VN Kine (Shanghai circuit), 07.-09. travnja 2017.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Mene čudi da nisu za taj smog imali neko spremno rješenje. Ovo je koda je prvi put smog tamo pa ne znaju sta bi.
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
A mene živciraju Opelova zakretna xenon svjetla. Eto, njima bi super došla. :prcnjau:
"What a little star." May 26, 2012.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
mzf1 je napisao/la:
Slavenowsky je napisao/la:Jedna moguca varijanta koja bi u nedjelju "rastjerala oblake" i ucinila utrku mogucim.

Kome se ne ide na clanak radi se o ovome.

Btw nista novo, radili su to vec i na Olimpijskim igrama. Ovo sam znao i bez ovog clanka, da ne bude da se pravim pametan :)
Imas jednu možda čak i jednostavniju opciju. Zatvore jednu traku ceste na tih 5 km do pomoćne bolnice i hitna onda može doći u zadanom vrimenu. Ionako im je gužva, jedna traka više manje, što sad.
Sad ako drzava stoji iza ove utkre, onda se dozvola za takvo sto moze vrlo lako dobiti, no ako je privatnik u pitanju, onda se mora dodatno platiti taj put koji vodi ka bolnici. Btw ne radi se o nekoj obicnoj ulici, vec o glavnoj magistrali koja filtrira na stotine hiljada automobila dnevno.

Jednostavno PREVELIKA je mjera sigurnosti, nakon Bianchi-a postali su rigorozni, jer ne zele prepustiti nesto slucaju, to nas naravno iritira, al boze moj.

Ev otisao sam Google kartu i nasao bolnicu

slika
malo je ova navigacija nelogicna, al sigurno da su gradske magistrale najbrze do bolnice, dok sporedne su malo sporije, a lupam nedaj boze da nekom vozacu srce od udara stane ili neka isto tako uzasna povreda, za 20 i kusur minuta do bolnice je fakticki smrt u potpisu.

Sa helikopterom su tu za 2-3 min, sad jedino nek angazuju onaj obalski helikopter, koji leti u svim mogucim uslovima, al opet kazem ovi ce radije prekinti takmicenje nego nastaviti.

Opet magla ili smog nisu samo problem za helikoptere, vec i za vozace, ako se spusti magla na stazu i smanji vidljivost, mozemo se pozdraviti sa utkrom, jedino ako ne budu koristili ovo sto sam postavio, po meni odlicno rijesenje za vikend.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Ovo nije tako strašno u Indiji je bilo puno gore :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Slavenowsky je napisao/la:
mzf1 je napisao/la:
Slavenowsky je napisao/la:Jedna moguca varijanta koja bi u nedjelju "rastjerala oblake" i ucinila utrku mogucim.

Kome se ne ide na clanak radi se o ovome.

Btw nista novo, radili su to vec i na Olimpijskim igrama. Ovo sam znao i bez ovog clanka, da ne bude da se pravim pametan :)
Imas jednu možda čak i jednostavniju opciju. Zatvore jednu traku ceste na tih 5 km do pomoćne bolnice i hitna onda može doći u zadanom vrimenu. Ionako im je gužva, jedna traka više manje, što sad.
Sad ako drzava stoji iza ove utkre, onda se dozvola za takvo sto moze vrlo lako dobiti, no ako je privatnik u pitanju, onda se mora dodatno platiti taj put koji vodi ka bolnici. Btw ne radi se o nekoj obicnoj ulici, vec o glavnoj magistrali koja filtrira na stotine hiljada automobila dnevno.

Jednostavno PREVELIKA je mjera sigurnosti, nakon Bianchi-a postali su rigorozni, jer ne zele prepustiti nesto slucaju, to nas naravno iritira, al boze moj.

Ev otisao sam Google kartu i nasao bolnicu

slika
malo je ova navigacija nelogicna, al sigurno da su gradske magistrale najbrze do bolnice, dok sporedne su malo sporije, a lupam nedaj boze da nekom vozacu srce od udara stane ili neka isto tako uzasna povreda, za 20 i kusur minuta do bolnice je fakticki smrt u potpisu.

Sa helikopterom su tu za 2-3 min, sad jedino nek angazuju onaj obalski helikopter, koji leti u svim mogucim uslovima, al opet kazem ovi ce radije prekinti takmicenje nego nastaviti.

Opet magla ili smog nisu samo problem za helikoptere, vec i za vozace, ako se spusti magla na stazu i smanji vidljivost, mozemo se pozdraviti sa utkrom, jedino ako ne budu koristili ovo sto sam postavio, po meni odlicno rijesenje za vikend.
Da zna biti nezgodno upregniti policiju za privatne svrhe ali s obzirom na važnost događaja i moguće gubitke možda bi bilo isplativije platiti tako nešto. Ovako ostaje dojam da si više truda ti uložija tražeći rješenje nego oni.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Hahaha :thumbs:

Mislim da je ipak problem u toj administraciji i kodeksima. Mnogi znaju da su im rijesenja malo glupava ili tacnije nelogicna, ali upravo ta mjera sigurnosti za FIA-u je previse znacajna. Oslanjaju se na najveci faktor rizika i tu je problem.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
kako stoje izmjene komponenti i bodovi na licencama...

slika
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Dobro jel na kraju sigurno da se utrka odrzava u nedjelju ili jos uvijek postoji mogucnost da prebace za sutra?
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Što se ovi kazneni bodovi ne brišu na kraju svake sezone?

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Iceman je napisao/la:Što se ovi kazneni bodovi ne brišu na kraju svake sezone?

Treba proći godina dana od kad dobiješ bod da ti se makne.
I odakle Vettelu 6? :chill:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
bio je zločest dečko. :mrgreen:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
f1zd je napisao/la:Treba proći godina dana od kad dobiješ bod da ti se makne.
Pitaj to Whitinga..honestly... :zubo:
Sisu (fin.)

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ferrari Maniac je napisao/la:
f1zd je napisao/la:Treba proći godina dana od kad dobiješ bod da ti se makne.
Pitaj to Whitinga..honestly... :zubo:
Sad sam se sjetio :rofl: :prcnjau:

sennacher
Karting
Karting
Navija za: Seb Vettel
A Lewis čist ko suza, Barcelona valjda pripisana Rosbergu (?)
IL DITTO DI VETTEL

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
#CloseRacing #HondaP1
[ link do slike ]
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
sennacher je napisao/la:A Lewis čist ko suza, Barcelona valjda pripisana Rosbergu (?)
Ne pricaj gluposti :chill:
slikaslika

ToUrNiQuET
Karting
Karting
Navija za: Vettel, Ferrari
Svi spavaju.... :)

Cini se da bi moglo biti FP3
Ono što te ne ubije, smanji te.. Super Mario

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
ToUrNiQuET je napisao/la:Svi spavaju.... :)

Cini se da bi moglo biti FP3
:fiju:
Sisu (fin.)

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Pocinje...ocekujem ludnicu na stazi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Opet grafike nema :facepalm: :facepalm:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡