MotoGP
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Prisjela Argentina Marquezima....
Stiskao je puno previše za ovako rano u utrci.
Stiskao je puno previše za ovako rano u utrci.
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Hahahahahah Ianonne...
Taj frajer je živa komedija, može napraviti tako puno i onda umjesto toga sjebe još više...
@f1zd je u moto2 u zadnjem krugu, s drugog mjesta, 3 zavoja prije kraja...

Taj frajer je živa komedija, može napraviti tako puno i onda umjesto toga sjebe još više...

@f1zd je u moto2 u zadnjem krugu, s drugog mjesta, 3 zavoja prije kraja...
Sisu (fin.)
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Je li Marquez toliko imao bolji tempo od ostalih ili je maksimalno forsirao motor što ga je koštalo pada? Vidim da je Vinales sad u prednosti kao što je Marquez bio ispred njih trojice nakon 2-3 kruga.
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Zeku tu je uvijek Cal kada zatreba 
Tapatalk

Tapatalk
Obrigado Felipe
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la:Je li Marquez toliko imao bolji tempo od ostalih ili je maksimalno forsirao motor što ga je koštalo pada? Vidim da je Vinales sad u prednosti kao što je Marquez bio ispred njih trojice nakon 2-3 kruga.
Marquez je forsirao gume koje se nisu još zagrijale kao ni staza, Vinales je u potpuno drugoj fazi utrke.
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Konkurencija mete - Aprilia vs Ducati, di ćeš bolje, ovaj Dovi će u težu depresiju koliko ga prcaju ovakve kamikaze tu u Argentini... 

Sisu (fin.)
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Niti ne vrijedi više raspravljati o Marcu, zna se kako on vozi, podebno prve krugove.
Tapatalk
Tapatalk
Obrigado Felipe
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
probudim se slučajno, prošlo 9. molim boga da je utrka u 9, a ne u 8. vidim voze, nema marca, ugasim tv.
jedino mi ostaje još dobri stari takuma.

jedino mi ostaje još dobri stari takuma.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Aha, novi sam s MotoGP-om, točnije gledao sam samo utrke protekli pola godine, pa i nemam nekog iskustva. Vinalesova vožnja mi se zasad čini dosta pametnija od Marquezove, nadam se da ga neću urećiFerrari Maniac je napisao/la:Vettel-Ferrari je napisao/la:Je li Marquez toliko imao bolji tempo od ostalih ili je maksimalno forsirao motor što ga je koštalo pada? Vidim da je Vinales sad u prednosti kao što je Marquez bio ispred njih trojice nakon 2-3 kruga.
Marquez je forsirao gume koje se nisu još zagrijale kao ni staza, Vinales je u potpuno drugoj fazi utrke.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Rossi pored ovakvog Vinalesa nema šansi za 10. titulu.
Ali eto, barem neka je uzme Vinales, a ne MM ili Jorgovan (dobro, Jorgovan neće sigurno
).
Sad čuh, Rossijeva 350. moto trka.
Ali eto, barem neka je uzme Vinales, a ne MM ili Jorgovan (dobro, Jorgovan neće sigurno

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Huhuuu grize klinac, ozbiljno grize, ovo je bolesno. Očekivao sam pobjede ali ovakav ritam i ovakav kronometar na 1:39, ravno ludilu.
Tapatalk
Tapatalk
Zadnja izmjena: Felipe, dana/u 09.04.2017., 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Obrigado Felipe
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Bravo Vinales!

Izgleda da ću imati za koga navijati ako nastavim sa praćenjem MotoGP-a, inače Vinales je samo 18 dana stariji od mene

Izgleda da ću imati za koga navijati ako nastavim sa praćenjem MotoGP-a, inače Vinales je samo 18 dana stariji od mene

- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Merc (6)
Potpuno isto razmišljanje. Samo što bi još dodao i Zarca u jednadžbu kao budućeg pretendenta kad dobije konkurentniji motor.Frantic je napisao/la:Rossi pored ovakvog Vinalesa nema šansi za 10. titulu.
Ali eto, barem neka je uzme Vinales, a ne MM ili Jorgovan (dobro, Jorgovan neće sigurno).
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Merc (6)
Nevjerojatan vozač, vrlo vjerojatno i najtalentiraniji dosad ali glava....glava mu je strahovito loša. Jednostavno neće, nemože ili ne želi shvatiti da se utrke ne dobivaju u prvim krugovima.Felipe je napisao/la:Niti ne vrijedi više raspravljati o Marcu, zna se kako on vozi, podebno prve krugove.
Tapatalk
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- reso20
- GP3
- Navija za: Ferrari
Zarco će biti jako dobar! Dečko bi mogao biti prvak.
Rossi bez obzira na težak tjedan ipak dođe do drugog mjesta.
Rossi nema šanse protiv Vinalesa ali vidi se da čovjek uživa i sa 10, 7 mjesta dolazi na 2 i 3.
Kapa do poda!
Šteta za Marq na nož jbg...
Stari im je pojeo sve nokte i izgubio živce...
Dobra utrka na kraju
Rossi bez obzira na težak tjedan ipak dođe do drugog mjesta.
Rossi nema šanse protiv Vinalesa ali vidi se da čovjek uživa i sa 10, 7 mjesta dolazi na 2 i 3.
Kapa do poda!
Šteta za Marq na nož jbg...
Stari im je pojeo sve nokte i izgubio živce...
Dobra utrka na kraju

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Yamahe po race paceu u svojoj dimenziji, s tim da je Vinales također u svojoj. Vale izvlači što može za sad iz motora, ali u obje utrke tek na kvalama, a Vinales uvijek prije, a u utrci ima odličnu kontrolu zbog čega ga je baš Rossi puno hvalio prošle sezone.
Crutchlow kad je najvažnije ne pada...
bravo Cal
Utrka za zaborav za Dukce, baš mi je žao Dovija proganjat će njega ova Argentina u snovima...
Repsolke isto bedasta ispadanja, pogotovo mi je čudno to bilo od Marqueza, ne zbog njega nego zato koliko je rano lowsideao prije samog zavoja.
Kao što je Frantic teško da će Vale s ovakvim paceom do naslova, ali valja još pričekati. Bez obzira ako baš mora izgubiti naslov neka to bude od Vinalesa - super je bilo vidjeti koliko su si dobri na ulasku u pit lane na kraju utrke. Bolje on nego ona dva jazavca što se mene tiče.
Crutchlow kad je najvažnije ne pada...

Utrka za zaborav za Dukce, baš mi je žao Dovija proganjat će njega ova Argentina u snovima...
Repsolke isto bedasta ispadanja, pogotovo mi je čudno to bilo od Marqueza, ne zbog njega nego zato koliko je rano lowsideao prije samog zavoja.
Kao što je Frantic teško da će Vale s ovakvim paceom do naslova, ali valja još pričekati. Bez obzira ako baš mora izgubiti naslov neka to bude od Vinalesa - super je bilo vidjeti koliko su si dobri na ulasku u pit lane na kraju utrke. Bolje on nego ona dva jazavca što se mene tiče.

Sisu (fin.)