PulsManager - igra za sezonu 2017.
- pro5i vilin konjic
- Karting
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
1:19.125
Koliko je to milja?
Koliko je to milja?
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
ja sam fulao za 0.151
...tako blizu, a tako daleko. Bit će četvrt milje fajn, kad ne može bolje.
...a za Bonus igru sam se dvoumio između Alonsa i Grosjeana... i na kraju nisam bio siguran što sam odabrao, naravno odabrao sam krivog.
@pro5i vilin konjic ...mislim da je 1 milja, moraš biti unutar 10 tisućinki da je 5 milja

...a za Bonus igru sam se dvoumio između Alonsa i Grosjeana... i na kraju nisam bio siguran što sam odabrao, naravno odabrao sam krivog.

@pro5i vilin konjic ...mislim da je 1 milja, moraš biti unutar 10 tisućinki da je 5 milja
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- pro5i vilin konjic
- Karting
Hvala na brzom odgovoru. I milja je zakon + milja zahvaljujuči Alonsu i Hondi. Nadajmo se još P1 i P2 za Ferrari sutra u utrci.hattrick je napisao/la: 13.05.2017., 15:06 ja sam fulao za 0.151![]()
...tako blizu, a tako daleko. Bit će četvrt milje fajn, kad ne može bolje.

- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
1:19.126 damn
Tapatalk
Tapatalk
Obrigado Felipe
- cavallina
- Karting
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
avetma je napisao/la: 20.02.2017., 17:25 ...
- Osim toga, novac možete skupiti i tako da prognozirate pole position. Što bliže realnom pole positionu - to više novca osvojite. Ako ste pogodili točno vrijeme dobit ćete 10 milijuna eura. Ako ste unutar 10 tisućinki dobijete 5 milijuna, i tako dalje. Detalje o tome koliko dobijete novca za pole position možete pogledati u igrici pod izbornikom "Pitanja"
...

#KeepFightingMichael
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ja sam stavio 1:19.245, jos jedan milion 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Jesi, kao i ja (1:18,895), "frtalj" miliona.Kuštelaar je napisao/la: 13.05.2017., 16:20 Ja sam stavio 1:18:892 ak se dobro sjecam. Jesam dobio sta?
250000

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
Trebalo bi uvesti tu barem još nagradu od pola miliona. Ili čak još i 750.000. Glupo mi da dobiješ isto ako si jedva unutar sekunde, i ako si 0.101s od pole positiona. Recimo za 0.250s od pp-a 750.000, i za 0.5s od pp-a pola miliona.
- HeatBlast44
- Baniran
Nije to posteno tek tako, ubodi vrijeme i opari se, a ne pravila sebi prilagođavat

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
PP prognoza i novac za to će se sigurno mijenjati za iduću sezonu ako bude igre, to je područje gdje se može puno poboljšati sistem i nagraditi tocnije prognoze.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
Pa ne kažem ništa za to. To je sve sića za tačnu prognozu (10m), ili ako si u 10 hiljadinki (5m). 1m je sića za to. Ali ovih 250 je malo ako si bio 0.101s, a isto dobiješ i ako si 0.999 od pp-a... To baš i nije neko pogađanje. Jer, teško da će iko mašiti preko sekundu.HeatBlast44 je napisao/la: 13.05.2017., 21:19 Nije to posteno tek tako, ubodi vrijeme i opari se, a ne pravila sebi prilagođavat![]()
![]()
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
- S nama već: 10 god 4 mj
A vidis ja bi recimo stavija sistem di se pogađa brojka, tako da bi prognoza 1:30.000 bila totalno pogresna ako je pole 1:29.999, ali 1:29.000 znaci da si unutar sekunde i dobijas određenu svotu. Ovako imaš 2 sekunde interval unutar kojeg si u lovi, a onako bi taj interval bija pni kraći, a i nek je kocka..zanimljivije je. Međutim i ovim sam sistemom jako zadovoljan a i otkad je uveden mislin da sam svaki put bija u lovi a sad san uboja i milijun.senja je napisao/la: 13.05.2017., 21:07 Trebalo bi uvesti tu barem još nagradu od pola miliona. Ili čak još i 750.000. Glupo mi da dobiješ isto ako si jedva unutar sekunde, i ako si 0.101s od pole positiona. Recimo za 0.250s od pp-a 750.000, i za 0.5s od pp-a pola miliona.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Izvini, ali meni je ovo bezveze.mzf1 je napisao/la: 13.05.2017., 22:03A vidis ja bi recimo stavija sistem di se pogađa brojka, tako da bi prognoza 1:30.000 bila totalno pogresna ako je pole 1:29.999, ali 1:29.000 znaci da si unutar sekunde i dobijas određenu svotu. Ovako imaš 2 sekunde interval unutar kojeg si u lovi, a onako bi taj interval bija pni kraći, a i nek je kocka..zanimljivije je. Međutim i ovim sam sistemom jako zadovoljan a i otkad je uveden mislin da sam svaki put bija u lovi a sad san uboja i milijun.senja je napisao/la: 13.05.2017., 21:07 Trebalo bi uvesti tu barem još nagradu od pola miliona. Ili čak još i 750.000. Glupo mi da dobiješ isto ako si jedva unutar sekunde, i ako si 0.101s od pole positiona. Recimo za 0.250s od pp-a 750.000, i za 0.5s od pp-a pola miliona.

A već smo diskutovali, baš na ovu temu, prije nekih mjesec, otprilike.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
Bilo bi super kada bi bilo neki mali znakić, obavijest o novim bonus igrama na početnoj stranici portala. Znam da je smisao da svako malo posjetimo igru da vidimo ima li nešto novo, ali eto ja dosta puta zbog obaveza zaboravim na igru, a na protal svratim na brzinu i to većinom preko tapatalka. Propustio sam baš jako puno bonus igra svojom krivnjom naravno, ali se nadam da će u neko buduće vrijeme biti neki znakić/obavijest o novoj igri, a i vjerojatno nisam jedini kojem bi to dobro došlo

- HeatBlast44
- Baniran
Ma trenutni sistem dobivanja love za pol poziciju je i vise nego dobar. Na nama je da pogodimo vrijeme, nekad fulas za par hiljadinki, nekad za sekundu, a nekad ubodes u pola desetinke. Vala ne razumijem ni kako neki kad ih ne ide odmah bi neka pravila mjenjali, a dal ste pogodili, ne bi vam nista smetalo