Felipe je napisao/la: 02.05.2017., 13:24 Tko je Lamarcus Aldridge? Kako je on došao do Spursa? Zar je ovo gotovo beskorisno tijelo na terenu nekada bilo u top 3 lige na poziciji PF?

Felipe je napisao/la: 02.05.2017., 13:24 Tko je Lamarcus Aldridge? Kako je on došao do Spursa? Zar je ovo gotovo beskorisno tijelo na terenu nekada bilo u top 3 lige na poziciji PF?
Prije svega ko te vrijedja?Dani je napisao/la: 02.05.2017., 09:36 @slavene ti i dalje po svome. Vrijeđaš i trolaš. Rondo nije jedini razlog bolje igre Bostona u narednim utakmicama već promjena postave i taktike. Ali dobro, ti već znaš jer si stručnjak za sve i svašta.
NEED TO KNOW: After being thoroughly outplayed in Games 1 and 2, the Celtics have started to resemble the team that outfought Cleveland down the stretch for the East's No. 1 seed. The two biggest reasons have been the broken right thumb of the Bulls' Rajon Rondo suffered in Game 2 and the decision by Boston coach Brad Stevens to go smaller since then by sitting starter Amir Johnson in favor of energetic scorer Gerald Green. The move has worked out with Green scoring eight points in Game 3, and posting 18 points and seven rebounds in Game 4. The Bulls will now try to get a similar boost with Chicago coach Fred Hoiberg saying he will start Isaiah Canaan at point guard in place of Jerian Grant.
"The key has been playing consistent," Celtics guard Avery Bradley explained how Boston has flipped the script. "The first two games we obviously were a little emotional. We weren't playing team basketball. We were just kind of playing free and not executing our plays at both ends of the floor and our games plans.
"Once we were able to slow down and focus on what we needed to do as a team on every detail, we were able to play a lot better."
tek toliko da se zna.
Felipe apsolutno si upravu nigdje ga nema na terenu apsolutno je beskoristan totalno je pao u formi a samo bi da kazem jos da je i Green promasen slucaj od covijeka koji je prije par godina oborio rekord po broju ubacenih trica u playoffu sad je spao ispod prosjecnog igraca koji jako lose suta sinoc je od prvih 8 pokusaja za tri sve promasio jedino sto iole zna odigrati je obranu ali ni tu nije vise dobar kao prije.Gasol,Lamarcus i Green su apsolutno beskorisni mada mislim da bi se Lamarcus mogao probudit,San Antoniu treba svjeze krvi jedan novi play po mogucnosti superstar a Chris Paul je free agent ovo ljeto tako da bi mogo vrlo lako zavrsit u Spursima i jedan dobar suter sinoc gledam ova trojka koju sam spomenuo samo prave izgubljene lopte znaci nemogu se snaci s loptom jedino Kawhi koliko toliko nemoze on sve sam ovo ostalo ocaj teski...Felipe je napisao/la: 02.05.2017., 13:24 Tko je Lamarcus Aldridge? Kako je on došao do Spursa? Zar je ovo gotovo beskorisno tijelo na terenu nekada bilo u top 3 lige na poziciji PF?
Opet cinican smjeh...Dani je napisao/la: 02.05.2017., 14:33 Haha. Da. Boston je prošao jer je bio bolji. Uostalom statistika to pokazuje. Ove šbbkbb kombinacije me ne zanimaju. Mene zanima od kuda taj animozitet prema ekipi Bostona. Pa barem oni nemaju zvijezde dignute u nebesa. Bas obrnuto, igraju timsku košarku.
Chicago je u prve dvije utakmice bio odlican, bez obzira sto je Boston zadesila emotivna kriza, igra Bullsa se ne moze zanemariti. Nakon ove pobjede nisam rekao Bullsi dobijaju glat 4:0, vec sam rekao da ova serija ce ici na 7 utakmica, tako je i bilo.Fantasticna utakmica, navijaci Bostona su zbog Thomasa bas bili na vrhuncu, jos citav tim Bostona je zbog Thomasa bio ratoboran, ali Bullsi su fkt bili tvrd orah.
Explozivni su strasno, nekako kondiciono izgledaju superiornije od Bostona, a jos odbrana im je fantasticna. Svi su briljirali od centra, beka, krila i playa. S ovakvom igrom mogu do finala, samo da ne pregore sa Bostonom, ko god prodje ovu seriju (jer su izjednaceni) u drugom krugu ce biti umorniji. Nekako predvidjam 7 utakmica, a Bullsi ako izbace Boston mogu do finala istoka sasvim sigurno, bez obzira na umor, ipak motiv je veliki
Boston ima europski štih ha?Dani je napisao/la:Pa jesam. Fan sam Bostona jer ima taj neki europski štih. A i kao sto si rekao , navijaci su im fenomenalni. A nakon 2:0 sam ono izjavio iz razloga jer je to ipak playoff , a ni Boston nije bezveze broj jedan bio. Jos imaju i prvi pick na draftu.... Mrak. Nego.. morao sam te malo podbosti.
Ne zaboravi Horrya. Čovjek ima 7 prstenova (čini mi se), ni u jednoj ekipi nije bio glavna zvijezda, tek treći ili četvrti igrač po "važnosti", ali što je čovjek rješavao finalne utakmice clutch šutevima (trojkama), to nisu istine.CrashOverride je napisao/la: 02.05.2017., 22:26 Sjecam se ja.. To su oni koji su iskoristili pauzu MJa ? Cassel, Drexler i HakeemMislim da su imali najlaksu seriju u velikom finalu ..
Tek sad vidjeh ovo.Felipe je napisao/la: 02.05.2017., 13:24 Tko je Lamarcus Aldridge? Kako je on došao do Spursa? Zar je ovo gotovo beskorisno tijelo na terenu nekada bilo u top 3 lige na poziciji PF?
Da, kaj je tu nejasno? Boston kao grad.MrDoomroom je napisao/la: 02.05.2017., 19:00Boston ima europski štih ha?Dani je napisao/la:Pa jesam. Fan sam Bostona jer ima taj neki europski štih. A i kao sto si rekao , navijaci su im fenomenalni. A nakon 2:0 sam ono izjavio iz razloga jer je to ipak playoff , a ni Boston nije bezveze broj jedan bio. Jos imaju i prvi pick na draftu.... Mrak. Nego.. morao sam te malo podbosti.![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sinoc je Harden dva puta tako iznudio prekrsaj na sutu za tri ali ono sto su mu drugi put svirali je kriminalno.Felipe je napisao/la: 04.05.2017., 09:31 Puno se kontakta dozvoljava Cavsima, volim grubu košarku ali mi se ovo ne sviđa. Također, vidim da i dalje traje ona glupost sa "faulima" na Hardenovom šutu za tri. Ovo smeće od poteza se mora početi kažnjavati, jer je odvratno.