To sam shvatio pa sam prodao Mclarenovu šasiju i kupio Renaultovu, pa je sad svejedno, ali čisto iz zanimacije pitam.
Zato sam i spomenuo mečku. Imaš jedan tim koji će se boriti za sami vrh, i moguće da će i dva druga biti redovno u bodovima. Ali nikad se ne zna. Može biti da ni Williams ni Force India ne budu u bodovima, jer dosta je jakih ekipa koje bi ih mogle preskočiti. Red je da se i McLaren ubaci kao redovan osvajač bodova. Pa i Renault bi se trebao dovoljno popraviti da konkuriraju za bodove. A ima tu i Toro Rosso, koji bi prošle godine sa jačim motorom našamarao i Williams i Force Indiju.Vettel-Ferrari je napisao/la:Ma Mečkin motor je daleko najbolji sakupljivač bodova što se tiče motora, a i inače od svih aduta njihov motor je daleko najbolji za skupljanje bodova, pogotovo za početak. Ali jbg, ja sam poletio odmah navijački na Ferrarijev motor, Haasovu šasiju, Hulkenberga (ne primjetivši da je Hulk samo 4mil skuplji od najeftinijeg Ericssona) i na kraju ostao bez keša za drugog vozača.DaveGilmour je napisao/la:46 je Mečkin motor tako da se mogao ukombinirati sa Sauberovom šasijom i Sauberovom postavom. Nije to tako loša opcija jer vjerujem da će FI biti jaka ove sezone, a za Mečku se zna da će biti pri vrhu. Williams bi s druge strane mogao nastaviti svoju silaznu putanju, ali unatoč tome mogao bi Mečkin motor donijeti pregršt bodova.
Vidim da si se dvaput registrirao pa pretpostavljam da je problem s lozinkom sad riješen. Da brišem "Megas Racing Team" i ostavim "Megatino Racing Team"?Mario560 je napisao/la:Krivo sam unio lozinku kod registracije i sad se ne mogu prijavit, a vec sma napravio tim, ima kakva forgot the password opcija?
Naravno, bodovi se računaju redom za sve - šasija, motor, vozači. Možeš imati Renault/Renault/Hulk/Palmer i ako njih dvojica budu 1-2 u kvalama i u utrci, dobit ćeš kišu bodova, za svaku od tih komponenti maksimalan broj.f1zd je napisao/la:Pitanje:Ako netko ima i motor i šasiju od istog tima (ja) dobiva li on duple bodove ili kako?
To sam shvatio pa sam prodao Mclarenovu šasiju i kupio Renaultovu, pa je sad svejedno, ali čisto iz zanimacije pitam.
Michael Schumacher je napisao/la:Prilikom regeistracije ostalo mi slove E veliko dali se može prepravit u malo slovo?
AMG MErcedes
Hvala
Kako nisam niti ja bas skužio da se lova uima misleci da cu složit ekipu propao prije nego i krenuo LOLsenna66 je napisao/la:znači moja je momčad propala a nisam ni počeo. a ništa više sreće sljedeće godine
Hvalaavetma je napisao/la:Michael Schumacher je napisao/la:Prilikom regeistracije ostalo mi slove E veliko dali se može prepravit u malo slovo?
AMG MErcedes
Hvala
Hahaha ko prizna pola mu se prasta... osim ako mu se jos pola doda pa dodje na istoFrantic pise:
Varaš, sram te bilo.![]()
Džaba ti sad što si priznao....
Ovo je za DSQ![]()
Imamo "Profilegate" ovdje
avetma je napisao/la:Vidim da si se dvaput registrirao pa pretpostavljam da je problem s lozinkom sad riješen. Da brišem "Megas Racing Team" i ostavim "Megatino Racing Team"?Mario560 je napisao/la:Krivo sam unio lozinku kod registracije i sad se ne mogu prijavit, a vec sma napravio tim, ima kakva forgot the password opcija?
Mario560 je napisao/la:avetma je napisao/la:Vidim da si se dvaput registrirao pa pretpostavljam da je problem s lozinkom sad riješen. Da brišem "Megas Racing Team" i ostavim "Megatino Racing Team"?Mario560 je napisao/la:Krivo sam unio lozinku kod registracije i sad se ne mogu prijavit, a vec sma napravio tim, ima kakva forgot the password opcija?
Megas izbriši tu nisam skužio da moram imat cijelu ekipu da bi dobivao bodove,a ovaj Megatino je drugi di sam dobro sve napravio ali lozinku sam krivo upisao kod registracije i sada ne mogu ući, pa ako se može ikako popraviti glupost haha, ako ne onda mozes izbrisat i taj pa cu novi morat radit
Ma samo mi žao Alfe.HeatBlast44 je napisao/la:Hahaha ko prizna pola mu se prasta... osim ako mu se jos pola doda pa dodje na istoFrantic pise:
Varaš, sram te bilo.![]()
Džaba ti sad što si priznao....
Ovo je za DSQ![]()
Imamo "Profilegate" ovdje
A i gdje ces bolan Alfu izbacit, sta je, prpa odmah ?
Kod: Označi sve
Mercedes 46 mil.
Ferrari 42
TAG Heuer 39
Renault 35
Honda 30
Kod: Označi sve
Mercedes 47 mil.
Red Bull 45
Ferrari 42
Williams 38
Force India 38