Znaci param se
"Will Stevens was on for a good lap but got held up by a backmarker"
Sad se Stevens napokon može osvetit Fernandu za Tr iz Abu Dhabija
"Who is this McLaren?"
"It's the old boy, the old boy. A lot to learn, for him."
"A LOT, a lot to learn!"
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Nico kruži u 1:38, a Lewis u 1:39, kaže na TR "ne mogu brže". Prošle godine je bio bolji, u trenutku otkaza mjenjača je bio 6, 7 sekundi u prednosti, čini se da i ove godine dobro ovdje vozi. Neka mu je čista utrka da zakmeče malo Skyjevci
Felipe je napisao/la:Ja stalno mislim neki sponzor, kad ono...
Dati najbolji dio bolida za promotivnu akciju je jako dobar potez, ionako bi bio siv, ovako će # odradit svoje na Tweeteru, za to mogu samo dobit plus od fanova.
Možda će biti kontri na temu -"Johnny Walker"...reklamira se alkohol, da, ali to nije znak da treba vozit poslije konzumacije, upravo suprotno, Johnny Walker baš paše [ link do slike ]
Merhi bi uzeo pole u GP2 za desetinku, u isto vrijeme mi je smiješno i žalosno [ link do slike ]
Hamilton za sada pušta malo da budu prvi sve do kvala i trke
hajde bolan jebli te kerovi, skoncentriši se na F1, pusti repere i stajling (koji ti je često presmješan) te foto-modele, msm ne možeš test propustit da bi se sa nekim reperom sreo al' eto hajde, ako ga to neće omest', neka ga