Lewis Hamilton
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Aaaa koliko je ono indy 500 utrka Kanaanu trebalo da pobjedi? 2? 3? 12!!!

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
A što je uopće Hamilton izjavio?
- DaveGilmour
- Formula 2
Edit: Saznao sam u međuvremenu što je izjavio.
Nije Hamilton ništa krivo rekao. Indy nema tako kvalitetan grid kao F1.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
U pravu je Lewis, ako je rekao ovo što piše @Dave.DaveGilmour je napisao/la: 01.06.2017., 16:56Edit: Saznao sam u međuvremenu što je izjavio.
Ali to nije spriječilo Tonya da mu spusti.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
Hamilton je to rekao na bezobrazan način pa je s te strane i zaslužio ovakav odgovor (postoji na F1 puls facebook stranici citat. Iz nekog razloga ga ne mogu kopi pejstat prek mobitela.)Frantic je napisao/la: 01.06.2017., 17:08U pravu je Lewis, ako je rekao ovo što piše @Dave.DaveGilmour je napisao/la: 01.06.2017., 16:56Edit: Saznao sam u međuvremenu što je izjavio.
Ali to nije spriječilo Tonya da mu spusti.
Mogao je to reći i malo ljepše, ali generalno je u pravu.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Isto je tako činjenica da Andretti team je osvojio 3 od zadnja 4 Indya 500.
Andretti je također ove godine u Top 10 imao 5 bolida u kvalama...najviše od svih timova.
Tako da nije Alonso vozio u slabom bolidu već u jednom od najboljih na gridu i to mu je zasigurno pomoglo.
Andretti je također ove godine u Top 10 imao 5 bolida u kvalama...najviše od svih timova.
Tako da nije Alonso vozio u slabom bolidu već u jednom od najboljih na gridu i to mu je zasigurno pomoglo.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- HeatBlast44
- Baniran
I sta hoces da kazes time? Džaba kad je Honda pod haubom...Ferrari je napisao/la: 01.06.2017., 18:33 Isto je tako činjenica da Andretti team je osvojio 3 od zadnja 4 Indya 500.

- Ferrari
- Formula 1
Pa hoću kazati da je imao skoro pa 90% šansi da se kvalificira u Top 10 i da završi u Top 10 sa takvom ekipom...da bolidi tamo jesu standardni, ali ima razlike u ekipama koje se primjerice kao Andretti cijelu sezonu fokusiraju na Indy 500 i imaju odlične rezultate.HeatBlast44 je napisao/la: 01.06.2017., 19:12I sta hoces da kazes time? Džaba kad je Honda pod haubom...Ferrari je napisao/la: 01.06.2017., 18:33 Isto je tako činjenica da Andretti team je osvojio 3 od zadnja 4 Indya 500.
Đaba što je Honda pod haubom? Pa ta ista Honda je i osvojila Indy 500 te je bila debelo preferirani motor za bolji rezultat na Indyu jer ima više snage od Chevy motora...
Alonso i RHR su odustali sa problemom na tom istom motoru, ali to je tako...
To što se Hamilton čudi kako je Alonso bio u Top 10 u kvalama (jer ne zna u kakvom je bolidu i momčadi bio i što je tako visoko kotirao) je jedino njegova neinformiranost i potreba za pozornošću.
Ništa drugo.
Jednostavno je...ne komentiraš ono o čemu nisi dovoljno informiran i upoznat.
Mogao je samo kazati da je to odličan rezultat Alonsa i tjt., ali on je morao nadopuniti sa svojom bezveznom izjavom koja dovodi u pitanje vozače oko njega.

- HeatBlast44
- Baniran
Ja sam sarkastično napisao za Hondu, znam ja da je Andretti Mc'Laren Honda vjerojatno najbolji bolid tamo, Sato koliko znam je pobjedio u istom bolidu, nego hocu da kazem da je Hamilton upravu to sto je rekao za vozače Indya... pa Bourdais kojeg je Vettel ubio u pojam i svojim deklasiranjem ga otjerao iz F1 je na Indyu bio najbrži dok se nije zalijepio u zid... enough said 
EDIT: I cuj Sato pobjedio Indy500
frajer koji je u F1 poznatiji kao kamikaza... jest njemu Kanaan spustio, al brate ove gore činjenice dovoljno govore o njemu i ostatku grida u odnosu na F1.

EDIT: I cuj Sato pobjedio Indy500

- Ferrari
- Formula 1
A čuj normalno da nisu bolji od većine F1 vozača...ali da li su puno bolji od Palmera, Strolla, Ericssona i takvih bisera? Puno bolji.
Dixon, Power, Newgarden, Hinchcliffe, Pagenaud...to su svi puno bolji vozači od ove trojice primjerice i mogli bi tražiti nešto u F1.
Ne znam koliko si upoznat sa Indycarom, ali eto to su par imena koje bi izdvojio.
F1 je F1 i sigurno ima najveći postotak najbolji vozača, ali svejedno...
Ono što ti želim kazati da to Hamiltonu nije trebalo...ako Alonso nije podcjenjivao te vozače kada je dolazio zašto je Hamilton to morao? Nije morao...to su stvari koje ne bi trebao govoriti...
Aaaa Sato je legenda
nemoj mi vrijeđat Takumu gospodina

Dixon, Power, Newgarden, Hinchcliffe, Pagenaud...to su svi puno bolji vozači od ove trojice primjerice i mogli bi tražiti nešto u F1.
Ne znam koliko si upoznat sa Indycarom, ali eto to su par imena koje bi izdvojio.
F1 je F1 i sigurno ima najveći postotak najbolji vozača, ali svejedno...
Ono što ti želim kazati da to Hamiltonu nije trebalo...ako Alonso nije podcjenjivao te vozače kada je dolazio zašto je Hamilton to morao? Nije morao...to su stvari koje ne bi trebao govoriti...
Aaaa Sato je legenda

- HeatBlast44
- Baniran
Takuma Sato je i meni drag lik, nemam nista protiv njega, samo kazem ko je i sta je bio u F1, a sta je uradio u Indyu... pa i Chiltonu je boba falila da pobjedi, Bourdais favorit bio
Jest da nije trebao to da kaže, ali eto kad vec jest, nije puno pogriješio, treba imat postovanja prema likovima koji zive od utrkivanja, Bourdaisa mi bas zao sto mu se ono desilo, ali kad gledamo realno bolji vozaci su iz F1, naravno ne gledajuci tipove poput Strolla, Palmera

Jest da nije trebao to da kaže, ali eto kad vec jest, nije puno pogriješio, treba imat postovanja prema likovima koji zive od utrkivanja, Bourdaisa mi bas zao sto mu se ono desilo, ali kad gledamo realno bolji vozaci su iz F1, naravno ne gledajuci tipove poput Strolla, Palmera

- Ferrari
- Formula 1
A dobro na Indyu nitko nije siguran i gotovo "svatko" može pobijediti zbog strategija, žutih zastava, dužine utrke i ostalog.
Mislim da takva utrka ipak ne određuje tko je najbolji vozač već moraš imati i veliku dozu sreće u određenim momentima.
Mislim da takva utrka ipak ne određuje tko je najbolji vozač već moraš imati i veliku dozu sreće u određenim momentima.

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
A vidi nešto, kako možemo znati da taj isti Bourdais ne bi odrao svog imenjaka, da mu ovaj dođe u ekipu u Indycaru.
Ili da Hamiltona (ili nekog drugog slične klase) dovedemo ovim starim lavovima (Castroneves, Kanaan, Dixon, Pagenoud, Power, Hunter-Raey...., pa eto i Sato...., donedavno smo imali Franchittija, Serviu,...).
Da li bi ih tek tako "otresao"?
Ne pričam o Indy 500 trci, već o čitavoj sezoni (i to ne debitantskoj).
Ja sam mišljenja da je u F1 veći kvalitet, naravno (iako se svako malo nađe neki "izrod", al jbga). Ovi "naši" su hladno osvajal Indy 500 i/ili prvenstva kad su nastupali tamo (da li upola F1 sezone ili nakon karijere - Clark, Fittipaldi, Mansell,...., Sato i Rossi imaju pobjede na 500 milja takođe, Barichello je bio solidan....), međutim ima i "njihovih" koji su pokazali kvalitet kad su došli "ovamo" (Andretti, zatim J.Villeneuve - OK, sjeo je u najbolji bolid, Montoya....).
Ali Lewisu, kao i obično, jezik ide malo brže od mozga, iako je relativno u pravu.
Ili da Hamiltona (ili nekog drugog slične klase) dovedemo ovim starim lavovima (Castroneves, Kanaan, Dixon, Pagenoud, Power, Hunter-Raey...., pa eto i Sato...., donedavno smo imali Franchittija, Serviu,...).
Da li bi ih tek tako "otresao"?
Ne pričam o Indy 500 trci, već o čitavoj sezoni (i to ne debitantskoj).
Ja sam mišljenja da je u F1 veći kvalitet, naravno (iako se svako malo nađe neki "izrod", al jbga). Ovi "naši" su hladno osvajal Indy 500 i/ili prvenstva kad su nastupali tamo (da li upola F1 sezone ili nakon karijere - Clark, Fittipaldi, Mansell,...., Sato i Rossi imaju pobjede na 500 milja takođe, Barichello je bio solidan....), međutim ima i "njihovih" koji su pokazali kvalitet kad su došli "ovamo" (Andretti, zatim J.Villeneuve - OK, sjeo je u najbolji bolid, Montoya....).
Ali Lewisu, kao i obično, jezik ide malo brže od mozga, iako je relativno u pravu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Bourdais je imao nesreću da je upao u ekipu sa Vettelom koji je bio nadolazeća zvijezda. Došao je direkt iz čini mi se cart serije koja je ipak drugačiji tip bolida. I unatoč tome je po mome mišljenju radio dobar posao. Problem su ipak bili kvarovi na bolidu, a poslije nije dobio ni poštenu šansu.

- HeatBlast44
- Baniran
Meni je dovoljno bilo da pogledam njegov onboard zadnjeg kruga u Belgiji 2008, kad je voznjom po jajima izgubio podijum, a jos smjesnija je njegova izjava posle trke... uglavnom slazemo se da su F1 vozaci bolji, i inace oni koji su ostali bez sjedista u F1 radi svojih neuspjeha su tamo izgradili karijeru i osvajali titule, iz Indya kad sz prelazili nije bas bio slucaj, osim Andrettija, Villeneuvea i Montoye...Dani je napisao/la: 02.06.2017., 08:58 Bourdais je imao nesreću da je upao u ekipu sa Vettelom koji je bio nadolazeća zvijezda. Došao je direkt iz čini mi se cart serije koja je ipak drugačiji tip bolida. I unatoč tome je po mome mišljenju radio dobar posao. Problem su ipak bili kvarovi na bolidu, a poslije nije dobio ni poštenu šansu.

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Na osnovu jednog kruga nekog ocijeniti zar to nije malo licemjerno? Kakav je onda Lewis Hamilton po tom pitanju? Hmmm bilo mi je dovoljno da pogledam kvalifikacije iz Monaka gdje je sa najboljim bolidom završio na P14.HeatBlast44 je napisao/la:Meni je dovoljno bilo da pogledam njegov onboard zadnjeg kruga u Belgiji 2008, kad je voznjom po jajima izgubio podijum, a jos smjesnija je njegova izjava posle trke... uglavnom slazemo se da su F1 vozaci bolji, i inace oni koji su ostali bez sjedista u F1 radi svojih neuspjeha su tamo izgradili karijeru i osvajali titule, iz Indya kad sz prelazili nije bas bio slucaj, osim Andrettija, Villeneuvea i Montoye...Dani je napisao/la: 02.06.2017., 08:58 Bourdais je imao nesreću da je upao u ekipu sa Vettelom koji je bio nadolazeća zvijezda. Došao je direkt iz čini mi se cart serije koja je ipak drugačiji tip bolida. I unatoč tome je po mome mišljenju radio dobar posao. Problem su ipak bili kvarovi na bolidu, a poslije nije dobio ni poštenu šansu.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- HeatBlast44
- Baniran
Ne mozes to tek tako da poredis... ovaj je vozio na 4. Mjestu dobar dio utrke, palo malo kišice i frajera preticali ko amatera, kasnije place na intervjuu jer zna da je tom voznjom izgubio sjedište, a mogao ga je spasiti da je vozio ko i svi ostali. Inače Vettel ga je strpao u dzep te sezone, a pored Italije i u Belgiji se vidilo od cega je SebastiAn, a od cega SebastiEn