[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cV9kVq_AW0c[/youtube]
Ideš? Ja se mislim da ću doći tamo bez obzira što nema više ulaznica, pa probati izvesti nešto... Gledao sam Rogera Watersa na Poljudu sa njegovom varijantom The Walla, ali definitivno je falio Gilmour...K&M je napisao/la:U iscekivanju koncera i otvaranja turneje u Pulskoj areni
za koji događaj vise nama ulaznica ...
Slažem se, Waters ima svojih mušica, a Gilmour mi je definitivno draži od njih dvojice. Samo ne znam koju setlistu sprema? Pretpostavljam da ce biti nešto i starog programa, koliko znam on uvijek uključi Comfortably numb, Wish you were here i High hopes...K&M je napisao/la:Rogera Waters iako je genijalac nije mi omiljen vokalom
Gilmour ima jedinstven sklad vokala i savrsene gitare...
Jednom sam se izludio sa sličnim problemom, i na kraju je rješenje bilo u tome da se poremetio datum na kompu (dolje desno) i Facebook poludio. Provjeri možda radi li se o tome.gidra je napisao/la:Dragi prijatelji imam jedan problem te se nadam da će se naći netko pametniji od mene da mi pokuša pomoći,
dakle moja veza s računalima je jedino surfanje,skidanje filmova i eventualno neke prezentacije pa tako nisam dvoljno stručan,da ne duljim. Koristim mozillu kao preglednik te mi se jučer pojavio problem da sam na faceu izgubio onaj zeleni lokot odnosno potvrdu sigurne stranice, dok naprimjer na twitteru i dalje imam taj lokot. Budući da sam ga izgubio chat traka mi se više ne pojavljuje,ne vidim komentare,te ne mogu ništa komentiratiniti objavljivati. Stoga može li netko mi pomoći oko ovog problema, bio bih mu jako zahvalan, evo čak ga častim pivicom sokom ili nekom drugom vrstom pića. Hvala
Ljudi jednostavno ne žele naći nešto dobro u današnjem svijetu i svi su nostalgični. Evo primjera kak ja razmišljam. Sad nedavno je Jurgen Klopp otišto iz BVB i zamjenit će ga mladi potentni trener Thomas Tuchel. On će isto biti poseban na svoj način ko što je bio Klopp. Zato ću ga vjerovatno i zavoljet. Ista stvar i sa F1. Ljudi misle da je ovo propalo, a u biti ima puno stvari koje su dobre i zbog kojeg možeš volit da neke stavri koje nam se nude.Explorer je napisao/la:Što se tiče ljudi na portalima, uletjeli smo u posao u krivi trenutak, baš kada gledanost pada, ali borit ćemo se, nema odustajanja, bolja vremena će doći, kad-tad.