avetma je napisao/la:Edit bi mogao, a za lajkove ne vjerujem, čini mi se da su bolji komentari bez toga.
Kad smo kod toga daj edit ako može, okačiš lajkove ili +/- .
Još nešto, na vijestima oni obični smajlići, tipa ili ne rade.
Svi ovi "komplexniji" tipa , , .... rade
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zekohonda je napisao/la:stiglo uređivanje, fakjea!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Naviknut ćete se, kad prođe mjesec dana avatari na komentarima će se činiti kao kupus
I da, kao što hattrick kaže, ona bijela kaciga je default, ali klikom na nju možete staviti bilo što iz ponude. Ili na naslovinci gore na vrhu kod avatara, tamo je link za promjenu bedža.
Ja hoću svooooj avaaaataaar
Kme, kme, ...., cmon guys, blue flags,......
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Samo za tebe (doslovno) stoji i Honda logo odvojeno od McLarena
Btw. samo molim za malo strpljenja, prirast će vam srcu ovo vrlo skoro, kad svi komentatori odaberu svoje bedževe bit će preglednije od avatara. I neće biti samo kacige, već i sad ima drugih bedževa osim kaciga, a vjerojatno ću danas popodne dodati brojeve svakog vozača.
DaveGilmour je napisao/la:Ante, jel to ideja pokupljena s reddita ?
Uglavnom meni se sviđa
Da, reddit ima to odlično napravljeno, baš mi se dopao sistem pa reko što da se ne inspiriramo time