Tko uopće komentira na Areni sada. Jesu oni isti likovi od prošle sezone ili netko novi?Blackhawk je napisao/la:Znam da zvučim, kao gruntavi starac (što valjda i jesam), ali iskreno se nadam da više neću morati gledati prijenos na Max TV-u![]()
Uz Hilkenberga, i neki meni nepoznati jezik koji sigurno nije hrvatski, sad smo još dobili i Štofela
HR prijenos Formule 1
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Sisu (fin.)
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
vetma i zvonimir petkom.
novak i blaž su subotom i nedjeljom.
novak i blaž su subotom i nedjeljom.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
OK, hvala. Čim si rekao Novak, stream mi je puno ljepše počeo izgledati.
Sisu (fin.)
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Stvarno nemam ništa protiv Blaž/Novak ali trebaju bolji support od drugog dvojca koji recimo nek' prati utrke na skyf1 koji ima daleko najsvježije informacije sa staze. Puno puta se ispostavi da nemaju pojma što se trenutno događa na stazi. Znam da nije primjereno reklamiranje stranice al opet puno stvari spominju koje ajmo reći ustaljeni pratioci znaju. Da ne kažem kako je testiranje bilo popraćeno kvalitetno od svih forumasa. Fali im tranzicija ka boljem komentiranju a to sami ne mogu.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Evo ja sam baš bacio oko na Arenu 2 Hd preko MaxtoGo i nevidim nikakvo štekanje... mora da ti je to do tvog provajdera ili uređaja, prijenos je OK.
Btw... Ante, moram priznat da si pošteno evoluirao kao komentator... a kad sam čuo Zvonimira prvo sam pomislio da je u pitanju Krešimir Mišak... "Na rubu znanosti".
Jel imate kakve emisije u studiju kojim danom... naravno gdje i ti sudjeluješ?
Btw... Ante, moram priznat da si pošteno evoluirao kao komentator... a kad sam čuo Zvonimira prvo sam pomislio da je u pitanju Krešimir Mišak... "Na rubu znanosti".

Jel imate kakve emisije u studiju kojim danom... naravno gdje i ti sudjeluješ?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Na prvom treningu je bilo katastrofa. https://streamable.com/yygbqhattrick je napisao/la: 14.07.2017., 15:36 Evo ja sam baš bacio oko na Arenu 2 Hd preko MaxtoGo i nevidim nikakvo štekanje... mora da ti je to do tvog provajdera ili uređaja, prijenos je OK.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
I na drugom treningu isto tako prvih pola sata, tek kasnije je bilo OK.blown diffuser je napisao/la: 14.07.2017., 15:52Na prvom treningu je bilo katastrofa. https://streamable.com/yygbqhattrick je napisao/la: 14.07.2017., 15:36 Evo ja sam baš bacio oko na Arenu 2 Hd preko MaxtoGo i nevidim nikakvo štekanje... mora da ti je to do tvog provajdera ili uređaja, prijenos je OK.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Isprike svima zbog poteškoća, počele su desetak minuta prije službenog početka prijenosa i ekipa je radila na tome da riješi što prije. Mi smo imali iste probleme sa slikom dok smo komentirali.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
@vetma
Ima li kakvih novosti za slijedeću godinu što se tiče prijenosa? Hoće li Arena produžiti ugovor ili će preuzeti primjerice Sport Klub sa istom postavom komentatora?
Ima li kakvih novosti za slijedeću godinu što se tiče prijenosa? Hoće li Arena produžiti ugovor ili će preuzeti primjerice Sport Klub sa istom postavom komentatora?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Uh, to bi bilo odlično za mene..Ferrari je napisao/la:@vetma
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
I svima bi bilo dostupno...s tim da bi i dalje prijenos bio "pay tv" jer mogu slobodno staviti na SK2, 4, 5 ili 6 koji su extra paketi, ali svi bi imali mogućnost da to uzmu...ovako je ograničeno samo na T-scum.f1zd je napisao/la: 02.10.2017., 13:37Uh, to bi bilo odlično za mene..Ferrari je napisao/la:@vetma
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema još pouzdanih informacija. Vjerujem da će se nastaviti, ali vidjet ćemo.Ferrari je napisao/la:@vetma
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
Necu vise nikad kupovati u Sancta Domenici,
Nezelim VW pola vidjet niti na cesti,
Nitkad necu osigurat auto u HOK-u,
niti popit kap vise Laskog piva,
a da imam hrpu para necu nikad kupit Mercedes
jer njihove reklame su mi oduzele 17 krugova VN meksika
SRAMOTA!!!!!!
i..da.. zaboravio onaj fucking odvratan hotel...
SRAMOTA!!!!!!
i..da.. zaboravio onaj fucking odvratan hotel...

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
17 krugova? Mislim da si pretjerao malo. Bio je jedan đir reklama od tipa 2 i pol, tri minute, ali 17 krugova, nema šanse. To bi značilo pola sata reklama.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
kikijv97 je napisao/la: 29.10.2017., 22:07 Necu vise nikad kupovati u Sancta Domenici,
SRAMOTA!!!!!!
i..da.. zaboravio onaj fucking odvratan hotel...![]()

Fino Alla Fine
-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
5 ili 6 puta pustili reklame i svaki put nestala 3 kruga.Explorer je napisao/la: 29.10.2017., 22:12 17 krugova? Mislim da si pretjerao malo. Bio je jedan đir reklama od tipa 2 i pol, tri minute, ali 17 krugova, nema šanse. To bi značilo pola sata reklama.
Uzas
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ma kakvi, nije bilo toliko, niti blizu. Pretjeruješ. Bilo je samo jednom duže, tamo polovicom utrke.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
dugo su jedan put reklame trajale.
blaž i novak očajni, ne kontaju apsolutno ništa što se događa, makar im npr. piše 'sainz pit' u dnu ekrana a oni kažu hulk u boksu.
blaž i novak očajni, ne kontaju apsolutno ništa što se događa, makar im npr. piše 'sainz pit' u dnu ekrana a oni kažu hulk u boksu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Clark
- F1puls suradnik
Znači, osim što se prijenos plaća, tijekom utrke su još i reklame?kikijv97 je napisao/la: 29.10.2017., 22:07 Necu vise nikad kupovati u Sancta Domenici,
SRAMOTA!!!!!!
i..da.. zaboravio onaj fucking odvratan hotel...![]()
Zanimljivo...