Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
A jbg. lijepo kad imaš s kim kombinirat. Aj iskombiniraj nešto s Adamsom i Kanterom :zzz: :zzz:
S njima jedino možeš iskombinirat koliko ćeš približno razlike izgubit.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
spursi igraju brzu košarku i ne bi se čudio da uđuu finale ali nvijam za gsw i mislim da ce warriorsi ove godine u finale opet ali im se neće desiti ono lani da su vodili 3-1 i izgubili finale..durant je tu bit ce opet finale cleveland gsw :pivo:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Istok je prevrtljiv ove godine, ne bih se 100% kladio na Cavse, iako su oni najizgledniji kandidati.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Explorer je napisao/la:A jbg. lijepo kad imaš s kim kombinirat. Aj iskombiniraj nešto s Adamsom i Kanterom :zzz: :zzz:
S njima jedino možeš iskombinirat koliko ćeš približno razlike izgubit.
Ovo je od mene vise bio sarkazam. Cavsima se vrlo lako moze odbiti od glavu, to trojstvo, sjeti se samo onda kad je Love izvrnuo rame, pa ga nije bilo u finalu. Tad su LeBrone i Irving nosili ekipu, al nedovoljno, mora biti veca podrska i ostalih. Da je samo do dva igraca KD nikad ne bi otisao iz OKC-a.

Ekipe sa jakom odbranom, su uvijek bile boljka Cavsima , Chicago i Miami na istoku su ekipa sa najboljom odbranom, zato imaju pozitivan skor nad Cavsima, te su ih Cavsi pod svaku cijenu htijeli izbjeci.

Zatvori LeBrona ili Irvinga (koji btw najvise provode vremena na terenu i najvise sutiraju) imas dobijen mec.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Felipe je napisao/la:
senja je napisao/la:
Explorer je napisao/la:Ne bih ja baš tako rekao. Pogledaj gdje su momčadi koje ga žele...daleko od dogiravanja. Rose je odličan igrač, ali njegovo vrijeme je prošlo. Ozlijede su nažalost odradile svoje. Svojevremeno sam bio žestoki navijač Bullsa upravo zbog njega, ali treba biti realan.
New York definitivno ima igrače za play off. Problem je bio u sistemu, u kojem se mnogi igrači ne osjećaju ugodno. Pratio sam ih dosta, i u dosta utakmica su igrali neizvjesne završnice. Na žalost, završavalo je većinom lošije po njih. Ali znali su pružiti i dobre partije. Na primjer dobiju San Antonia, onda izgube od Netsa... Imali su neshvatljivih padova. A vidi se po vijestima iz New Yorka da je konstantno bilo nesuglasica između trenera i igrača.
Backcourt Ron Baker-Lee-Rose je daleko od bilo kakvog kvaliteta za play off, ostanimo realni.

Tapatalk
Premalo se vjeruje New Yorku, i Roseu :chill:

Imaju ekipu puno bolju od dosta ekipa iz play offa. Po meni je trener problem. Thibodeau sa ovom ekipom, ne da bi se borio za play off, nego za prvo mjesto na istoku (što i nije neki uspjeh, u odnosu na zapad).

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ti ljenjivci bi krepali do all star vikenda da ih vodi Thibodeau :) Oni koji ne bi krepali bi bili u bolnici ..
Fino Alla Fine

nigel7
Karting
Karting
ma kakvi knicksi nakon 1999 nikad se više nisu približili finalu istoka,,katastrofa su,,treba dovest duranta griffina westbrooka e tek onda ce new york bit u vrhu :zzz:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
nigel7 je napisao/la:ma kakvi knicksi nakon 1999 nikad se više nisu približili finalu istoka,,katastrofa su,,treba dovest duranta griffina westbrooka e tek onda ce new york bit u vrhu :zzz:
Fali LBJ, Irving i možda A. Davisa i Klaya kao backup

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
A da je dovest Chirsa Paula, Blakea Griffina i Rusella Westbrooka? Ja isto mislim da bi to bio posao, a sva trojica su slobodna na ljeto.

nigel7
Karting
Karting
ja sam za bullse :cool: ali mi je žao knicksa iako su to chicagi najveći rivali ne znam da li će nkoga od njih trojice dovest ako misle biti jaki onda moraju godine prolaze zadnji naslov su osvojili 1973 kad je nixon bio predsjednik :fakjea: ..ma anthony odlazi rosea treba potjerat......mr droomroom lebron je htio 2009 doći u knickse ali odlučio ići u miami ,,,nitko ne želi igrat u knicksima jer su loši a najbogatiji su klub

nigel7
Karting
Karting
mislim da ce utah ići u 2 krug imam feeling,. clippersi nisu baš jaki ove sezone :chill:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Clippersi su na početku sezone bili najbolja momčad, igrali su sjajnu obranu i imali odličan napad, dobivali su sve redom. Onda došla jedna ozlijeda, druga ozlijeda i do danas se nisu sastavili.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
nigel7 je napisao/la:mislim da ce utah ići u 2 krug imam feeling,. clippersi nisu baš jaki ove sezone :chill:
Clippersi su ukleta franšiza koja je sahranila brdo dobrih igrača ozljedama, a da ne pričamo o kriminalnim trendovima gubeći All-star igrace godinu za godinom.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

nigel7
Karting
Karting
da neko prokletstvo je čim su došli iz san diega 1984 u los angeles, nikad da dođu do vrha....vec 3 godine paul griffin ovo ono i ništa,,,ovo su im bile zadnje šanse...ekipi nešto fali

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
@Frantic cijenim tvoje misljenje ali ja ostajem pri svom Westbrook treba mjenjati podhitno klub vjerovatno ce ove sezone osvojiti MVP nagradu ali sta mu vrijedi kad nema prstena jer igra se za prsten i samo se prsten pamti i nista vise,a to sto je Durant napravio je ispravan potez jer je vidio da nema nista od toga mislim Durant mi nije drag igrac ali i ja bi napravio to da sam bio na njegovom mjestu a tko zna mozda se nekad kasnije vrati u OKC bas kao sto je to James uradio.
Westbrook je dobar ali da je najbolji igrac u ligi e to nije nikako jos ce morat puno muke i truda ulozit da bi to bio ali pored Kawhia,Jamesa i Duranta tesko je biti najbolji.

Pozz :pivo:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
alonso5 je napisao/la:@Frantic cijenim tvoje misljenje ali ja ostajem pri svom Westbrook treba mjenjati podhitno klub vjerovatno ce ove sezone osvojiti MVP nagradu ali sta mu vrijedi kad nema prstena jer igra se za prsten i samo se prsten pamti i nista vise,a to sto je Durant napravio je ispravan potez jer je vidio da nema nista od toga mislim Durant mi nije drag igrac ali i ja bi napravio to da sam bio na njegovom mjestu a tko zna mozda se nekad kasnije vrati u OKC bas kao sto je to James uradio.
Je, nitko ne zna za Karla Malonea i snažne Jazzere s kraja devedesetih? Nije prsten baš sve, je najveće, ali nije sve.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Bullsi fino na 2:0 .. :thumbs: :pivo:
Toronto iscupo pobjedu za 1:1.. A evo izgleda ce i LAC izjednacit..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
alonso5 je napisao/la:@Frantic cijenim tvoje misljenje ali ja ostajem pri svom Westbrook treba mjenjati podhitno klub vjerovatno ce ove sezone osvojiti MVP nagradu ali sta mu vrijedi kad nema prstena jer igra se za prsten i samo se prsten pamti i nista vise,a to sto je Durant napravio je ispravan potez jer je vidio da nema nista od toga mislim Durant mi nije drag igrac ali i ja bi napravio to da sam bio na njegovom mjestu a tko zna mozda se nekad kasnije vrati u OKC bas kao sto je to James uradio.
Westbrook je dobar ali da je najbolji igrac u ligi e to nije nikako jos ce morat puno muke i truda ulozit da bi to bio ali pored Kawhia,Jamesa i Duranta tesko je biti najbolji.

Naravno da treba mijenjat klub, pod hitno.
A kao što rekoh, najbolji ili ne (po nekom opštem dojmu), vrlo je teško reći, ali statistički je najbolji ove godine i to je činjenica (3-2 prosjek, najbolji strijelac lige, najbolji po EFF indexu, drugi asistent,....) i definitivno najvrijedniji igrač za svoju ekipu (a te su stvari najbitnije kada pričamo o MVP nagradi ove godine).
:pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
Explorer je napisao/la:
Je, nitko ne zna za Karla Malonea i snažne Jazzere s kraja devedesetih? Nije prsten baš sve, je najveće, ali nije sve.
Ex a ne bih sad ulazio u tu povijest i te slavne Jazzere govorim da se igra za prsten i da se svi bore za to naravno da se Jazzeri pamte ali kad osvojis prsten to je apsolutno druga prica.
@Frantic :thumbs: :pivo:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Felipe je napisao/la:Strašno mi je žao Heata, momci koji igraju i znaju košarku su ispali od raspalih Bullsa koji nemaju nikakve šanse bar za egal utakmicu kod kuće, a kamoli nešto više.
Ups :budalo:
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡