Filmovi i serije
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Bilo bi dobro. Čisto iz razloga da shvatiš kakav je to lik. Obavezno pogledaj X-Men Origins: Wolverine (2009) i The Wolverine (2013) . A možda i X-Men: Days of Future Past (2014) jer i u tom filmu ima nešto objašnjeno o njemu.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Danas izlazi novi Louis CK! Gledao sam ga uživo na ovoj turneji i bio je izvrstan pa očekujem da će i ovaj special bit barem dobar kao Shameless
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=d1Fe3mInaTI[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=d1Fe3mInaTI[/youtube]
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
U Pragu sam ga gledao prije par mjeseci, odličan set je imao, baš me zanima kako je sve ispalo na ovoj snimci i kakav će mi dojam biti kad ga gledam na ekranu sa istim forama jer uživo sigurno doprinese i histerija mase
Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Gdje si uhvatio Dylana?vlado je napisao/la:Sinoc nakon povratka sa Bob Dylan koncerta vidim da je izasao specijal. Vec dugo ga iscekujem, pravi praznik za mene.
Ja sam vise nego zadovoljan, odlicno.
A zavidim tebi Ante sto si ga gledao live i to u Pragu.

Moram priznat da mi je Louie bio malo ispod očekivanja ovako na snimci, ali svejedno jako jako dobar.
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Sinoc je imao nastup u Oslu. Velika zelja ispunjena.
Rekao bih standardno dobar CK. Npr. posljednji specijal Bill Burra mi je bio onako, ne bas dobar. Dok je Louis nastavio jako. Sve to ok, ali gledati to live mora da je druga dimenzija.
Malo off, kada se vec spominje prag, ove godine nastupaju gunsi. Mislim da je ceska perfektna za tako nesto. Skupit ce se ljudi sa istoka i zapada.

Rekao bih standardno dobar CK. Npr. posljednji specijal Bill Burra mi je bio onako, ne bas dobar. Dok je Louis nastavio jako. Sve to ok, ali gledati to live mora da je druga dimenzija.
Malo off, kada se vec spominje prag, ove godine nastupaju gunsi. Mislim da je ceska perfektna za tako nesto. Skupit ce se ljudi sa istoka i zapada.
No!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Iako se nekako može vidjeti velika većina istog materijala iz ovog snimljenog s onim što sam čuo u Pragu, sad kad gledam unatrag, iznenađuje me koliko je bilo različito. Uživo mi se činilo spontanije, ovo što je izišlo mi miriše kao da ga je odradio malo više rutinski nego inače jer je znao da se snima. U Pragu se motao, improvizirao na momente, uvod i kraj su bili lokalni, odnosno na početku se sprdao s tim kako dvorana izgleda (kongresove centrum, nekakva socijalistička sala) i na kraju je opet krenuo s nekim forama kako je na putu od aerodroma do hotela vidio neku čudnu džinovsku stolicuvlado je napisao/la: Rekao bih standardno dobar CK. Npr. posljednji specijal Bill Burra mi je bio onako, ne bas dobar. Dok je Louis nastavio jako. Sve to ok, ali gledati to live mora da je druga dimenzija.

- vlado Verified
- Formula 1
Pa da. Zato i ne smatram da sam gledao stand up dok ne vidim uzivo. Gledam neke snimke bill burra koje nisu specijal. Koja je to razlika, spontano mnogo vise kontakta sa publikom jednostavno bolja atmosfera. Ono, zelis ih vidjeti na turneji kada su sirovi bez da je u glavi ovo izlazi za netflix .
Takodje drago mi da je CK odradio odlican posao. Mislim da je ovim usao medju one koji traju do kraja zivota i ne gube na kvaliteti, sto vise postaju i bolji.
Takodje drago mi da je CK odradio odlican posao. Mislim da je ovim usao medju one koji traju do kraja zivota i ne gube na kvaliteti, sto vise postaju i bolji.
No!
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
You are not a woman until you have people coming out of your vagina and step on your dreams......
Jedna od najjačih stvari koje sam čuo na stand up nastupu
Louis CK

Jedna od najjačih stvari koje sam čuo na stand up nastupu
Louis CK

Sisu (fin.)
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Još jedne legende u traileru za film. Postaju jako popularne ove kvalitetne pjesme današnjoj mladeži preko filmova. Neki klinci ni ne znaju da postoje ti bendovi.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v7MGUNV8MxU[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v7MGUNV8MxU[/youtube]

- vlado Verified
- Formula 1
[ link do slike ]
Sinoc je bila premijera 13-te sezone deadliest catcha. Ovo je jedna od onih sto vjerno pratim od prvih sezona. Jos nisam nasao free stream. Ali koliko vidim ima na amazon prime, prvi mjesec je besplatan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sinoc je bila premijera 13-te sezone deadliest catcha. Ovo je jedna od onih sto vjerno pratim od prvih sezona. Jos nisam nasao free stream. Ali koliko vidim ima na amazon prime, prvi mjesec je besplatan.
No!
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zB4I68XVPzQ[/youtube]
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/sirrogermoore/status/867005447018086400
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Pocivao u miru. No Connery, Brosnan i Craig su mi bili bolji Bondovi.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
A pas mater pa kaj je to ovih dana........
RIP Sir Moore.

RIP Sir Moore.

Sisu (fin.)
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
vlado je napisao/la: 12.04.2017., 17:44 Sinoc je bila premijera 13-te sezone deadliest catcha. Ovo je jedna od onih sto vjerno pratim od prvih sezona. Jos nisam nasao free stream. Ali koliko vidim ima na amazon prime, prvi mjesec je besplatan.