Sad si me baš uhvatio u nekom intelektualnom razmišljanju, pa da ti odgovorim dok sam još vrućMajki2111 je napisao/la:Ljudi jednostavno ne žele naći nešto dobro u današnjem svijetu i svi su nostalgični. Evo primjera kak ja razmišljam. Sad nedavno je Jurgen Klopp otišto iz BVB i zamjenit će ga mladi potentni trener Thomas Tuchel. On će isto biti poseban na svoj način ko što je bio Klopp. Zato ću ga vjerovatno i zavoljet. Ista stvar i sa F1. Ljudi misle da je ovo propalo, a u biti ima puno stvari koje su dobre i zbog kojeg možeš volit da neke stavri koje nam se nude.Explorer je napisao/la:Što se tiče ljudi na portalima, uletjeli smo u posao u krivi trenutak, baš kada gledanost pada, ali borit ćemo se, nema odustajanja, bolja vremena će doći, kad-tad.![]()
Šta vi kažete na sve to.?

Ugl.konkretno što se tebe tiče. Dobro je da prihvaćaš sadašnjost i "gledaš u budućnost", ali nemoj time maltretirati ljude, jer to znaš činiti. E sad, pitanje je jesi li svjestan toga. Ja mislim da jesi, samo ne znam zašto to radiš. Moraš znati da ljudima treba malo vremena da prihvate nešto novo i da će uvijek biti onih koje će govoriti prije je bilo bolje. Naravno, uvijek će neke stvari iz povijesti biti bolje, i to je uvijek tako, i uvijek će biti. Zato se malo prilagodi, budi razumljiviji i mislim da će ljudi s tobom (barem ovdje na forumu) moći normalnije pričati, bez nepotrebnih tenzija.