zekohonda je napisao/la:podbuhli svi.
onako crno na hondi izgleda očajno.
Ko podočnjaci
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la:I kakav je bio sa ovim nadogradnjama?
Dovi je ostvario 13. vrijeme 1.128 sekundi iza najbržeg, ali tvrdi da to vrijeme nije realno. Ducati još nije odlučio hoće li nastaviti koristiti ovaj koncept, više imaš u ovom članku.
Iako je staza usred pustinje, kiša je lako moguća tijekom GP vikenda (padala je i tijekom nedavnih testiranja). Prošlog su mjeseca Loris Capirossi i Franco Uncini odradili test po umjetno navodnjenoj stazi po noći i procijenjeno je da su takvi uvjeti prihvatljivi za vožnju što znači da će MotoGP voziti i po kišnim uvjetima. Juniorske klase s druge strane neće voziti bude li kiše. 2009. je utrka bila odgođena za ponedjeljak, no ove sezone takve odgode neće biti.
fp1 je dan gotov, pogledo sam zadnjih par minut, na vrhu očekivano vinales i marquez. sve u svemu, zadovoljan sam kako su moji krenuli. prošle godine je bilo ajme majko.
još jedan marquez vs vinales dobar članak: http://www.motorsportmagazine.com/opini ... -s-strange
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Ferrari Maniac je napisao/la:Bez uvrede ali mislim da Lorenzo najprije u svoje ime govori što se kiše tiče, a onda za sve ostale...........
Otprilike....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ferrari Maniac je napisao/la:Zbog totalnog potopa u Kataru otkazane su kvalifikacije i poredak će se odrediti prema plasmanima s posljednjeg slobodnog treninga:
WTF
Katar i potop
Otišlo je sve u kuki.....
The end is near
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ono kad si napravio stazu u pustinji i računao da ti ne treba sustav odvodnjavanja u slučaju kiše (jer tamo inače ne pada), a još je k tome i noć...........