HR prijenos Formule 1
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Hvala na obavjesti Hrvatski telekom
Teško vam je bilo izdržat još mjesec dana
Podsjeća na stare Kreator Tv dane, kada smo dobili pljusku dan prije... Ovaj put smo dobili 20 minuta prije
Sada, umjesto 35kn koje sam plaćao bez reklama, moram plaćat 111 sa reklama....
Hrvatski telekom, živjeti zajedno

Teško vam je bilo izdržat još mjesec dana

Podsjeća na stare Kreator Tv dane, kada smo dobili pljusku dan prije... Ovaj put smo dobili 20 minuta prije

Sada, umjesto 35kn koje sam plaćao bez reklama, moram plaćat 111 sa reklama....

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- scuderia1715
- Karting
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ja danas ili sutra, kako bude vremena ukidam max gp. Zadnje utrke ću pratit preko streamova. Uzet ću curi HBO pa nek gleda filmove dok ja pratim VN Brazila i Abu Dhabi-a. Ovo jučer je stvarno sramota. Najveći razlog uzimanja max tv-a je bio upravo F1 prijenos. Da mogu lijepo upalit i gledat u miru a ne zajebavat se sa streamovima. Al od sad ću se radije zajebavat sa streamovima nego propustit start utrke.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Postoje 2 varijante hrvatskog prijenosa:
1. Max GP - dobre strane: cijena 35 kn, nitko ne pazi šta se pušta na tom kanalu pa tako ne puste niti reklame; loše strane: uključenje u utrku zna kasniti dobrih pola sata, a zna se desit i da crkne prijenos usred utrke i više se ne vrati makar na Areni 5 istovremeno radi
2. Arena 5 - dobre strane: utrka, pa čak i emisija krenu na vrijeme; loše strane: cijena 80 kn (više nego duplo od Max GP-a) + reklame
Rješenje: Odj*bat ih sve skupa i naći drugo rješenje za prijenos Formule 1. Što se mene tiče, do kraja sezone ću još gledat preko njih, ali iduće sezone, s obzirom da nabavljam novi laptop, jednostavno ću naći HD stream, spojiti laptop i TV i gledati besplatno, bez reklama, bez kasnih uključenja ili gašenja prijenosa te sa daleko stručnijim komentatorima.
1. Max GP - dobre strane: cijena 35 kn, nitko ne pazi šta se pušta na tom kanalu pa tako ne puste niti reklame; loše strane: uključenje u utrku zna kasniti dobrih pola sata, a zna se desit i da crkne prijenos usred utrke i više se ne vrati makar na Areni 5 istovremeno radi
2. Arena 5 - dobre strane: utrka, pa čak i emisija krenu na vrijeme; loše strane: cijena 80 kn (više nego duplo od Max GP-a) + reklame
Rješenje: Odj*bat ih sve skupa i naći drugo rješenje za prijenos Formule 1. Što se mene tiče, do kraja sezone ću još gledat preko njih, ali iduće sezone, s obzirom da nabavljam novi laptop, jednostavno ću naći HD stream, spojiti laptop i TV i gledati besplatno, bez reklama, bez kasnih uključenja ili gašenja prijenosa te sa daleko stručnijim komentatorima.
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
croatic f1 je napisao/la:Postoje 2 varijante hrvatskog prijenosa:
+(loša strana) ArenaSport5 nije imala zvuk sve do 19:54 ja se bojao da neću čuti Nevena i Ivicu

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Od kad nema Jerge na prijenosima nemam što čuti od domaćih komentatora.. osim naravno treninga kad nam se Vetma dobro pripremi.
U biti kad-kad škicnem zbog 'domaćeg' glasa.
Stoga ono gdje ću ćuti cijelu lepezu informacija su britanski mediji, dijelom zbog toga što ne znam španjolski, njemački ili talijanski. No u svemu zadovoljavajuće.
Jedini problem je praćenje preko live-striminga, pošto imam dva STB-a u domaćinstvu pa nemogu povećati brzinu na 10Mb/s. Ponekad je to prava borba, no većinom nema problema.
Znači Sky, BBC da. Ostali ne dolaze u obzir, upravo zbog komentatora tipa Sulje, Dragoja, Nevena i sl. (karikiram).

Stoga ono gdje ću ćuti cijelu lepezu informacija su britanski mediji, dijelom zbog toga što ne znam španjolski, njemački ili talijanski. No u svemu zadovoljavajuće.
Jedini problem je praćenje preko live-striminga, pošto imam dva STB-a u domaćinstvu pa nemogu povećati brzinu na 10Mb/s. Ponekad je to prava borba, no većinom nema problema.
Znači Sky, BBC da. Ostali ne dolaze u obzir, upravo zbog komentatora tipa Sulje, Dragoja, Nevena i sl. (karikiram).

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Da
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
hattrick je napisao/la:Od kad nema Jerge na prijenosima nemam što čuti od domaćih komentatora.. osim naravno treninga kad nam se Vetma dobro pripremi.U biti kad-kad škicnem zbog 'domaćeg' glasa.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dodi_napalm
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Schumacher
sat. tanjur usmjerit na astru 28,2 uzet CS za 500kn godisnje i sky f1 je tu. bez streama, bez reklama. radi ... preporuka svima u ovim crnim vremenima za hrvate u F1 svijetu... 

jedan je GAZDA f1 - Mihael
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Možda se netko sjeća, Ante i ja smo zajedno komentirali prvi slobodni trening za VN Monaka, a onda sam sam odradio drugi, kad je navalila kišurina 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Perice, Ante se već jednom okušao u komentiranju utrke, bio je čak i u studiju, to je bilo negdje početkom sezone (Španjolska čini mi se). Ugl., bio je jako dobar, lijepo se složio s Blažem
Ex, sjećam se da si bio u Monaku, nažalost, ja nisam bio u prilici gledati te treninge, trebao si to snimiti i objaviti da malo više ljudi čuje tvoj glas

Ex, sjećam se da si bio u Monaku, nažalost, ja nisam bio u prilici gledati te treninge, trebao si to snimiti i objaviti da malo više ljudi čuje tvoj glas

- Lady
- GP3
No, no.... dobili smo 'samo' zakašnjenje od 20-ak krugova.....Ferrari1345 je napisao/la: Sada, umjesto 35kn koje sam plaćao bez reklama, moram plaćat 111 sa reklama....

Nego, došla neka obavijest da od sljedećeg mjeseca dižu s 35 na 45, a za dodatne info, od 15.11.2015 , na www. t-com.hr.... i kao dobivamo još nešto za tih 45 kuna osim max gp-a....