VN Rusije (Sochi Autodrom) 28. - 30. travnja 2017.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Bottas je imao zavjetrinu...o tome smo vec govorili.
900m do prvog zavoja...nije ni lose startati u drugom redu ovdje.
Seb uistinu nije mogao puno napraviti...
900m do prvog zavoja...nije ni lose startati u drugom redu ovdje.
Seb uistinu nije mogao puno napraviti...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
#monkeyseat
A je, ostatak grida je jako daleko..
Nisam uhvatio ali me ne bi cudilo da su tek onda imali isti speed
A je, ostatak grida je jako daleko..
Nisam uhvatio ali me ne bi cudilo da su tek onda imali isti speed

Fino Alla Fine
- mika
- Formula 4
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Renault, Hass
Uf sva sreća, inače bi bio drugi nakon prvog zavoja.Ferrari je napisao/la: 30.04.2017., 15:58Pa nije...mika je napisao/la: 30.04.2017., 15:57Vettel nije "zaspo"CrashOverride je napisao/la: 30.04.2017., 15:55 #monkeyseat
A mislim da je strategija bila dobra kad se vec nisu obranili na pocetku.. Box je bio cist za sve.. Bez prometa.. Ocekivalo se da je Merc brzi na pocetku tako da je start morao bit perfetkan a Kimi je zaspo..
A promet je Bottas stizao na pravim mjestima a Seb nikako nije.. Al dobra utrka za Seba i Bottasa.. Svaka im cast..
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
...
Ocito ne razumijes osnove fizike i samog sporta.
Jbg.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- vlado Verified
- Formula 1
[ link do slike ]
Eh, dragi kimi. Njemu sam ustvari najvise zelio pobjedu danas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eh, dragi kimi. Njemu sam ustvari najvise zelio pobjedu danas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
No!
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Čestitke Valtteri. DOTD.
Sve (ili barem najveći dio) je riješio onim odličnim startom.
Oba Ferrarija takođe odlična, osim starta.
Što se tiče Vettelovog ulaska u box, 2-3 prije promjene guma prednost je bila 19,5s, a pri ulasku u box, preko 20s (20,3 čini mi se), tako da ne vjerujem da bi išta dobili.
Lewis čitav vikend u sjeni kolege, ali vjerujem da će ekipa naći opravdanje u nekim problemima i tako to.
Max neprimjetan. Šteta za Riccija, RB više nije ni pouzdan (osim što nemaju brzine).
Indije klasika, Hulka malo lošiji start koštao boljeg plasmana (vjerovatno je imao strah od drugog zavoja
), šteta što nije uspio doći u priliku da napadne Ocona.
Massa, jbga, volio bi da mu nije napukla guma, ne bi se našao ispred vodećeg dvojca pred kraj. Ponavljam, teško da bi Vettel pretekao Bottasa, ali mu ono nije trebalo.
Sainz opet bod, iako je Vettel iza njega u samo par krivina izgubio 0,7sec (ali Sainz nije postupio kao Massa).
Stroll napokon završio trku, da nije bilo izvrtanja bio bi u bodovima (šteta, jer mi je u ekipi na manageru
).
Staza je teški odron što se tiče preticanja, ali jbga, baja Vladimir plaća i to je to.
Takođe, mislim da se ove sezone nećemo nagledati preticanja Ferr/Benz i Benz/Ferr u jednakim uslovima, dakle, po suhom, bez nekih većih problema za nekog od vozača ili već starih i/ili sporijih guma.
Romke i Palmer, katastrofa od vikenda.
Alonso/Honda, šta reći, koju posluku porati??

Sve (ili barem najveći dio) je riješio onim odličnim startom.
Oba Ferrarija takođe odlična, osim starta.
Što se tiče Vettelovog ulaska u box, 2-3 prije promjene guma prednost je bila 19,5s, a pri ulasku u box, preko 20s (20,3 čini mi se), tako da ne vjerujem da bi išta dobili.
Lewis čitav vikend u sjeni kolege, ali vjerujem da će ekipa naći opravdanje u nekim problemima i tako to.
Max neprimjetan. Šteta za Riccija, RB više nije ni pouzdan (osim što nemaju brzine).
Indije klasika, Hulka malo lošiji start koštao boljeg plasmana (vjerovatno je imao strah od drugog zavoja

Massa, jbga, volio bi da mu nije napukla guma, ne bi se našao ispred vodećeg dvojca pred kraj. Ponavljam, teško da bi Vettel pretekao Bottasa, ali mu ono nije trebalo.
Sainz opet bod, iako je Vettel iza njega u samo par krivina izgubio 0,7sec (ali Sainz nije postupio kao Massa).
Stroll napokon završio trku, da nije bilo izvrtanja bio bi u bodovima (šteta, jer mi je u ekipi na manageru

Staza je teški odron što se tiče preticanja, ali jbga, baja Vladimir plaća i to je to.
Takođe, mislim da se ove sezone nećemo nagledati preticanja Ferr/Benz i Benz/Ferr u jednakim uslovima, dakle, po suhom, bez nekih većih problema za nekog od vozača ili već starih i/ili sporijih guma.
Romke i Palmer, katastrofa od vikenda.
Alonso/Honda, šta reći, koju posluku porati??

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Dobar si, Vettel starta prvi na čistoj strani, Kimi drugi na prljavijoj strani, iza Vettela na čistoj strani se nalazi Bottas i Bottas prođe Kimija i Vettela. Ustvari imaš pravo više trenja je imao Kimi od Bottasa i Vettela. Jbg. stvarno je zaspao, moje isprike.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kako mu je Massa spustio hahaha. 

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ne znam samo kako je odjednom Massa kriv što je Seb bio 6 desetinki iza Bottasa prije drugog zavoja i što je imao isti zaostatak na kraju utrke, još da istaknem da je to bio najmanje zaostatak tijekom cijele utrke od starta. Da, zasmetao mu je, ali Vettel je imao iste šanse da pobjedi i prije i poslije Masse.
Obrigado Felipe
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Sve stoji (2x puta sam to napisao), ali mu ono nije trebalo.Felipe je napisao/la: 30.04.2017., 16:10 Ne znam samo kako je odjednom Massa kriv što je Seb bio 6 desetinki iza Bottasa prije drugog zavoja i što je imao isti zaostatak na kraju utrke, još da istaknem da je to bio najmanje zaostatak tijekom cijele utrke od starta. Da, zasmetao mu je, ali Vettel je imao iste šanse da pobjedi i prije i poslije Masse.
Ne bi sada bilo srednjeg prsta i trash talka,.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Brumica
- GP3
- Navija za: Sebastian Vettel
Iz naše perspektive, ovi Finci su baš neobičan narod. Prva pobjeda u karijeri, a Bottas se veseli kao da je osvojio 10 kuna na kladionici. Kimi isto klasika, mrtav hladan, malo mahne navijačima i to je to. Pa Vettel je bio sretniji zbog Bottasa, nego oba Finca zajedno. 

They see me strollin', they hatin' 

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Bottas je izgubio vrijeme na jednom od Saubera i usporio je do linije, kao što svi rade.Felipe je napisao/la: 30.04.2017., 16:10 Ne znam samo kako je odjednom Massa kriv što je Seb bio 6 desetinki iza Bottasa prije drugog zavoja i što je imao isti zaostatak na kraju utrke, još da istaknem da je to bio najmanje zaostatak tijekom cijele utrke od starta. Da, zasmetao mu je, ali Vettel je imao iste šanse da pobjedi i prije i poslije Masse.
- senna66 Verified
- Formula 1
Živa istina, Seb ga onako malo potapša, ne skida osmijeh s lica, ovaj mrtav hladan, u krvi -30 blijed ko krpa. Da nisam gledao trku već samo taj dio mislio bi da je Vettel pobjedio.Brumica je napisao/la: 30.04.2017., 16:16 Iz naše perspektive, ovi Finci su baš neobičan narod. Prva pobjeda u karijeri, a Bottas se veseli kao da je osvojio 10 kuna na kladionici. Kimi isto klasika, mrtav hladan, malo mahne navijačima i to je to. Pa Vettel je bio sretniji zbog Bottasa, nego oba Finca zajedno.![]()
Veseli se kao da je dobio 10 kn i porez na to.

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 9 mj
Au kakva trka. Iako Vettel nije uspeo da pobedi vožnja na nož zadnjih 10 krugova je bila fantastična za gledanje. Bravo za Bottasa i na prvoj pobedi, koju je zaradio sjajnim starom. Drago mi je zbog njega pogotovu što je ovaj vikend bio bolji od Hamiltona. Ferrari je izgubio na startu poziciju koji nije imalo šanse da vrati na samoj stazi ali svaka čast na taktici i za Raikkonena i za Vettela. Na kraju Ferrari je čak dans i bio brži od Mercedesa bar kad gledamo borbu za prvo mesto.
Ovo 4 mesto Hamiltona je pokazatelj da iako ultratalentovan poraz od Rozberga prošle godine nije slučajan. Ok nije imao dan ali danas je Hamilton bio klasičan Kimi
Iako je staza ispod proseka dala nam je napetu trku do kraja i borbu između dve ekipe. To odavno nismo imali. Ko će dočekati sledeći okršaj.
Ono što je ipak poražavajuće je razlika prema ostatku grada koja je prevelika. Max kao i ovi iza njega su mogli samo da se šlepaju do cilja bez nade za podijum. To mora da se popravi, čekamo Španiju da vidimo ima li šta od obećanja pre svega RB.
Čestitke Bottasu još jednom. Neka bude prva od mnogih
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ovo 4 mesto Hamiltona je pokazatelj da iako ultratalentovan poraz od Rozberga prošle godine nije slučajan. Ok nije imao dan ali danas je Hamilton bio klasičan Kimi

Iako je staza ispod proseka dala nam je napetu trku do kraja i borbu između dve ekipe. To odavno nismo imali. Ko će dočekati sledeći okršaj.
Ono što je ipak poražavajuće je razlika prema ostatku grada koja je prevelika. Max kao i ovi iza njega su mogli samo da se šlepaju do cilja bez nade za podijum. To mora da se popravi, čekamo Španiju da vidimo ima li šta od obećanja pre svega RB.
Čestitke Bottasu još jednom. Neka bude prva od mnogih

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk