HR prijenos Formule 1

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Kaj se to dešava? Na arenisport su reklame, na kvalama nisu pustili intervjue... Za arenu pričam
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Istina , nervira me kada kaže Blažićko : idemo na kratki blok reklama :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Hvala na obavjesti Hrvatski telekom :pivo:

Teško vam je bilo izdržat još mjesec dana :pivo:
Podsjeća na stare Kreator Tv dane, kada smo dobili pljusku dan prije... Ovaj put smo dobili 20 minuta prije :pivo:

Sada, umjesto 35kn koje sam plaćao bez reklama, moram plaćat 111 sa reklama....
Hrvatski telekom, živjeti zajedno
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
Svaki insekt ima 6 nogu....
No gidra, no party.

scuderia1715
Karting
Karting
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ja danas ili sutra, kako bude vremena ukidam max gp. Zadnje utrke ću pratit preko streamova. Uzet ću curi HBO pa nek gleda filmove dok ja pratim VN Brazila i Abu Dhabi-a. Ovo jučer je stvarno sramota. Najveći razlog uzimanja max tv-a je bio upravo F1 prijenos. Da mogu lijepo upalit i gledat u miru a ne zajebavat se sa streamovima. Al od sad ću se radije zajebavat sa streamovima nego propustit start utrke.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Postoje 2 varijante hrvatskog prijenosa:
1. Max GP - dobre strane: cijena 35 kn, nitko ne pazi šta se pušta na tom kanalu pa tako ne puste niti reklame; loše strane: uključenje u utrku zna kasniti dobrih pola sata, a zna se desit i da crkne prijenos usred utrke i više se ne vrati makar na Areni 5 istovremeno radi
2. Arena 5 - dobre strane: utrka, pa čak i emisija krenu na vrijeme; loše strane: cijena 80 kn (više nego duplo od Max GP-a) + reklame

Rješenje: Odj*bat ih sve skupa i naći drugo rješenje za prijenos Formule 1. Što se mene tiče, do kraja sezone ću još gledat preko njih, ali iduće sezone, s obzirom da nabavljam novi laptop, jednostavno ću naći HD stream, spojiti laptop i TV i gledati besplatno, bez reklama, bez kasnih uključenja ili gašenja prijenosa te sa daleko stručnijim komentatorima.

dkw
Baniran
Baniran
Sport klub 1 bez i jedne reklame svaka cast momci

Perica9
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la:Postoje 2 varijante hrvatskog prijenosa:
1. Max GP - dobre strane: cijena 35 kn, nitko ne pazi šta se pušta na tom kanalu pa tako ne puste niti reklame; loše strane: uključenje u utrku zna kasniti dobrih pola sata, a zna se desit i da crkne prijenos usred utrke i više se ne vrati makar na Areni 5 istovremeno radi
2. Arena 5 - dobre strane: utrka, pa čak i emisija krenu na vrijeme; loše strane: cijena 80 kn (više nego duplo od Max GP-a) + reklame

Rješenje: Odj*bat ih sve skupa i naći drugo rješenje za prijenos Formule 1. Što se mene tiče, do kraja sezone ću još gledat preko njih, ali iduće sezone, s obzirom da nabavljam novi laptop, jednostavno ću naći HD stream, spojiti laptop i TV i gledati besplatno, bez reklama, bez kasnih uključenja ili gašenja prijenosa te sa daleko stručnijim komentatorima.

+(loša strana) ArenaSport5 nije imala zvuk sve do 19:54 ja se bojao da neću čuti Nevena i Ivicu :mad:
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Od kad nema Jerge na prijenosima nemam što čuti od domaćih komentatora.. osim naravno treninga kad nam se Vetma dobro pripremi. :D U biti kad-kad škicnem zbog 'domaćeg' glasa.
Stoga ono gdje ću ćuti cijelu lepezu informacija su britanski mediji, dijelom zbog toga što ne znam španjolski, njemački ili talijanski. No u svemu zadovoljavajuće.
Jedini problem je praćenje preko live-striminga, pošto imam dva STB-a u domaćinstvu pa nemogu povećati brzinu na 10Mb/s. Ponekad je to prava borba, no većinom nema problema.
Znači Sky, BBC da. Ostali ne dolaze u obzir, upravo zbog komentatora tipa Sulje, Dragoja, Nevena i sl. (karikiram). :mrgreen:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
Naš Avetma bude na treninzima komentator?
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Da
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
hattrick je napisao/la:Od kad nema Jerge na prijenosima nemam što čuti od domaćih komentatora.. osim naravno treninga kad nam se Vetma dobro pripremi. :D U biti kad-kad škicnem zbog 'domaćeg' glasa.
Stoga ono gdje ću ćuti cijelu lepezu informacija su britanski mediji, dijelom zbog toga što ne znam španjolski, njemački ili talijanski. No u svemu zadovoljavajuće.
Jedini problem je praćenje preko live-striminga, pošto imam dva STB-a u domaćinstvu pa nemogu povećati brzinu na 10Mb/s. Ponekad je to prava borba, no većinom nema problema.
Znači Sky, BBC da. Ostali ne dolaze u obzir, upravo zbog komentatora tipa Sulje, Dragoja, Nevena i sl. (karikiram). :mrgreen:
:rofl: :rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Dodi_napalm
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Schumacher
sat. tanjur usmjerit na astru 28,2 uzet CS za 500kn godisnje i sky f1 je tu. bez streama, bez reklama. radi ... preporuka svima u ovim crnim vremenima za hrvate u F1 svijetu... :gandalf:
jedan je GAZDA f1 - Mihael

Perica9
Formula 1
Formula 1
Explorer je napisao/la:Da

Hvala ,

Inače mi se sviđa kako komentira :thumbs:

Šteta što nije uz Nevena i Ivicu kada je trka i kvale ...

Ali možda i bude za koju godinu (y)

Definitvno bi bio najjači Ante :)
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Možda se netko sjeća, Ante i ja smo zajedno komentirali prvi slobodni trening za VN Monaka, a onda sam sam odradio drugi, kad je navalila kišurina :D
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Perice, Ante se već jednom okušao u komentiranju utrke, bio je čak i u studiju, to je bilo negdje početkom sezone (Španjolska čini mi se). Ugl., bio je jako dobar, lijepo se složio s Blažem :)

Ex, sjećam se da si bio u Monaku, nažalost, ja nisam bio u prilici gledati te treninge, trebao si to snimiti i objaviti da malo više ljudi čuje tvoj glas :mrgreen:

Lady
GP3
GP3
Ferrari1345 je napisao/la: Sada, umjesto 35kn koje sam plaćao bez reklama, moram plaćat 111 sa reklama....
Hrvatski telekom, živjeti zajedno
No, no.... dobili smo 'samo' zakašnjenje od 20-ak krugova..... :zubo:

Nego, došla neka obavijest da od sljedećeg mjeseca dižu s 35 na 45, a za dodatne info, od 15.11.2015 , na www. t-com.hr.... i kao dobivamo još nešto za tih 45 kuna osim max gp-a....
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
ljudi torrent tv je rjesenje samo takvo.

bez reklama, sky, sve analize prije i poslje i sve sce sto se desava. sve to u hd bez imalo trzanja i to uz brzinu 4 mbps... svima preporucam da tamo gledaju jer je najbolje!!

kimi-f1
Karting
Karting
Navija za: Raikkonen, Mclaren
Za 10 kn vise moci ce te pratiti i reklame :zubo:
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
ma onda das jos 35 pa imas samo reklame. ako ne kasne :D