Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Što nije Juve redizajnirao grb?

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Je.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Yeben ovaj Monaco.
Prvo fulaju penal, pa daju gol (doduše iz ofsajda), a zatim još jedan (doduše auto-gol Dortmunda).
Ali bitno je da je 0-2.
Dortmund 1 prava šansa i neke polušanse.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ma Dortmund je u soku od sinoc. Nije Monaco bez razloga izbacio City. Imaju timsku igru i ubijaju.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Heh, kad vodiš 1: 0 i imaš penal u 45. minuti, pa ga ne iskoristiš onda te stigne kazna u vidu primljenog gola u 47. minuti, te nedugo potom 2 glupa :zutazastava: (odnosno :crvenazastava: ). Ostalo je bilo za očekivati. Potajno sam se nadao (iako mi nisu dragi ni jedni ni drugi) da bi Bayern mogao napraviti nešto kao Juve sinoć (a ne volim ni njih, niti Barcu), čisto promjene radi, ali ne da nisu napravili to, već su im šanse za prolaz sada prilično umanjene. Ali, naravno, pričekati revanše, jer i Barca i Bayern su velike ekipe i mogu nadoknaditi ove negativne rezultate.
Takođe, ni u ostala 2 para, još uvijek nije ništa gotovo.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Adro
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Kvyat
Po meni onaj drugi faul Martineza nije bio za zuti,a posto i sam navijam za Bayern sam razocaran...mogli su dobit utakmicu sa tim penalom ali jbg sta je tu je Real sad ima veliku prednost zbog tog gola u gostima ali nada jos uvjek postoji.

D10S
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
Frantic je napisao/la:Heh, kad vodiš 1: 0 i imaš penal u 45. minuti, pa ga ne iskoristiš onda te stigne kazna u vidu primljenog gola u 47. minuti, te nedugo potom 2 glupa :zutazastava: (odnosno :crvenazastava: ). Ostalo je bilo za očekivati. Potajno sam se nadao (iako mi nisu dragi ni jedni ni drugi) da bi Bayern mogao napraviti nešto kao Juve sinoć (a ne volim ni njih, niti Barcu), čisto promjene radi, ali ne da nisu napravili to, već su im šanse za prolaz sada prilično umanjene. Ali, naravno, pričekati revanše, jer i Barca i Bayern su velike ekipe i mogu nadoknaditi ove negativne rezultate.
Takođe, ni u ostala 2 para, još uvijek nije ništa gotovo.
Nece Barca (a njen sam fanaticni navijac) nadoknadit, Juve nije Psg, stovise za mene je Juve najveci favorit za osvajanje Lp-a. Barca je ove sezone losa, koliko je puta u prvenstvu imala prilike iskoristiti kikseve reala pa izgubi i to od momcadi kao sto su Malaga, Deportivo itd.
slika slika slika

D10S
Karting
Karting
Adro je napisao/la:Po meni onaj drugi faul Martineza nije bio za zuti,a posto i sam navijam za Bayern sam razocaran...mogli su dobit utakmicu sa tim penalom ali jbg sta je tu je Real sad ima veliku prednost zbog tog gola u gostima ali nada jos uvjek postoji.
ono definitivno nije bio faul za zuti ali isto tako nije bio ni penal za Bayern (mada mrzim Real :mrgreen: )
slika slika slika

Adro
Karting
Karting
D10S je napisao/la:
Adro je napisao/la:Po meni onaj drugi faul Martineza nije bio za zuti,a posto i sam navijam za Bayern sam razocaran...mogli su dobit utakmicu sa tim penalom ali jbg sta je tu je Real sad ima veliku prednost zbog tog gola u gostima ali nada jos uvjek postoji.
ono definitivno nije bio faul za zuti ali isto tako nije bio ni penal za Bayern (mada mrzim Real :mrgreen: )
Ja taman otiso na zahod kad je sviro penal tako da nisam ni vidio sta se desilo :facepalm:

D10S
Karting
Karting
Adro je napisao/la:
D10S je napisao/la:
Ja taman otiso na zahod kad je sviro penal tako da nisam ni vidio sta se desilo :facepalm:
lopta pogodila igraca reala u rame a sudac svirao penal smatrajuci da je igrac igrao rukom
slika slika slika

Adro
Karting
Karting
Jbg nije ni sudiji lako

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Ja zadovoljan rezultatom mada mislim da smo mogli dati najmanje jos 1 jer Neuer je skinuo par odlicnih sansi a isto tako smatram da je i sudac bezveze dao Martinezu drugi zuti ali je zato i grdno pogrijesio kod penala.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

D10S
Karting
Karting
Nadao sam se da ce bavarci proci ali bili su bas losi, jos je sve moguce u Madridu ali sad mislim da Real nazalost prolazi :bang:
slika slika slika

khar
Karting
Karting
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Michael Schumacher
D10S je napisao/la:
Realno, je, noga visoko u zraku i kvači Ronalda.

Ono što mene smeta sada ekipa koja je u prošlom kolu vikala Penalona i Uefalona sada klima glavom i priča kako je Ronaldo fauliran u šansi za kontru, premda je sam Ronaldo imao bolju poziciju ako ostane na nogama i od Neymara i od Suareza samo zato što mu nije prijetio gubitak lopte, za razliku o njih dvojce protiv PSGa. :rofl:

Na kraju krajeva nema neke razume rasprave o nogometu, sve trolovi.

Bas gledam BBB, Armadu i Torcidu kako si j**** mater i pišu o kriminalcima u vodstu kluba ovisno o tekmi koja je za vikend :gandalf:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Mogao mu je progledati, kao što je sudija progledao onom Grku iz Dortmunda.
Pogotovo što je bilo u par minuta.
Ah da, penala za Bayern nije bilo, slažem se.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
khar je napisao/la:premda je sam Ronaldo imao bolju poziciju ako ostane na nogama i od Neymara i od Suareza samo zato što mu nije prijetio gubitak lopte, za razliku o njih dvojce protiv PSGa. :rofl:
Zaboravljas da su spomenuti padavicari i da im je uvijek vise u interesu pasti iznudit faul, zuti ili crveni nego ostat na nogama bez obzira da li prijeti gubljenje lopte
Fino Alla Fine

Adro
Karting
Karting
Al nije mi jasna logika...imas cistu gol sansu obrambeni te ni ne dotakne i ti umjesto da ides na gol ti se bacas za faul iz kojeg ces teze dat gol nego iz te prilike

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Adro je napisao/la:Al nije mi jasna logika...imas cistu gol sansu obrambeni te ni ne dotakne i ti umjesto da ides na gol ti se bacas za faul iz kojeg ces teze dat gol nego iz te prilike

Kontakta je bilo , ali je Ronaldo ,,malo" preuveličio faul. I da sudac nije poklonio žuti karton bio bi upravu , a po meni je i ovako upravu. Penala nije bilo. Zadovoljan sam rezultatom jer sam ipak ja Madridista , ali je moglo biti 1-3 :chill:
slika

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Daj, šta je ovo? Šta svi ponavljate da penala nije bilo za Bayern? Imate li oči?' Lik se namjerno naginje prema lopti. I kakvo rame? Čista ruka ko kuća, uz očitu namjeru...
Crveni je malo prestrogo dodijeljen. Moglo se tu progledati kroz prste. Da je obrnuto sigurno bi progledali... Ali nije me to toliko smetalo, koliko loše izmjene. Bayern je nastavio poslije crvenog kao da se nije ništa desilo. Dok ovaj anđeloti nije počeo sa katastrofalnim izmjenama. Ribery je bio najbolji na terenu, i ovaj ga izvede. :facepalm: I izvođenje Alonsa je bila greška. A zamjene se nisu vidjele na terenu. Ma svaka mu je bila pogrešna. Samo je poremetio igru Bayerna.

A Uefalona je ponovo bila na djelu. Juve je napravio čudo, pogotovo uz onakvo suđenje. Na svaki pogled na igrača Barce lik svira prekid. A ovi glume po čitavom terenu. Stvarno kao da samo to treniraju. A Juventusu se nije usudio svirati nijedan prekid u zoni šuta. Pjanić uzme loptu Iniesti, i krene prema golu. Ovaj se baca na njega, i lik svira kontra faul. :facepalm: Tu je bila dobra prilika za slobodnjak, a znamo kako to Pjanke radi. Naravno plaćenik nije smio to dozvoliti...
Kasnije onaj žuti za Mandžu je bio kriminalan. Mandžo jedini može stići onu loptu. Ovaj vidno kasni, ulijeće mu sa obe noge klizeći. Nije lopte vidio. I plaćenik Mandži daje žuti.
slika
Kasnije svira faul Kedire. Poslije toga prikazuje usporeni snimak. Kedira samo stoji i digao ruke u zrak, a Pique mu se okačio o dres sa obje ruke. :rofl:
Poslije toga opet propušta da svira faul u zoni šuta na Kediri...

Najbolja mi je bila ona scena kada Mandžo uzme Messija pod ruku i iznese ga iz terena gradeći loptu :rofl: I onda ovaj nešto digo nos, a Mandžo ga odgurne.

Napraviće im sudije pakao u revanšu, smijem se kladit. Ali ipak je to Juve, oni bi uspjeli odbraniti i jedan gol, a kamoli tri.

Frantic
Formula 1
Formula 1
@senja
Slažem sa ovim što si napisao, osim za Bayernov penal.
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=MFDI2PL8V7Y[/youtube]
Pogledaj od 1:28, pa narednih nekoliko sekundi.
Čovjek sisom udario loptu.
Kladim se da mu bradavica još uvijek bridi. :mrgreen:
Mislim, ja bi volio da je Vidal pogodio iz tog penala (koliko god ne volio ni bavarce) i tekma bi otišla u drugom smjeru (2:0, 2:1, 3:1..... za Bayern), al jbga.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡