Beethoven87 je napisao/la: 02.05.2017., 07:33
Evo decki malo mog razmisljanja i "otvaranja karata", zanimaju me misljenja...
Imam istu postavu od pocetka, nista nisam kupovao osim sto sam zamijenio Ericcsona za Strolla cim mu je pala cijena na 16M. Ekipa: Sauber-Mercedes-Palmer-Stroll. (SennaF1)
Mercedes motor donosi lovu i bodove. Stroll i Palmer su donijeli po jedan bod iz kvala (Kina, Bahrein).
Igram na kartu strpljenja. Prvu slijedecu kupovinu idem na top vozaca, jednog od Mercedesa ili Ferrarija, moozda Red Bullovca ako se dignu u Španjolskoj. Vozaci nose duple bodove u utrci i zato dajem prednost u odnosu na šasiju.
Cekam također da mi ova dva mamlaza od vozaca (Palmer i Stroll) pocnu nosit vise bodova i da im naraste cijena - i da zaradim nesto na njima- jeftino ih kupio... Imaju potencijala zbog dobrih ekipa u kojima se nalaze. Nek im se cijena barem približi momčadskim kolegama- zarađujem poprilicno. Razlika: Hulk skuplji 7M, Massa 18M !!! Pa valjda nisu tolke trube i budu nesto bodova osvojili i približili se po cijeni na bar upola manju razliku, sto bi npr. bilo oko 12-13M više na računu kod prodaje.
Mislim da im je cijena i trenutno nerealno premala jer su ipak donijeli po bod svaki iz kvala za razliku od nekih skupljih vozaca koji nisu ni jedan bod, a vj. ni nece (Ericcson, Wehrlein, Vandoorne, Alonso). Mozda jesu najlošiji vozaci na gridu, ali su i u puuno boljim ekipama i obecavajucim za razliku od navedenih, pa....
Mislim da se zamjene za sada ne isplate (a mogle bi ubuduce zbog sigurnog porasta nihove vrijednosti-cijene) jer je omjer ulozeno-dobiveno premali. Vise se potroši na zamjenu nego sto dohvatljivi i obecavajuci vozaci donose bodova i love (Hulk, Perez, Ocon, Grosjean...). Trenutno mi vodeci bjezi za cca 20 bodova, sto jedan top vozac spička u jednoj utrci, mozda i dvostruko zbog duplih bodova, a medjuvremena kupovina "srednje klase" ne ubrzava zaradu za dohvacanje te "top klase". Samo cu rec, zasad mi je dohvatljiv cak i Massa, dakle svi osim vozaca iz top 3 ekipe, 16M samo od najskupljeg dvojca Ham i Vet...
Eto mozda, nekome bude od koristi...
Palmeru je vidim čak i pala cijena 2M

Za njega ne znam...ali Strollu će sigurno kad-tad narasti cijena, ovih 16 je stvarno

kao što i kažeš, on je uostalom već donio bod za razliku od Vandoorna, Wehrleina i Ericssona koji neće cijelu sezonu donijeti ni boda sigurno (osim u nekoj ludoj utrci sa puno odustajanja). Nije on toliki antitalenat, jako je mlad i sve je bliže, sad je bio 11. Tako da njegovi bodovi su neminovnost. Jedino što gledajući promjene u cijenama primjećujem da se kreću jako sporo, tako da ne vjerujem da će rasti puno. Recimo da on sljedeću utrku završi osmi i donese 10-ak bodova, sumnjam da će skočiti na 24-25 M što bi bilo realno, prije će doći na 19-20 M. Čak i ako par utrka osvoji neke sitne bodove, vjerojatno neće doći do nekih realnih 26-27, nego maksimum 22-23.
A što se tiče pitanja kupovati ili čekati...nemoguće je predvidjeti što je bolje. Ja sam razmišljao kad sam kupovao: vozač kojeg kupim mora mi donositi barem 10-ak bodova po utrci da bi se kupnja isplatila. Recimo da ćeš ti čekati kupnju sve dok zaradiš Vettela ili Hamiltona. Za to će ti trebati još recimo 4 utrke. Meni će pošto sam kupovao i trošio tih 10 posto, trebati utrka više, još 5. Ako meni Hulk donese 10 ili više bodova po utrci, ja ću tebi pobjeći 50-60 bodova i ti ćeš me s tom jednom utrkom prednosti otprilike uhvatiti ili čak prestići. Međutim, što ako se dogodi da u toj jednoj utrci ranije u kojoj ti kupiš Vettela on odustane ili odvozi jako lošu utrku?

Znači sve je to rizik. S druge strane, ako meni Hulk bude loš, ne osvaja bodove, ta mi se kupnja neće isplatiit. Zasad je u zadnje dvije utrke donio 10 i 12 bodova, znači isplaćuje se. A postoji mogućnost da mu cijena poraste (ili padne) pa i to utječe na isplativost kupnje. U svakom slučaju, sve ovisi o tome što će se događati na stazi.
Pitanje kupiti šasiju ili vozača je ista priča: kupiš vozača zbog duplih bodova, a on odustane ili odvozi loše....ali dugoročno je ipak logičnije kupiti boljeg vozača u nekom timu i skupljati njegove duple bodove nego šasiju