PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

F12013
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
Ja sam pročitao pravila i svjesno sam uzeo Renault umjesto Mercedesa npr... tu nema spora. Moj propust.

Ono što se može napravit je obogatiti bonus igre, napraviti ih atraktivnijima. Mislim da nitko ne bi trebao biti protiv toga. Osim ako se 95aši boje konkurencije odozdola. :mrgreen:

Mislim da bismo svi trebali iznijet neke prijedloge, ja sam i par ljudi iznijeli neke. Al očito baš nisu prihvaćene kad nema odgovora Ante... :bang:

To bi jednostavno napravilo igru puno varijabilnijom. A i sami ne volimo kad je F1 sezona dosadna i kad samo Mercedes kupi velike bodove i postolja. Zašto bi bilo tako i u ovoj mini ligi...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
F12013 je napisao/la:Mislim da bismo svi trebali iznijet neke prijedloge, ja sam i par ljudi iznijeli neke. Al očito baš nisu prihvaćene kad nema odgovora Ante... :bang:
Dosadašnji prijedlozi su na razmatranju :mrgreen: Čekam da se netko dosjeti još novih...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Popusti, cjenkanja, hehe ....
Ko da smo na pijaci :mrgreen:
[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Preko tjedna mozemo samo pogađati koji ce vozaci biti pozvani na presicu. Ili pogađat mjesta gdje ce ko sjediti. haha
slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ja podržavam ono za minus na računu. Do kraja sezone se mora vratiti na 0 taj minus ili si bankrotirao.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Carillo
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Ja sam protiv velikog broja bonus igara, pogotovo s (pre)velikim iznosima. Ne znam zašto svi podrazumijevaju da će takvu nagradu dobiti netko tko je uzeo Hondu ili Renault, isto tako je može dobiti netko sa Mercedesom i Ferrarijem, pa će razlika biti još veća. U prosjeku će razlike ostati iste. Kad se gleda sa individualnog stajališta "meni je to šansa da se popravim" zvuči dobro, ali općenito gledajući neće se ništa u odnosima promijeniti. Prosječno će nagrade ići jednako pokojem igraču s Hondom i pokojem s Mercedesom, i ništa se značajno neće promijeniti.

A gledajući s moje pozicije s vrha, mi koji imamo Mercedes (pa i Ferrari) smo sad svi u gotovo istom stanju, tek će se u sljedećim utrkama primjećivati male taktičke razlike i međusobna odvajanja. Kad bi nekome od nas sad uletilo 10 mil, taj bi značajno odmaknuo naprijed, morao bi kasnije prilično loše igrati da bi ga se uhvatilo.

skiper
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
Evo jedan prijedlog.
redosljed prvih 10 na kvalifikacijama ili u trci.
Pogoditi vozače koje će mjesto zauzeti na kvalifikacijama (trka).
Npr. pogodiš 3,5,6 imaš 3 pogotka ili 4,7,8,9,10 = 5 pogodaka.
Kako dijeliti bonus (i koliko) može na nekoliko načina.
Jednostavno broj pogodaka X xxxxxxxxx ili
od 0 - 3 BP X 200000
od 4 -6 BP x 300000
od 7 - 9 BP x 400000
10 POGODAKA 10000000
OVO MOŽE BITI I STALNA BONUS IGRA?
Dajte svoje komentare i ideje.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Smatram da svi bonusi trebaju bit vezani za GP vikend. Sve ostalo je bzvz.. Ideja stvarno ima vec dosta. Ona sa sistemom jack pota je odlicna, odredjena suma podjeljenja sa brojem dobitnika. Ono trabunjanje da treba veca lova za bonus igre da ekipa s dns uhvati prikljucak je totalni fail, osim ako ekipa sa ferkanom i meckom ne smije igrat xD Svaka cast ekipi na prijedlozima.. Ako je medju njima i koji Hodas nek se upita dje mu logika kad je kupovo Hondu..
Fino Alla Fine

Kuštelaar
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Beethoven87 je napisao/la:
Zanimljiva ti je ideja da se odredjena lova dijeli na broj pogodaka... Vjerojatno je preriskantna da se netko naglo jako obogati (pogotovo na racun nebitne sitnice i ciste srece, npr. tko ce prvi izac na stazu u FP1 ili tko ce prvi odustati u utrci), a s druge strane da se u slucaju puno pogodaka dobije za "kiki riki". ima 400 ekipa. Ovisi o pitanju i vjerojatnosti pogotka. Koliki bi iznos stavio na pitanja koja sam naveo, a koliko za smislenija tipa: tko ce osvojiti pole poziciju, ili malo teze: tko ce pobijediti u utrci?
Ne znam jesi li svjestan da su pitanja koja si ti naveo 10, ili ajde, nek bude, 5 puta teza od toga tko ce osvojit pole poziciju! Na tvoje prvo pitanje sansa ti je 1/20, na drugo je malo manje, ajde recimo 1/16 (ako uzmemo u obzir da su Merc i Ferrari napred i da ih nitko nece skucat, a uber su pouzdani, svi ostali iza njih imaju sanse za sudar, kolko god pouzdani bili). Nadalje, vjerojatnost za pogodit PP s obzirom na trenutne odnose snaga, koji mislim da se nece drasticno promijenit (smanjit razlika se hoce, ali promjene neke nece bit), znaci vjerojatnost ti je 1/4. Isto tako i za pobjedu 1/4. Tako da, realno gledano, tvoja pitanja je teze pogodit od ovih drugih! :mrgreen: #vjerojatnostistatistikajepredivnastvar

JTrulli11
Karting
Karting
Navija za: Toyota
Bonus igre nikako ne bi smjele donositi više novca od bodova, tj. rezultata tijekom vikenda. Tako ce bonus igre postati smisao igre, a ono glavno, slaganje momcadi koje nose puno bodova pada u vodu.

F12013
Karting
Karting
Vidim da se na bonus igre žale samo dečki iz Brackleya i Brixwortha... :mrgreen:

Možda bi bilo dobro da se uvede limit na novac koji se može zaradit preko race vikenda, npr 5 mil od bonus igara. Plus naravno PP prognoza. Mislim da je to prihvatljivo. Bilo bi previše da se od bonus igara može zaradit više od 10 mil. Pa nešto između zato...

Carillo
Karting
Karting
Ciki-F1 je napisao/la:Ja podržavam ono za minus na računu. Do kraja sezone se mora vratiti na 0 taj minus ili si bankrotirao.
Da, to sam zaboravio napisati, ali podrazumijeva se.

JTrulli11
Karting
Karting
Navija za: Toyota
F12013 je napisao/la:Vidim da se na bonus igre žale samo dečki iz Brackleya i Brixwortha... :mrgreen:

Možda bi bilo dobro da se uvede limit na novac koji se može zaradit preko race vikenda, npr 5 mil od bonus igara. Plus naravno PP prognoza. Mislim da je to prihvatljivo. Bilo bi previše da se od bonus igara može zaradit više od 10 mil. Pa nešto između zato...
A moram se zaliti
nema mi logike da se nas sada zakine jer drugi nisu citali i postupali logicno...
I kakvog bi smisla bilo ogranicivati kolicinu osvojenog novca, to je cisto zakidanje

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Koliko snepova će Hamilton objaviti na presici :mrgreen:

F12013
Karting
Karting
JTrulli11 je napisao/la:
F12013 je napisao/la:Vidim da se na bonus igre žale samo dečki iz Brackleya i Brixwortha... :mrgreen:

A moram se zaliti
nema mi logike da se nas sada zakine jer drugi nisu citali i postupali logicno...
I kakvog bi smisla bilo ogranicivati kolicinu osvojenog novca, to je cisto zakidanje
Ne vidim u čemu bi to bilo zakidanje vas iz Brackleya, nama s manje bodova nitko neće ništa darovati. Svi ćemo dobit priliku zaradit malo više.
A o ovom limitu, nisam mislio da taj limit znači da ako osvojiš pet milijuna da onda ne možeš više osvajat tijekom vikenda. Ja sam mislio da npr ima pet igara, svaka je po milijun i tako najviše možeš osvojit pet milijuna... Ni slučajno nisam mislio da se nekog ograničava ako je uspješan u igrama, dapače...

D10S
Karting
Karting
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
Osim razno raznih prognoza koje omogućavaju odredjenu zaradu bilo bi fora da se na prognozama može izgubiti neka lova …. Isto kao i na kladionicama, ulozis odredjeni iznos, ako ne pogodis izgubis ulozeno :P
slika slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
f1zd je napisao/la:Koliko snepova će Hamilton objaviti na presici :mrgreen:
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
D10S je napisao/la:Osim razno raznih prognoza koje omogućavaju odredjenu zaradu bilo bi fora da se na prognozama može izgubiti neka lova …. Isto kao i na kladionicama, ulozis odredjeni iznos, ako ne pogodis izgubis ulozeno :P

Nije loše
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Ovo
Ciki-F1 je napisao/la:Ja podržavam ono za minus na računu. Do kraja sezone se mora vratiti na 0 taj minus ili si bankrotirao.
I ovo
D10S je napisao/la:Osim razno raznih prognoza koje omogućavaju odredjenu zaradu bilo bi fora da se na prognozama može izgubiti neka lova …. Isto kao i na kladionicama, ulozis odredjeni iznos, ako ne pogodis izgubis ulozeno :P
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Ako je cilj takmičenje u prognoziranju, najbolje bi bilo izbaciti kompletno kupoprodaju. I birati tim za svaki trkaći vikend. Zatvaranje izbora tima pred prvi trening...
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡