Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Kako god, rasuli su ih ko rižu.
Pored viška asistencija GSWa i veeeeelikog viška TO Cavsa, užasan postotak šuta kod Cavsa. Nije ni GSW bio extra, ali Cavsi su bili na jadnih 34%.
Dobra stvar po Cavse je to što je svejedno da li su izgubili sa 7 ili sa 22 razlike.
Ali, moraju se pregrupisati, ako misle šta uraditi.
Naravno, ne "mirišem" ni jedne ni druge, ali su mi simpatije ipak na strani GSWa.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Durant je sada najveća misterija za Cavse, sad se moraju baviti problematikom prve utakmice, a Warriorsi sigurno imaju drugi plan za drugu utakmicu. Jbg. Cavsima fali taj treći dobar šuter, a ovi imaju trojicu. Svaki od njih može zabiti 30 poena u svojoj prosječnoj večeri.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
razvalili cavse dobro,,warriorsi budući prvaci :party:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
nigel7 je napisao/la: 06.06.2017., 14:45 razvalili cavse dobro,,warriorsi budući prvaci :party:
Nije gotovo dok domacin ne izgubi utakmicu. Tako su ih razvalili i prosle godine u prve dvije utakmice. ;)

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Cini se nazalost da cavsi nemaju odgovor. Nadam se da grijesim.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la: 06.06.2017., 15:29
nigel7 je napisao/la: 06.06.2017., 14:45 razvalili cavse dobro,,warriorsi budući prvaci :party:
Nije gotovo dok domacin ne izgubi utakmicu. Tako su ih razvalili i prosle godine u prve dvije utakmice. ;)
Eto, izgubi domaćin tekmu.
Ako okrenu ovo, definitivno zaslužuju titulu. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la: 06.06.2017., 15:29
Eto, izgubi domaćin tekmu.
Ako okrenu ovo, definitivno zaslužuju titulu. :klanjam:
Da sad ne psujem imali su ih :(

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pa jesu.
Ali KD je mlatnuo vrlo bitnu tricu i game over.
BTW, kad dopustiš da ti protivnik završi utakmicu serijom 11:0, a tekma je tu negdje "bara-bara / lomljiva", nemoš` ni očekivat` ništa drugo nego poraz.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
cavsi nece dobiti 4 zaredom :kokice:

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Ova treća ih je definitivno ubila. Smiješno je šta su propustili. Mislim da je četvrta samo formalnost. Ovo će biti metla.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Jel zna netko jel bilo kad u povijesti da jedna ekipa izmetlari sve protivnike.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Explorer je napisao/la: 09.06.2017., 17:35 Jel zna netko jel bilo kad u povijesti da jedna ekipa izmetlari sve protivnike.
Googlay @Ex
Nije, koliko znam.
Ako me pamćenje dobro služi, Phila je 1983. imala samo jedan poraz u PO (3 runde je igrala). Skor 12-1. :klanjam:
A moji LAL su 2001. gazili sve redom, a jedino su (vrlo glupo) izgubili prvu finalnu od Phile (u LA), da bi ih potom nagazili naredne 4. Skor 15-1. :klanjam: :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Eto ga, game over. 4-1. KD MVP finala, očekivano. GSW 16-1 kroz play-off. :klanjam:
Čestitke.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Čestitke Warriorsima.
Žao mi je LeBrona, najbolji je ali igra s panjevima, kad tako moram reći..
Nije da mi je drag previše ali ipak..

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
LeBronu si ništa ne može i ne smije reći jer je ostavio i pokazao na terenu sve što je imao. Ovaj poraz pripisujem trenerskoj postavi Clevelanda, Lue je opet "pregažen". Ne znam iz kog razloga nisu napadali više s LeBronom na visokom postu, tako bi KD-a izvukli iz reketa a ostalu četvoricu pustili da se igraju s off-ball blokovima. Prošle godine je uspjelo napadati samo Currya tri utakmice za redom iz pnra, ove godine GSW je došao tu dosta spremniji, primarno je bilo iskakanje Stepha na svakom bloku i na taj način je davao dovoljno vremena da se primarni defanzivac vrati na ball handlera (Lebron/Kyrie) a on je stizao da se vrati na svog čovjeka; kada Curry nije bio uključen u pnr koristili su ga da rotira sa slabe strane i preuzme otvaranje dok se igrač sa loptom udvaja, što je bila sjajna taktika trenera Warriorsa. Tek su u G4 i G5 Cavsi pronašli način kako da zaobiđu tu obranu (nakon što su iscrpno mnogo puta probali iznuditi preuzimanje Currya što se naravno nije dešavalo tako često), i da dobiju otvorene šuteve iz ćoška (čitajte: trojke JR-a).

Da ne pričam kako je jutros izveo JR-a u trenutku kada je imao trojke 5/5 i uveo Korvera u četvrtoj četvrtini, Korvera koji se nije vidio cijelu seriju. Forsiranje Lovea koji jutros kao da i nije došao na utakmicu, ubacivanje Derona Williamsa na četiri(!) na prelazu sa treće na četvrtu četvrtinu, sve su to neke stvari koje se kada igrate da sezona ostane živa ne smiju događati.

Na kraju krajeva, Warriorsi su u drugom poluvremenu imali odgovor na apsolutno svaki potez Cavsa, točnije odgovor je imao Durant. Ne, Durant sada nije najbolji igrač lige, i ne, Durant ne preuzima nikakvu baklju od LeBrona. Lebron je Lebron, Mike svoga vremena (nikakva usporedba s Mikeom samo da se zna), i ono što je radio ovih 5 utakmica, kao i cijeli playoff je daleko veće od onoga što je Durant radio za GSW u finalu.
Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
I od mene cestitke GSW stvarno su super mocna sila kao sto je LBJ izjavio nikad se nisam susreo sa mocnijom napadackom ekipom od ove stvarno su dobri.Mislim da nitko sad KD-u nemoze zamjeriti onu trampu od proslog ljeta jer je covjek dosao po prsten i zasluzeno ga uzeo.
Isto tako nema se sto prigovoriti ni Kingu vukao je koliko je moglo ali ipak dalje nije moglo mada sam misljenja da Cavsi nisu ispustili onu prednost iz G3 da bi danas neke stvari bile drugacije.
Pohvalio bi i Stepha koji je po meni kljucni igrac Warriorsa uz svu duzno postovanje prema KD-u koji je sigurno bolji igrac od Stepha ali ipak Steph je ta kljucna karika ovog danasnjeg GSW-a.

A sad samo molim Boga da CP3 dodje zabadava u Spurse i prikljuci Leonardu u pohod na titulu koju Paul nesumnjam zarko zeli.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Pokušavam al nekako nemam vizije nešto smisleno napisati. Durant je uzeo prsten i zasluženo MVP finala. LBJ je mogao bolje jer je najdominantniji igrač lige. Zadnja četvrtina utakmica nije ga se moglo naći na mapi i to me najviše izritira. Šteta mogli smo imati Bo7 ladno.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
MrDoomroom je napisao/la:Pokušavam al nekako nemam vizije nešto smisleno napisati. Durant je uzeo prsten i zasluženo MVP finala. LBJ je mogao bolje jer je najdominantniji igrač lige. Zadnja četvrtina utakmica nije ga se moglo naći na mapi i to me najviše izritira. Šteta mogli smo imati Bo7 ladno.

Iskreno, bolje da i nisi ništa napisao ako već nisi imao što smisleno napisati.

Na stranu ostale gluposti, kako je to LBJ mogao bolje jer je najdominantniji igrač lige? 33/12/10 nije dovoljno?

Tapatalk

Obrigado Felipe

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1

Felipe je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la:Pokušavam al nekako nemam vizije nešto smisleno napisati. Durant je uzeo prsten i zasluženo MVP finala. LBJ je mogao bolje jer je najdominantniji igrač lige. Zadnja četvrtina utakmica nije ga se moglo naći na mapi i to me najviše izritira. Šteta mogli smo imati Bo7 ladno.

Iskreno, bolje da i nisi ništa napisao ako već nisi imao što smisleno napisati.

Na stranu ostale gluposti, kako je to LBJ mogao bolje jer je najdominantniji igrač lige? 33/12/10 nije dovoljno?

Tapatalk
Ključna utakmica Game 3: LeBron James 4th Quarter 2 for 7 ( 28% shooting)

Najdominantniji igrač lige mora biti bolji od ovoga.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
@mrdoom mislim da trazis dlaku u jajetu.
Lbj jeste najdominantniji igrac u ligi ali je nemoguce odigrati svaki minut svake utakmice finala perfektno pa covjek je u ovom finalu prakticki igrao po cijele utakmice i umor ga je vjerovatno savladao glupo bi bilo traziti krivca u njemu.Pa pogledaj KD-a unazad par godina kad su igrali veliko finale i finala zapadnih konferencija pa u najbitnijim utakmicama je se gubio i doslovno je u zadnjim napadima Wess bio taj koji je povlacio a KD je bio choker koji je bacao cigle po terenu.Lbj je stroj ali nije svemoguc i ja mu skidam kapu za sve sto je napravio do sada u svojoj karijeri.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡