Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Kakav bezobrazluk, baš sam tek sada pogubio živce. Svaka čast Ante što si ti izdržao i nisi pukao za tih osam dana, trebalo je imati strpljenja. 

Obrigado Felipe
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ovaj chat transkript...
koje dangube!!!

koje dangube!!!

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ja sam bio moralna podrška i svako malo prosipao beštime na hostgator
Takav način razogovora s korisnicima je stvarno teški bezobrazluk. Razumijeli bi takav odnos da nismo platili, ali ovo, zaista užas.

Takav način razogovora s korisnicima je stvarno teški bezobrazluk. Razumijeli bi takav odnos da nismo platili, ali ovo, zaista užas.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Vetma, znam da su vas držali za *muda, no da sam ja bio na tvom mjestu sumnjam da bi imao tako lijep i ugodan razgovor.. sa nekom dozom poštivanja.. iako bi bio svjestan da mi to ne bi bilo od nikakve pomoći, čak naprotiv.
svaka čast što si uspio sam naći rješenje.. i nadam se da ćeš za sljedeću sezonu dobro prekopati izvore, kako bi se prebacio na hostera koji neće biti u toj istoj grupaciji.
svaka čast što si uspio sam naći rješenje.. i nadam se da ćeš za sljedeću sezonu dobro prekopati izvore, kako bi se prebacio na hostera koji neće biti u toj istoj grupaciji.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Da, a ovo je samo jedan od nekoliko razgovora.
Agent je tu da me skine s grbače, to mi je postalo jasno vrlo brzo nakon što smo uplatili za novi server, nema mi koristi da se istresem na njega. Jednostavno imaju premalo ljudi na tehničkoj podršci. Čitao sam razgovor s bivšim zaposlenikom koji je opisao kakav kaos tamo vlada. Iduće godine selimo, to je definitivno, samo ću s ovim iskustvom probati to odraditi da ne bude downtime-a, ili da bude minimalan. A gdje, sigurno ne na neki iz EIG grupacije.
Šteta da je Plus.hr tako nevjerojatno skup, oni su na glasu kao vrlo pouzdana firma, jedina u HR kojoj bi vjerovao da će odraditi dobar posao.
Agent je tu da me skine s grbače, to mi je postalo jasno vrlo brzo nakon što smo uplatili za novi server, nema mi koristi da se istresem na njega. Jednostavno imaju premalo ljudi na tehničkoj podršci. Čitao sam razgovor s bivšim zaposlenikom koji je opisao kakav kaos tamo vlada. Iduće godine selimo, to je definitivno, samo ću s ovim iskustvom probati to odraditi da ne bude downtime-a, ili da bude minimalan. A gdje, sigurno ne na neki iz EIG grupacije.
Šteta da je Plus.hr tako nevjerojatno skup, oni su na glasu kao vrlo pouzdana firma, jedina u HR kojoj bi vjerovao da će odraditi dobar posao.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
McKruno produljio život portala na 3 dana, zahvaljujemo!
Čim odabere avatar, zalijepit ćemo i njega u footer stranice dolje među donatore. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema, s Otonom smo se razišli još u listopadu prošle godine.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Zasto nema edit opcija na naslovnim komentarima?
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Surfer produljio život portala za nova tri dana.
Dosad smo osigurali 27 dana
@Slavenowsky: Ima rasprava prije par stranica.

Dosad smo osigurali 27 dana

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jedan prijedlog Vetma
Jel bi mogao ubaciti u F1bazu rekorde staza? Ove godine bi se mogli obarati mnogi rekordi, pa bi bilo dobro kad bi imali evidenciju tu na F1pulsu.
Evo link od najbržih krugova utrka voženih prošle sezone: http://f1.wikia.com/wiki/Lap_Record
A rekorde najbržih kvalifikacijskih krugova nisam mogao nigdje naći :/

Jel bi mogao ubaciti u F1bazu rekorde staza? Ove godine bi se mogli obarati mnogi rekordi, pa bi bilo dobro kad bi imali evidenciju tu na F1pulsu.
Evo link od najbržih krugova utrka voženih prošle sezone: http://f1.wikia.com/wiki/Lap_Record
A rekorde najbržih kvalifikacijskih krugova nisam mogao nigdje naći :/
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dobra ideja, samo što je teško pohvatati sve rekorde krugova. Uvijek bude nekakvih izvanrednih rezultata na testnim gumama koji su brži od onog što su radili u kvalifikacijama ili pogotovo u utrci... Istražit ću to malo 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
treba dodat još i (makar najmanje) promjene konfiguracije/dužine staze, asfalta, rubnika...zajebano.
kvizovi ne rade, pretpostavljam da su i oni off dok ne budete sigurni hoće li sve server izdržat.
kvizovi ne rade, pretpostavljam da su i oni off dok ne budete sigurni hoće li sve server izdržat.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
..znači sljedeći donator zaokružuje mjesec dana godišnje fan-patreon podrške za financiranje zakupa servera (života F1puls portala). Nadam se da ćemo vam i dalje nastaviti pomagati kroz godinu/-ne. Kako se kaže, dobro se dobrim vraća.avetma je napisao/la:Surfer produljio život portala za nova tri dana.![]()
Dosad smo osigurali 27 dana![]()

ps.. javi @McKruni preko maila da stavi nekakav avat, kako bi se pojavio dolje na donatorskoj listi!
_________
Mislim da bi tu listu korisnika koji imaju duplih acc, zbog grešaka u slaganju timova trebalo pročistiti, tako da ostanu samo oni acc-i koji su prvi pravilno (potpuno) ispunjeni i koji sudjeluju u igri, te da vidimo koliko nas stvarno ima. ps. molim te nemoj biti prestrog prema ekipi, ipak je ovo za mnoge prvi put da se susrećemo sa tim, te je sama igra uvelike popularizirala sam portal u ove predsezonske dane, siguran sam da će sljedeće godine biti puno manje brzopletosti.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Provjerit ću večeras točnu računicu. Gledao sam nekidan dok je bilo 300-tinjak registriranih, otprilike 40 je bilo bez popunjene ekipe ako me pamćenje služi.
Duple profile sam već čistio, izbrisano je 10-tak ekipa. Kad jedna osoba ima više ekipa onda brišem onu koju nije kompletirao. Ako su obje popunjene onda brišem onu koja je prva registrirana. Bit će tog čišćenja još.
Duple profile sam već čistio, izbrisano je 10-tak ekipa. Kad jedna osoba ima više ekipa onda brišem onu koju nije kompletirao. Ako su obje popunjene onda brišem onu koja je prva registrirana. Bit će tog čišćenja još.