Nisu Ferrariju problem samo gume, ovaj bolid se neće nastaviti na slijedeću sezonu. u Barcelonu se donijelo hrpetinu dijelova od kojih trećina nije funkcionirala kako treba, pucanj u prazno, dok se ostali na vrhu što se tiče šasije non-stop polako dižu. Puno manje dijelova donose, ali rade, FI da ima više love bi prejebala Ferrari u sezonskom razvoju, sunce mu kalajsano!!!!
A ti sad nemoj radit na ovom bolidu, eto Williamsa i uskoro vjerovatno i RB-a na vratima. Oni svoje probleme uspješno rješavaju, a Ferrariju je sad jasno, samo određeni uvjeti odgovaraju. Mora sve bit po njihovom štihu da vikend bude dobar-temperatura što viša, bez vjetra i po mogućnosti da ostali kiksaju.
Moraju nastavit razvijat ovaj bolid, a tako se gubi vrijeme na projektu za 2016. koji će biti prvi u potpunosti pod nadzorom J.A. Sve što utuku u ovaj sadašnji je manje vremena za slijedeću sezonu, a koliko god bude bio "Allisonski", opet je to početak kojeg će trebati fino uštelavati, nikakva evolucija jer normalno teže je statati opet ispočetka nego nastavljati i nadograđivati već postojeće što valja boljim komadima. Trebat će sigurno 5, 6 utrka, možda i više da se uhvate sa novim bolidom kako treba.
Sad mi se sve čini kako je baš fijasko iz Barcelone doveo do nervoze, a s njom su došle pogreške i slabiji rezultati. To je sigurno utjecalo i na vozače, na Kimija još više, on je stavljen javno pod pritisak puno prije Barcelone. Neka kaže tko šta hoće, ali iskustvo i maherstvo pravog F1 menadžera je kod Ferrarija izostalo odmah nakon prolaska početne euforije napretka koji se dogodio poslije zime. M.A. je odgovoran za medijski prostor koji je dobio Kimi, koga će dovesti za slijedeću sezonu? Hulka, Valtterija? Oni su baš u godinama kad bi pristali svirati drugu violinu. Vettelu, nema veze što je to on trenutno, ne odgovara razbiti odnos koji ima s Kimijem. Pusti žutilo, situacija s Kimijem je bila splet okolnosti, upravo je to i sam Vettel potvrdio, ali pešekani su jedva dočekali da se mogu nabacivati blatom po Fincu. Star je, izgubio je žar...čovjek isti non-stop. Zašto kvariti tako dobar odnos, gdje je još kraj sezone, vozačima bi trebalo omogućiti što bolju atmosferu za dobre rezultate, ne minirati iste.
Važne odluke su ispred njih. Da se mene pita, sa PU šibaj koliko možeš naprijed, a aero manjim intezitetom, ali kvalitetnije, da donosi. Još utrka dolazi sa tvrđim komponentama, a biti će vjerovatno na nižim temperaturama nego ovaj vikend.
Izgleda su malo previše nisko glave otišle, nitko razuman nije očekivao da se samo tako stigne Mercedes, ali da u ovom dijelu sezone Ferrari stagnira, a ostali oko njih grabe naprijed, polako ali sigurno, to nisam očekivao i malo me raspizdilo ovo danas. Forza, sunce vam
Ovo od Bensona taman kec na desetku

zato neki timovi lijepo obilježe slovima svaku gumu i nema beda. kredom to mogu radit, pa kad ih montiraju, lako se to pobriše.