Esteban Ocon
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Nekako sam i na Perezovoj strani, a i na Oconovoj. Ocon bi možda imao vise sanse da pređe Daniela zbog novijih guma, a opet kako Perez kaže ako ga ja komplet trku ne mogu pretec u istom bolidu, onda ne može ni Ocon.
Uglavnom ne krivim Pereza za to sto je u toj situaciji odbio naredbu, bio je i on blizu Danijela, jedan lock-up i eto polu-šanse, a podijum je u igri bio.
Uglavnom ne krivim Pereza za to sto je u toj situaciji odbio naredbu, bio je i on blizu Danijela, jedan lock-up i eto polu-šanse, a podijum je u igri bio.

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Meni je bila ta borba dobra iako je bilo štetno za FI u konačnici. Nekako sam alergičan na sva ta puštanja al opet razumijem budući da se gleda prvo tim, a onda vozači. Ne znam čudna su mi ta tzv puštanja.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Liam Lawson
Perez je sa ovim mnogo toga rekao. Mozda je pobjedio u duelu/dvoboju al u stvari izgubio mnogo toga. Da li cega to kostati u buducnosti ili nece vidjecemo. Sto se tice Okona, stvatno je odvezao odlicnu trku. Za mene jedan od vozaca trke. U jednom trenutku bio drugi. Na ultra gumama vozio 35 krugova. Cak ga od 30 kruga Botas nije uspio prestic, bez obzira na svjeze gume. Inace Forc indija bas dobro funkcionisala. Nadam se da to nije zbog staze.
Sto se tice kraja. Jednostavno u jednu ruku, ruki je i treba mu iskustva za neke stvari. Kao sto je obilazenje.
Drago mi je sto je nakon ovoga, Okon pridobio simpatije kod pojedinih clanova, da ne kazem kod mnogobrojnih.
To je to. 27 bod.
Ostaje zal za Monakom ali dobro.
Gooo Force India!
Sto se tice kraja. Jednostavno u jednu ruku, ruki je i treba mu iskustva za neke stvari. Kao sto je obilazenje.
Drago mi je sto je nakon ovoga, Okon pridobio simpatije kod pojedinih clanova, da ne kazem kod mnogobrojnih.
To je to. 27 bod.
Ostaje zal za Monakom ali dobro.
Gooo Force India!

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ma vidjelo se na intervjuu poslije utrke da je Perez skužio da je zasrao situaciju. Onaj Buxton je prvo intervjuirao Ocona i normalno Ocon sve korektno rekao i još onaj baby face tko ga ne bi zažalio i normalno da je onda Bux odmah išao intervjuirati Pereza i izrešetao ga je bez poštede... ali eto ne pamte se intervjui, nego ono što je na stazi bilo i mislim da je to skužio Checo...
Sisu (fin.)
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Kako znaš? Trebalo je probati, momčad ionako nije imala što izgubiti. Druga su stvar timske odredbe u malim momčadima, nije ista situacija.HeatBlast44 je napisao/la: 12.06.2017., 11:01 Nekako sam i na Perezovoj strani, a i na Oconovoj. Ocon bi možda imao vise sanse da pređe Daniela zbog novijih guma, a opet kako Perez kaže ako ga ja komplet trku ne mogu pretec u istom bolidu, onda ne može ni Ocon.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Pa dobro, mislim isto da je Ocon trebao dobiti tu sansu, ali Perez je mislio da i on može. Zamisli Sergio ceka 25-30 krugova gresku Daniela, pusti Ocona, Daniel napravi gresku i Ocon ga pređe, kako bi se Checo osjećao? Bitno je to malim ekipama, ali nije baš ni zahvalno prema vozaču koji gradi priliku pola utrke da pretekne. Uostalom rekli su na kraju da su ih pustili da se trkaju.

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 6 mj
- Kontakt:
Pustili su zbog nekih drugih razloga, pare su u pitanju, a to Force Indiji itekako treba.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
Da, ali nisam ni protiv Perezovog poteza. Ocon je dobio bolju taktiku. Perez je ipak čitavo vrijeme bio ispred. I da je mogao voziti u čistom zraku, nebi ga Ocon nikada ni vidio ispred sebe. Bio je zaglavljen iza Ricciarda čitavu utrku. Razumjem tim, jer su htjeli ugrabiti postolje. Ali razumijem i Pereza, koji se isto nadao tom postolju. I postojala je mogućnost i za njega da ga ugrabi, ako bi Ricciardo negdje naparvio neku greškicu.
- Krstas
- Formula 1
Na kraju krajeva staza je takva da su obilazenja teska. Pa kad Botas nije uspio prestici Okona. Da se Okonov napad nije desio u 68krugu, u onoj zadnjoj krivini ni Vetel ga nebi mogao prestici.
Ali pricamo o Perezu i Okonu. Pricam o tome jel ispao fer ili ne. Jel ispao covjek ili ne. Ljudski je bio da ga pusti. Pa na kraju krajeva vratio bi mu poziciju. Ali Perez ko dijete ono ljubomorno...
Ali pricamo o Perezu i Okonu. Pricam o tome jel ispao fer ili ne. Jel ispao covjek ili ne. Ljudski je bio da ga pusti. Pa na kraju krajeva vratio bi mu poziciju. Ali Perez ko dijete ono ljubomorno...

- Krstas
- Formula 1
Esteban Ocon 'a superstar of the future', says Merc boss Toto Wolff
http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/196 ... toto-wolff
http://www.espn.co.uk/f1/story/_/id/196 ... toto-wolff

- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Meni žao što je Ocon predugo "respektirao" kolegu, a nije odmah pritisnuo Pereza, nego se toliko dugo vozio iza.
Kako ga je pritisnuo u zadnjim krugovima, tako ga je trebao odmah i bok, a ne čekati.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Možda i nije mogao.zjurina je napisao/la: 15.06.2017., 21:07Meni žao što je Ocon predugo "respektirao" kolegu, a nije odmah pritisnuo Pereza, nego se toliko dugo vozio iza.
Kako ga je pritisnuo u zadnjim krugovima, tako ga je trebao odmah i bok, a ne čekati.
Ja vjerujem da jeste, ali možda mu je nešto i rečeno, a možda i sam nije navaljivao da ne bi napravio kakvu 3.14zdariju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Krstas
- Formula 1
Force India: Ocon/Perez will be 'a handful' for rest of F1 2017
http://www.autosport.com/news/report.ph ... andful-now
http://www.autosport.com/news/report.ph ... andful-now

- Krstas
- Formula 1
Ocon insists "no tension" with Perez after Canada row
https://www.motorsport.com/f1/news/f1-o ... ow-921522/
https://www.motorsport.com/f1/news/f1-o ... ow-921522/

- Krstas
- Formula 1
Esteban Ocon
7th, 1:42.186
“It’s the best qualifying position in my career and I am very happy about how the session went. I made a tiny mistake on my fastest lap and that probably cost me a position, but as a team we have been improving every step of the way. Today was all about pushing to the limit: I brushed the wall three times, something I didn’t do yesterday, but I wanted to give everything today. We are in a strong position for tomorrow’s race and we know anything can happen here. It’s a tight track and very tricky to get right. A strong first lap will be crucial, but the most important thing will be to finish the race. If you get to the end here, you can score big points. Our pace is good and I am confident we can get a good result.”

7th, 1:42.186
“It’s the best qualifying position in my career and I am very happy about how the session went. I made a tiny mistake on my fastest lap and that probably cost me a position, but as a team we have been improving every step of the way. Today was all about pushing to the limit: I brushed the wall three times, something I didn’t do yesterday, but I wanted to give everything today. We are in a strong position for tomorrow’s race and we know anything can happen here. It’s a tight track and very tricky to get right. A strong first lap will be crucial, but the most important thing will be to finish the race. If you get to the end here, you can score big points. Our pace is good and I am confident we can get a good result.”

- Krstas
- Formula 1