Pozdrav svima
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pozdrav. Pravo ime mi je Danijel, imam 33 godine i dolazim iz Zagreba. Zaljubljenik u f1 sam od svoje 9 . godine zahvaljujući djedu ( Berger čini mi se Monza 1990. ili 1991. i zaustavljanje u boksu pri čemu su zaboravili jedan kotač uz djedovo " Das ist Sabotage ). Od tada navijam za Sennu. Navijam i dalje jer to je jače od mene. Jedno vrijeme za Villneuvea , Hakkinena, Montoyu, Alonsa i sada na kraju za Hamiltona. Priznajem da sam subjektivan i ne bježim od toga. Pored f1 volim i moto gp i wrc. Veselim se raspravama. 

- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Dobrodošao!
Konačno jedan koji voli reli.
Za koga navijaš u WRC, a za koga u MotoGP?

Konačno jedan koji voli reli.

Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Dobrodošao! 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pozdrav i dobrodošao Dani! 

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Willkommen 

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Pozdrav Dani, drago mi je vidjeti te ovdje 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Lady
- GP3
raca, pa odi na temu 'Povijest F1' i pogledaj malo koliko pljuvanja je jedan član iznio o Senni, i u mom silnom branjenju i u prvom redu iznošenja i argumenata i samih činjenica u korist Senne, apsolutno nitko drugi od članova nije reagirao.... Zato sam i to napisala. Nadam se ubuduće ako dodje do nekih rasprava u spomenutoj temi oko Senne i Prosta, da će se još netko pridružit i reagirat na laži i gluposti koje je pisao dotični član. Admini su premladi i neznaju baš puno iz tog doba, to mi je i sam @avetma priznao kako nije gledao Sennu i nema blage veze o tom djelu povijesti, pa tako da od njih niti ne očekujem podršku.....
No, nebitno! Danija znam sa GP foruma i uvijek je iznosio činjenice i argumente, a i znam da je veliki Ayrtonov fan, tako da sam zato i napisala to.....
Bilo bi mi drago kad bi se i @Fulcrum/@Sukhoi pridružio na ovom forumu, ali on ne želi više sudjelovat po forumima vezano za F1. Šteta, jer taj zna toliko o povijesti da bi mogao napisat knjige i knjige.
A i @Mario550 također.....
No, nebitno! Danija znam sa GP foruma i uvijek je iznosio činjenice i argumente, a i znam da je veliki Ayrtonov fan, tako da sam zato i napisala to.....
Bilo bi mi drago kad bi se i @Fulcrum/@Sukhoi pridružio na ovom forumu, ali on ne želi više sudjelovat po forumima vezano za F1. Šteta, jer taj zna toliko o povijesti da bi mogao napisat knjige i knjige.
A i @Mario550 također.....

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Dobrodošao Dani!
..nadam se kako ovdje ćeš naći jedno lijepo mjesto za druženje, rasprave, te svježe i zanimljive informacije.
Edit:
Jedno zanimljivo pitanje za naše F1 povjesničare (nevezano uz F1) koje me kao klinca mučilo.. "Što je prije bilo, kokoš ili jaje?"
Ako logički i evolucijski zaključimo kako je prije nastalo Jaje, jer su ptice nastale od dinosaura, a dinosaur je prvo sneo jaje iz kojeg je tokom mutacija na nastala neka ptica.. pa tako do jajeta kokoši.. onda dolazimo do pitanja "Što je prije nastalo, dinosaur ili jaje?"

Edit:
Jedno zanimljivo pitanje za naše F1 povjesničare (nevezano uz F1) koje me kao klinca mučilo.. "Što je prije bilo, kokoš ili jaje?"
Ako logički i evolucijski zaključimo kako je prije nastalo Jaje, jer su ptice nastale od dinosaura, a dinosaur je prvo sneo jaje iz kojeg je tokom mutacija na nastala neka ptica.. pa tako do jajeta kokoši.. onda dolazimo do pitanja "Što je prije nastalo, dinosaur ili jaje?"

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
U WRC-u za tim, Ford ( Kubica ima ono nešto, ali za sada previše griješi) nekako su mi posebni. Ista stvar vrijedi i za moto gp. Tu navijam za yamahu/Rossija ( prelazak Rossija iz honde je bio nestvaran, ispunjenje snova za navijače yamahe).Felipe je napisao/la:Dobrodošao!![]()
Konačno jedan koji voli reli.![]()

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
dobro došo dani!
nedostatak foruma i nepregledno komentiranje na gp1 radi čuda.
nedostatak foruma i nepregledno komentiranje na gp1 radi čuda.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
dobro došao Dani, bar će mi imat' ko čuvat leđa u raspravama oko Lewisa