VN Kine (Shanghai circuit), 07.-09. travnja 2017.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
A mene živciraju Opelova zakretna xenon svjetla. Eto, njima bi super došla. 

"What a little star." May 26, 2012.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Sad ako drzava stoji iza ove utkre, onda se dozvola za takvo sto moze vrlo lako dobiti, no ako je privatnik u pitanju, onda se mora dodatno platiti taj put koji vodi ka bolnici. Btw ne radi se o nekoj obicnoj ulici, vec o glavnoj magistrali koja filtrira na stotine hiljada automobila dnevno.mzf1 je napisao/la:Imas jednu možda čak i jednostavniju opciju. Zatvore jednu traku ceste na tih 5 km do pomoćne bolnice i hitna onda može doći u zadanom vrimenu. Ionako im je gužva, jedna traka više manje, što sad.Slavenowsky je napisao/la:Jedna moguca varijanta koja bi u nedjelju "rastjerala oblake" i ucinila utrku mogucim.
Kome se ne ide na clanak radi se o ovome.
Btw nista novo, radili su to vec i na Olimpijskim igrama. Ovo sam znao i bez ovog clanka, da ne bude da se pravim pametan
Jednostavno PREVELIKA je mjera sigurnosti, nakon Bianchi-a postali su rigorozni, jer ne zele prepustiti nesto slucaju, to nas naravno iritira, al boze moj.
Ev otisao sam Google kartu i nasao bolnicu

malo je ova navigacija nelogicna, al sigurno da su gradske magistrale najbrze do bolnice, dok sporedne su malo sporije, a lupam nedaj boze da nekom vozacu srce od udara stane ili neka isto tako uzasna povreda, za 20 i kusur minuta do bolnice je fakticki smrt u potpisu.
Sa helikopterom su tu za 2-3 min, sad jedino nek angazuju onaj obalski helikopter, koji leti u svim mogucim uslovima, al opet kazem ovi ce radije prekinti takmicenje nego nastaviti.
Opet magla ili smog nisu samo problem za helikoptere, vec i za vozace, ako se spusti magla na stazu i smanji vidljivost, mozemo se pozdraviti sa utkrom, jedino ako ne budu koristili ovo sto sam postavio, po meni odlicno rijesenje za vikend.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ovo nije tako strašno u Indiji je bilo puno gore 
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
mzf1
- F1puls vozački prvak
Da zna biti nezgodno upregniti policiju za privatne svrhe ali s obzirom na važnost događaja i moguće gubitke možda bi bilo isplativije platiti tako nešto. Ovako ostaje dojam da si više truda ti uložija tražeći rješenje nego oni.Slavenowsky je napisao/la:Sad ako drzava stoji iza ove utkre, onda se dozvola za takvo sto moze vrlo lako dobiti, no ako je privatnik u pitanju, onda se mora dodatno platiti taj put koji vodi ka bolnici. Btw ne radi se o nekoj obicnoj ulici, vec o glavnoj magistrali koja filtrira na stotine hiljada automobila dnevno.mzf1 je napisao/la:Imas jednu možda čak i jednostavniju opciju. Zatvore jednu traku ceste na tih 5 km do pomoćne bolnice i hitna onda može doći u zadanom vrimenu. Ionako im je gužva, jedna traka više manje, što sad.Slavenowsky je napisao/la:Jedna moguca varijanta koja bi u nedjelju "rastjerala oblake" i ucinila utrku mogucim.
Kome se ne ide na clanak radi se o ovome.
Btw nista novo, radili su to vec i na Olimpijskim igrama. Ovo sam znao i bez ovog clanka, da ne bude da se pravim pametan
Jednostavno PREVELIKA je mjera sigurnosti, nakon Bianchi-a postali su rigorozni, jer ne zele prepustiti nesto slucaju, to nas naravno iritira, al boze moj.
Ev otisao sam Google kartu i nasao bolnicu
malo je ova navigacija nelogicna, al sigurno da su gradske magistrale najbrze do bolnice, dok sporedne su malo sporije, a lupam nedaj boze da nekom vozacu srce od udara stane ili neka isto tako uzasna povreda, za 20 i kusur minuta do bolnice je fakticki smrt u potpisu.
Sa helikopterom su tu za 2-3 min, sad jedino nek angazuju onaj obalski helikopter, koji leti u svim mogucim uslovima, al opet kazem ovi ce radije prekinti takmicenje nego nastaviti.
Opet magla ili smog nisu samo problem za helikoptere, vec i za vozace, ako se spusti magla na stazu i smanji vidljivost, mozemo se pozdraviti sa utkrom, jedino ako ne budu koristili ovo sto sam postavio, po meni odlicno rijesenje za vikend.
- Slavenowsky
- Formula 1
Hahaha
Mislim da je ipak problem u toj administraciji i kodeksima. Mnogi znaju da su im rijesenja malo glupava ili tacnije nelogicna, ali upravo ta mjera sigurnosti za FIA-u je previse znacajna. Oslanjaju se na najveci faktor rizika i tu je problem.

Mislim da je ipak problem u toj administraciji i kodeksima. Mnogi znaju da su im rijesenja malo glupava ili tacnije nelogicna, ali upravo ta mjera sigurnosti za FIA-u je previse znacajna. Oslanjaju se na najveci faktor rizika i tu je problem.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
kako stoje izmjene komponenti i bodovi na licencama...

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
bio je zločest dečko. 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Pitaj to Whitinga..honestly...f1zd je napisao/la:Treba proći godina dana od kad dobiješ bod da ti se makne.
I odakle Vettelu 6?

Sisu (fin.)
- senna66 Verified
- Formula 1
#CloseRacing #HondaP1
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ne pricaj glupostisennacher je napisao/la:A Lewis čist ko suza, Barcelona valjda pripisana Rosbergu (?)

- ToUrNiQuET
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Vettel, Ferrari
Svi spavaju.... 
Cini se da bi moglo biti FP3

Ono što te ne ubije, smanji te.. Super Mario
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
ToUrNiQuET je napisao/la:Svi spavaju....

Sisu (fin.)
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Opet grafike nema