PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Pitanje:Ako netko ima i motor i šasiju od istog tima (ja :facepalm: ) dobiva li on duple bodove ili kako?
To sam shvatio pa sam prodao Mclarenovu šasiju i kupio Renaultovu, pa je sad svejedno, ali čisto iz zanimacije pitam.

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Vettel
Vettel-Ferrari je napisao/la:
DaveGilmour je napisao/la:46 je Mečkin motor tako da se mogao ukombinirati sa Sauberovom šasijom i Sauberovom postavom. Nije to tako loša opcija jer vjerujem da će FI biti jaka ove sezone, a za Mečku se zna da će biti pri vrhu. Williams bi s druge strane mogao nastaviti svoju silaznu putanju, ali unatoč tome mogao bi Mečkin motor donijeti pregršt bodova.
Ma Mečkin motor je daleko najbolji sakupljivač bodova što se tiče motora, a i inače od svih aduta njihov motor je daleko najbolji za skupljanje bodova, pogotovo za početak. Ali jbg, ja sam poletio odmah navijački na Ferrarijev motor, Haasovu šasiju, Hulkenberga (ne primjetivši da je Hulk samo 4mil skuplji od najeftinijeg Ericssona) i na kraju ostao bez keša za drugog vozača.
Zato sam i spomenuo mečku. Imaš jedan tim koji će se boriti za sami vrh, i moguće da će i dva druga biti redovno u bodovima. Ali nikad se ne zna. Može biti da ni Williams ni Force India ne budu u bodovima, jer dosta je jakih ekipa koje bi ih mogle preskočiti. Red je da se i McLaren ubaci kao redovan osvajač bodova. Pa i Renault bi se trebao dovoljno popraviti da konkuriraju za bodove. A ima tu i Toro Rosso, koji bi prošle godine sa jačim motorom našamarao i Williams i Force Indiju.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Mario560 je napisao/la:Krivo sam unio lozinku kod registracije i sad se ne mogu prijavit, a vec sma napravio tim, ima kakva forgot the password opcija?
Vidim da si se dvaput registrirao pa pretpostavljam da je problem s lozinkom sad riješen. Da brišem "Megas Racing Team" i ostavim "Megatino Racing Team"?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
f1zd je napisao/la:Pitanje:Ako netko ima i motor i šasiju od istog tima (ja :facepalm: ) dobiva li on duple bodove ili kako?
To sam shvatio pa sam prodao Mclarenovu šasiju i kupio Renaultovu, pa je sad svejedno, ali čisto iz zanimacije pitam.
Naravno, bodovi se računaju redom za sve - šasija, motor, vozači. Možeš imati Renault/Renault/Hulk/Palmer i ako njih dvojica budu 1-2 u kvalama i u utrci, dobit ćeš kišu bodova, za svaku od tih komponenti maksimalan broj.

Michael Schumacher
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
Prilikom regeistracije ostalo mi slove E veliko dali se može prepravit u malo slovo?
AMG MErcedes

Hvala
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Michael Schumacher je napisao/la:Prilikom regeistracije ostalo mi slove E veliko dali se može prepravit u malo slovo?
AMG MErcedes

Hvala
:thumbs:

Michael Schumacher
Karting
Karting
senna66 je napisao/la:znači moja je momčad propala a nisam ni počeo. a ništa više sreće sljedeće godine :facepalm:
Kako nisam niti ja bas skužio da se lova uima misleci da cu složit ekipu propao prije nego i krenuo LOL
Sad admina molit da i mene resetira :)

avetma je napisao/la:
Michael Schumacher je napisao/la:Prilikom regeistracije ostalo mi slove E veliko dali se može prepravit u malo slovo?
AMG MErcedes

Hvala
:thumbs:
Hvala
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Frantic pise:
Varaš, sram te bilo. :gandalf:
Džaba ti sad što si priznao....
Ovo je za DSQ :mrgreen:
Imamo "Profilegate" ovdje :chill:
Hahaha ko prizna pola mu se prasta... osim ako mu se jos pola doda pa dodje na isto :rofl:
A i gdje ces bolan Alfu izbacit, sta je, prpa odmah ? :mrgreen:
slikaslika

Mario560
Karting
Karting
Navija za: Alonso
avetma je napisao/la:
Mario560 je napisao/la:Krivo sam unio lozinku kod registracije i sad se ne mogu prijavit, a vec sma napravio tim, ima kakva forgot the password opcija?
Vidim da si se dvaput registrirao pa pretpostavljam da je problem s lozinkom sad riješen. Da brišem "Megas Racing Team" i ostavim "Megatino Racing Team"?

Megas izbriši tu nisam skužio da moram imat cijelu ekipu da bi dobivao bodove,a ovaj Megatino je drugi di sam dobro sve napravio ali lozinku sam krivo upisao kod registracije i sada ne mogu ući, pa ako se može ikako popraviti glupost haha, ako ne onda mozes izbrisat i taj pa cu novi morat radit :D

Mario560
Karting
Karting
Navija za: Alonso
Mario560 je napisao/la:
avetma je napisao/la:

Megas izbriši tu nisam skužio da moram imat cijelu ekipu da bi dobivao bodove,a ovaj Megatino je drugi di sam dobro sve napravio ali lozinku sam krivo upisao kod registracije i sada ne mogu ući, pa ako se može ikako popraviti glupost haha, ako ne onda mozes izbrisat i taj pa cu novi morat radit :D

Najbolje bi bilo da izbrišeš oba pa cu ja ponovo napraviti tim s imenom Megatino

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@Mario560: Izbrisana su oba tima, sad se registriraj ponovo.
@Michael Schumacher: Resetirano :thumbs:

Ostale molim da paze što rade, ovo brisanje ekipa i resetiranje je polako gotovo.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la:
Frantic pise:
Varaš, sram te bilo. :gandalf:
Džaba ti sad što si priznao....
Ovo je za DSQ :mrgreen:
Imamo "Profilegate" ovdje :chill:
Hahaha ko prizna pola mu se prasta... osim ako mu se jos pola doda pa dodje na isto
A i gdje ces bolan Alfu izbacit, sta je, prpa odmah ?
Ma samo mi žao Alfe.
Blatiš taj logo sa zmijom :chill: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Michael Schumacher
Karting
Karting
Gdje se može vidjeti tko se registrirao preko pozivnice (moje)?
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
"Pozivnice" u glavnom izborniku. Ako se netko registrirao preko tvoje pozivnice ispod one plave kutije će se pojaviti tablica s informacijama ekipa koje sponzoriraš (i iznos koliko si od njih dosad zaradio).

slika

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Znaci ovo je predobro!! Svaka cast na trudu!

Ja sam se mozda malo zeznuo jer sam prekasno shvatio da je u principu dobro imati motor koji koristi veci broj momcadi, al tko zna.. Stavio sam sasiju renaulta, motor honde i dva dobra vozaca (hulk i sainz).. Ako renault, mclaren i torro rosso budu bolji negi prosle godine i oko bodova, moglo bi biti i bingo za pocetak sezone :)
Fernando is faster than all of you :jupije:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
E jbg, ovo resetiranje i nije fer, ima nas par što smo se među prvim registrirali i zaletili u trošenju pa smo ostali bez keša za 2. vozača, ja osobno nisam odmah skontao to za 10% manju cijenu prilikom prodaje, a kupio sam Hulka kao prvog vozača, ne vidjevši da Ericsson košta samo 4mil manje, kontao sam da je bar duplo jeftiniji. Ja sam uspio nekako se spasiti i sastaviti možda i najslabiju kombinaciju, a @sena66 i još neko tad valjda nije imao nikakvu mogućnost da se izvuće i sastavi punu momčad i Vetma mu je resetirao budžet, pri čemu nisam ja isto zahtjevao jer fakat mislim da nisu mogli nikako sastaviti momčad, ja jesam nekako eto. Ali jbt, nije u redu da se sad ljudima resetira budžet ili profil, nakon par dana što postoji igra i skoro 7 postova na temu nje. Sad svako zna da je Mercedesov motor "must have" adut.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@Vettel-Ferrari: Nije baš fer, ali ako netko nije složio ekipu zbog nedostatka budžeta računam da smo u prvih dan-dva mogli resetirati. Sad što je tu je, pričekat ćemo do idućeg tjedna kad krenu testiranja da vidimo kako će se cijene kretati. :)

Što se tiče Mercedesa, ne bih ja baš rekao da je must-have. Vidjet ćemo uskoro.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Vetma Znam da nije do tebe i da je teško biti isključiv u ovoj situaciji, pogotovo jer se radi o novim članovima. Ali frajer napravi profil u kojem se zezne oko kupovine, onda te ni ne obavijesti o tome kao što je @sena66 uradio već napravi novi profil u kojem unese pogrešnu lozinku :? Vidim da je to mudroliju uradio i @HeatBlast44, kobajagi slučajno prvi profil napravio, njega je trebalo kazniti tako da mu početni budžet bude srezan za 20mil, pa nek onda mudruje ako može :P

Ma kako god skontaš, Mercedes kao momčad će biti kandidat za najviše bodova, a ostale dvije momčadi će ako ništa biti oko bodova, Tag Hauer i ako RB bude vodeći će opet samo od njih donositi bodove, s Ferarijevim se možeš uzdati samo u Ferrari, a Renault može biti oko bodova sa obe momčadi. Ali šta je tu je, moje je sad da se više uzdam u predviđanje već u manadžment :zubo:

Jel bi mogao negdje staviti popis cijena motora, šasija i vozača. Ovako kako ja mogu skontat nemamo pristup nečemu ako nemamo dovoljno novca za to :/ Teško je onda planirat kako i zašto skupljati novac.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Evo trenutne cijene, ali neće dugo vrijediti jer se vjerojatno mijenja već na početku testiranja.
Motori:

Kod: Označi sve

Mercedes   46 mil.
Ferrari    42
TAG Heuer  39
Renault    35
Honda      30
Šasije:

Kod: Označi sve

Mercedes    47 mil.
Red Bull    45
Ferrari     42