom F1. Posle rata se raspali (bombardovanje Saveznika) i Mercedes posle rata uspije spasit Audi i to je sve što je ostalo od te unije.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VKXgqZr8-5k[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VKXgqZr8-5k[/youtube]

- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
DaveGilmour je napisao/la: 19.06.2017., 23:32 Objavljeno koja će se varijacija Paul Ricarda koristiti za VN Francuske.
[ link do slike ]
Sve u svemu ne veselim se nešto pretjerano ovoj stazi. Dovoljan je jedan pogled na donju sliku da shvatite zašto![]()
[ link do slike ]
Staza bi bila odlična da ima pješčane "klopke" ovako ništa dobro ne vidim u ovoj stazi, gas do daske i sjeci šikanu.
- zekohonda Verified
- Formula 1
imaš pravo.

- HeatBlast44
- Baniran
Mercedes im je bukvalno dao svoj model na koji su oni stavljali samo svoje znacke, cisto eto da ne propanu, to je posle rata odmah nekad u 50im, kasnije pod cijim su krovom bili, Benzovim, svojim ili VW, nisam bas upucen