VN Rusije (Sochi Autodrom) 28. - 30. travnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Eddie jordan i david coulthard legende :D
No!

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Sarma je napisao/la: 30.04.2017., 16:29 Nitko vise ne spominje Red Bull, zaostatak Maxa 1 minutu, ocajni su + kvarovi...
Smiri se malo. Pričekajmo Španjolsku...
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Liam Lawson
4 trke
Sve 4 trke u poenima
9 bodova...

:thumbs: :pivo:

Cestititke Botasu.
Nisam gledao trku, zbog posla. Pa cu stati na ovome.

Iceman is back! :cice:
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Majki2111 je napisao/la: 30.04.2017., 16:31
Sarma je napisao/la: 30.04.2017., 16:29 Nitko vise ne spominje Red Bull, zaostatak Maxa 1 minutu, ocajni su + kvarovi...
Ne znam kako će toliko vremena nadoknaditi...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Nista od njih ni u Španjolskoj, mozda samo malo manji zaostatak...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Šta da se smiri čovjek istinu rekao! Zar ti vjeruješ da se nadogradnjama samo tako mogu nadoknaditi 2 sek? Jesi ti gledao kvale i trku? Haha. Smanjit će sigurno da, ali ništa drastično. :facepalm:
slika

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
senja je napisao/la: 30.04.2017., 15:43 Nije mi jasan ovaj najbrži krug Kimija. Pratio sam live timing. Seb vozi prva dva ljubičasta sektora i popravlja jedva prethodni najbrži krug, na 1:37.3. Onda ide Kimi na 1:36.8 bez ijednog najbržeg sektora. :shock:
Kako ti nije jasno: mogao je odvozit jako blizu Vettela u 1. i 2. sektoru, a bolje od njega u 3. sektoru, ali ipak ne bolje od najboljeg vremena 3. sektora.
Promet je u tom dijelu utrke jako utjecao na vremena po sektorima. Poklopio mu se čist krug!

JFK
Formula 4
Formula 4
vlado je napisao/la: 30.04.2017., 16:04
Eh, dragi kimi. Njemu sam ustvari najvise zelio pobjedu danas.
Bit će i toga, strpi se, duga je sezona!
"It's all about small details" - a puno je bolji nego na prve dvije utrke.

Glavno da mi imamo uzbudljive utrke bez dominacije jedne momčadi kao zadnje 3 godine.

Michael Schumacher
Karting
Karting
S nama već: 8 god 5 mj
votka_1 je napisao/la: 30.04.2017., 16:04 Na njemackom rtlu lauda i wolf daju zanimljive izjave
Da preseneš što su rekli jer eto nije da svi imamo prilike gledati rtl u datom trenutku?

hattrick je napisao/la: 30.04.2017., 16:06 [ link do slike ]
:zubo:
Kome je Vettel ovo poslao? :D
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Massi
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ferrari još uvijek ima prednost u čuvanju guma. Ova staza je toliko nježna prema gumama da se mogla cijela utrka odvesti sa US. Meni iskreno nije bilo dosadno ne smeta mi što nema pretjecanja više me smeta konfiguracija koju je složio "slavni" Tilke.
Bo77asu čestitke bio je u zoni cijeli vikend. Hamilton ni na mapi. Ostali kao da su pijani bili cijeli vikend nekako kao da bolidi baš i ne vole ovo parkiralište.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Vettel
Felipe je napisao/la: 30.04.2017., 16:10 Ne znam samo kako je odjednom Massa kriv što je Seb bio 6 desetinki iza Bottasa prije drugog zavoja i što je imao isti zaostatak na kraju utrke, još da istaknem da je to bio najmanje zaostatak tijekom cijele utrke od starta. Da, zasmetao mu je, ali Vettel je imao iste šanse da pobjedi i prije i poslije Masse.
Zato što je zbog Massinog uticaja ta razlika pala na 1.3, pa je Vettel ponovo morao vraćati na tih 0.6... Ali nebitno. Mislim da nebi ništa promijenilo.

senja
Baniran
Baniran
JFK je napisao/la: 30.04.2017., 17:18
senja je napisao/la: 30.04.2017., 15:43 Nije mi jasan ovaj najbrži krug Kimija. Pratio sam live timing. Seb vozi prva dva ljubičasta sektora i popravlja jedva prethodni najbrži krug, na 1:37.3. Onda ide Kimi na 1:36.8 bez ijednog najbržeg sektora. :shock:
Kako ti nije jasno: mogao je odvozit jako blizu Vettela u 1. i 2. sektoru, a bolje od njega u 3. sektoru, ali ipak ne bolje od najboljeg vremena 3. sektora.
Promet je u tom dijelu utrke jako utjecao na vremena po sektorima. Poklopio mu se čist krug!
Kako je razlika na kraju bila preko pola sekunde u tom jednom sektoru. A Kimi taj sektor nije ni najbrži svoj odvozio. A Vettel je tada iz kruga u krug skidao vremena u prva dva sektora. Samo izgleda da niko u tom trećem sektoru nije prišao ni svom najbojem, a kamoli najboljem ukupno, u završnici utrke. Vjerovatno je najbrže vrijeme u tom sektoru postavljeno nekada odmah nakon promjena guma. Ali u prva dva sektora su vremena konstantno padala do kraja utrke.

senja
Baniran
Baniran
Kao što reče Vettel, imao je on dobar strat. Ali Kimi je zakazao. Bottas je bio puno brži na pravcu, ali nije startao ništa bolje od Vettela. Problem je bio što je Kimija odmah oderao na samom startu, pa mu nije bio problem oderati Vettela na dva uzastopna pravca, gdje je Mercedes imao najveću prednost. Da je barem Kimi startao kao Vettel, morao bi se Bottas prvo malo i sa njim pomučiti. Nevjerujem da bi tada uspio preći obojicu.
Tako da je tu utrka izgubljena. Ali Bottasu svaka čast, pogotovo na prvom stintu.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Pw9tdm9S_pM[/youtube]
Umjesto Fireblastera stavite Bottasa, umjesto Pac-Man-a (game) stavite Hamiltona. I umjesto Iwatanija stavite Wolffa. :mrgreen:

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
slika

:prcnjau:

Ja ga našo...

JFK
Formula 4
Formula 4
Kako ga nećeš nać! Vid' mu glave! :zubo:

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Hahahahhahahahhahahahhahahaa

[ link do slike ]

ARGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHH!!!

Svetlo na kraju tunela se ne nazire a jako je ladno...
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Trokuti :rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
pero iz bukurešta je napisao/la: 30.04.2017., 18:56 slika

:prcnjau:

Ja ga našo...
Pa dobro, nije baš da je teško uočljiv.

Alonso i trokuti :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ufffff gadno ali na početku je bilo za pobjediti Mercedes treba ići drugim putem, a bome su dobrano zastranili da više ni puta nema, a gdje su pobjede? ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡