PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

pro5i vilin konjic
Karting
Karting
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
1:19.125

Koliko je to milja?

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
ja sam fulao za 0.151 :shock: :facepalm: ...tako blizu, a tako daleko. Bit će četvrt milje fajn, kad ne može bolje.
...a za Bonus igru sam se dvoumio između Alonsa i Grosjeana... i na kraju nisam bio siguran što sam odabrao, naravno odabrao sam krivog. :mrgreen:

@pro5i vilin konjic ...mislim da je 1 milja, moraš biti unutar 10 tisućinki da je 5 milja
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

pro5i vilin konjic
Karting
Karting
hattrick je napisao/la: 13.05.2017., 15:06 ja sam fulao za 0.151 :shock: :facepalm: ...tako blizu, a tako daleko. Bit će četvrt milje fajn, kad ne može bolje.
...a za Bonus igru sam se dvoumio između Alonsa i Grosjeana... i na kraju nisam bio siguran što sam odabrao, naravno odabrao sam krivog. :mrgreen:

@pro5i vilin konjic ...mislim da je 1 milja, moraš biti unutar 10 tisućinki da je 5 milja
Hvala na brzom odgovoru. I milja je zakon + milja zahvaljujuči Alonsu i Hondi. Nadajmo se još P1 i P2 za Ferrari sutra u utrci. :trep:

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Kod mene 1:19 okruglo.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
1:19.126 damn

Tapatalk

Obrigado Felipe

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
taman kad sam se pobojavsi se da ce mclarenu jos pasti cijena,prodala sasiju i uzela sauber,oni odu na p7..... :facepalm:
#KeepFightingMichael

Carillo
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Kako ide to sa pp-om? Nikako da naučim to? :mrgreen: Jel se dobije išta ako sam unutar 0,3? Mislim da je ovo prvi put da sam pristojno ubo tu prognozu :mrgreen:

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
avetma je napisao/la: 20.02.2017., 17:25 ...
- Osim toga, novac možete skupiti i tako da prognozirate pole position. Što bliže realnom pole positionu - to više novca osvojite. Ako ste pogodili točno vrijeme dobit ćete 10 milijuna eura. Ako ste unutar 10 tisućinki dobijete 5 milijuna, i tako dalje. Detalje o tome koliko dobijete novca za pole position možete pogledati u igrici pod izbornikom "Pitanja"

...
:chill:
#KeepFightingMichael

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ja sam stavio 1:19.245, jos jedan milion :fakjea:
slikaslika

Kuštelaar
Baniran
Baniran
Ja sam stavio 1:18:892 ak se dobro sjecam. Jesam dobio sta?

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Kuštelaar je napisao/la: 13.05.2017., 16:20 Ja sam stavio 1:18:892 ak se dobro sjecam. Jesam dobio sta?
Jesi, kao i ja (1:18,895), "frtalj" miliona.
250000 :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senja
Baniran
Baniran
Trebalo bi uvesti tu barem još nagradu od pola miliona. Ili čak još i 750.000. Glupo mi da dobiješ isto ako si jedva unutar sekunde, i ako si 0.101s od pole positiona. Recimo za 0.250s od pp-a 750.000, i za 0.5s od pp-a pola miliona.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Nije to posteno tek tako, ubodi vrijeme i opari se, a ne pravila sebi prilagođavat :D :pivo:
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
PP prognoza i novac za to će se sigurno mijenjati za iduću sezonu ako bude igre, to je područje gdje se može puno poboljšati sistem i nagraditi tocnije prognoze.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

senja
Baniran
Baniran
HeatBlast44 je napisao/la: 13.05.2017., 21:19 Nije to posteno tek tako, ubodi vrijeme i opari se, a ne pravila sebi prilagođavat :D :pivo:
Pa ne kažem ništa za to. To je sve sića za tačnu prognozu (10m), ili ako si u 10 hiljadinki (5m). 1m je sića za to. Ali ovih 250 je malo ako si bio 0.101s, a isto dobiješ i ako si 0.999 od pp-a... To baš i nije neko pogađanje. Jer, teško da će iko mašiti preko sekundu.

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
S nama već: 10 god 4 mj
senja je napisao/la: 13.05.2017., 21:07 Trebalo bi uvesti tu barem još nagradu od pola miliona. Ili čak još i 750.000. Glupo mi da dobiješ isto ako si jedva unutar sekunde, i ako si 0.101s od pole positiona. Recimo za 0.250s od pp-a 750.000, i za 0.5s od pp-a pola miliona.
A vidis ja bi recimo stavija sistem di se pogađa brojka, tako da bi prognoza 1:30.000 bila totalno pogresna ako je pole 1:29.999, ali 1:29.000 znaci da si unutar sekunde i dobijas određenu svotu. Ovako imaš 2 sekunde interval unutar kojeg si u lovi, a onako bi taj interval bija pni kraći, a i nek je kocka..zanimljivije je. Međutim i ovim sam sistemom jako zadovoljan a i otkad je uveden mislin da sam svaki put bija u lovi a sad san uboja i milijun.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
mzf1 je napisao/la: 13.05.2017., 22:03
senja je napisao/la: 13.05.2017., 21:07 Trebalo bi uvesti tu barem još nagradu od pola miliona. Ili čak još i 750.000. Glupo mi da dobiješ isto ako si jedva unutar sekunde, i ako si 0.101s od pole positiona. Recimo za 0.250s od pp-a 750.000, i za 0.5s od pp-a pola miliona.
A vidis ja bi recimo stavija sistem di se pogađa brojka, tako da bi prognoza 1:30.000 bila totalno pogresna ako je pole 1:29.999, ali 1:29.000 znaci da si unutar sekunde i dobijas određenu svotu. Ovako imaš 2 sekunde interval unutar kojeg si u lovi, a onako bi taj interval bija pni kraći, a i nek je kocka..zanimljivije je. Međutim i ovim sam sistemom jako zadovoljan a i otkad je uveden mislin da sam svaki put bija u lovi a sad san uboja i milijun.
Izvini, ali meni je ovo bezveze. :thumbsd:
A već smo diskutovali, baš na ovu temu, prije nekih mjesec, otprilike.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Bilo bi super kada bi bilo neki mali znakić, obavijest o novim bonus igrama na početnoj stranici portala. Znam da je smisao da svako malo posjetimo igru da vidimo ima li nešto novo, ali eto ja dosta puta zbog obaveza zaboravim na igru, a na protal svratim na brzinu i to većinom preko tapatalka. Propustio sam baš jako puno bonus igra svojom krivnjom naravno, ali se nadam da će u neko buduće vrijeme biti neki znakić/obavijest o novoj igri, a i vjerojatno nisam jedini kojem bi to dobro došlo :prcnjau: :)
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Ma trenutni sistem dobivanja love za pol poziciju je i vise nego dobar. Na nama je da pogodimo vrijeme, nekad fulas za par hiljadinki, nekad za sekundu, a nekad ubodes u pola desetinke. Vala ne razumijem ni kako neki kad ih ne ide odmah bi neka pravila mjenjali, a dal ste pogodili, ne bi vam nista smetalo :zubo:
slikaslika

senja
Baniran
Baniran
Mislim da ti nisi shvatio moj prijedlog. Ništa to ne mijenja onima koji će pogoditi tačno vrijeme.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡