Pozdrav svima

🙋‍♂️🙋 Ako ste novi na forumu bilo bi ljubazno da nam se predstavite s par riječi.

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: McLaren
Lady je napisao/la:raca, pa odi na temu 'Povijest F1' i pogledaj malo koliko pljuvanja je jedan član iznio o Senni, i u mom silnom branjenju i u prvom redu iznošenja i argumenata i samih činjenica u korist Senne, apsolutno nitko drugi od članova nije reagirao.... Zato sam i to napisala. Nadam se ubuduće ako dodje do nekih rasprava u spomenutoj temi oko Senne i Prosta, da će se još netko pridružit i reagirat na laži i gluposti koje je pisao dotični član. Admini su premladi i neznaju baš puno iz tog doba, to mi je i sam @avetma priznao kako nije gledao Sennu i nema blage veze o tom djelu povijesti, pa tako da od njih niti ne očekujem podršku.....

No, nebitno! Danija znam sa GP foruma i uvijek je iznosio činjenice i argumente, a i znam da je veliki Ayrtonov fan, tako da sam zato i napisala to.....
Bilo bi mi drago kad bi se i @Fulcrum/@Sukhoi pridružio na ovom forumu, ali on ne želi više sudjelovat po forumima vezano za F1. Šteta, jer taj zna toliko o povijesti da bi mogao napisat knjige i knjige.
A i @Mario550 također.....
Da, znam kad je to bilo sa fjakom i tada nisam htio komentirati, čak ni dalje čitati jer sam bio lud i došla mi je navala ludorija na pamet da ga izvređam kao nikoga do tada jer sam vidio da ti argumentima ne možeš sa benom niš postići, a nisam htio da me neko iz uredništva opomene. Niti jedan sportaš u bilo kojem sportu nije ostavio traga u meni kao ON. Pa meni su prijatelji i poznanici te godine govorili: Poginuo TI je Senna jer su svi koji su me znali da mi je bio kao netko moj i uvijek su mi bila puna usta tog imena. Bio je jedini koji je otišao iz McLarena a da sam navijao paralelno za njega i istinski želio da bude i te godine sa Williamsom prvak. Koliko mi je samo užitaka pružio vozeći za omiljeni tim. I zato, niti jedna budala nije zavrijedila da uopće komentiram išta s njim, a pritom braneći Sennu jer takvima kao što je dotična spodoba dajem samo publicitet da se izživi a meni pritom pokida živce. Aj, budi mi pozdravljena

Lady
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
raca, ma imaš pravo! Ma i ja sam se bez veze navukla na provokatora s ciljem da se ipak prikaže istina, ali šta ćeš..., samo sam naletila na zid. Zato sam i kasnije odustala od bilo kakve rasprave, a dotični se samo pojavljuje kad treba pljuvat Sennu....
Budi mi i ti pozdravljen.....
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡