Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Evo Ante je brži i od Mercedesa 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Mora se vidjet, napisi komentar i ispod njega će ti biti link do brzog uređivanja koji radi na pet minuta.
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Aha sorry, nisam znao za tih 5 min.avetma je napisao/la:Mora se vidjet, napisi komentar i ispod njega će ti biti link do brzog uređivanja koji radi na pet minuta.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Novi logo? Najs. 

Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jest, hvala! 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Odličan novi logo i odličan cover 

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Hvala Croatic 
I hvala za podršku na komentarima

I hvala za podršku na komentarima

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zaslužujete svaku pohvalu, portal je sjajan, samo tako nastavite

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bude i bolji još
Hvala! 

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Novi cover prosto razvaljuje. 

Obrigado Felipe
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Želim se zahvaliti ekipi u vrhu koja je prihvatila moje zastave smajliće
Drago mi je što vam se sviđaju

Drago mi je što vam se sviđaju

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Hvala tebi što si ih napravio 

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Portal je jako pregledan, jednostavan, moderan i pun različitog sadržaja, odlične kolumne, svidio mi se jako onaj kviz "Pogodi o kojem se vozaču radi", ima tu u zadnje vrijeme i intervjua, crtice iz života vozača, nema žutila. Uglavnom vrlo zanimljive i zabavne stvari Ono najvažnije, za sada nisam primjetio niti jednu grešku prilikom ulogiranja ili komentiranja, na drugim portalima sam lagano izgubio živce zbog takvih stvari. Očito je iza ove stranice i dobar programerski tim. Užitak je biti na ovom portalu, svaka vam čast!
skoro sam zaboravio, odličan je cover!

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hvalasenna66 je napisao/la:Portal je jako pregledan, jednostavan, moderan i pun različitog sadržaja, odlične kolumne, svidio mi se jako onaj kviz "Pogodi o kojem se vozaču radi", ima tu u zadnje vrijeme i intervjua, crtice iz života vozača, nema žutila. Uglavnom vrlo zanimljive i zabavne stvari Ono najvažnije, za sada nisam primjetio niti jednu grešku prilikom ulogiranja ili komentiranja, na drugim portalima sam lagano izgubio živce zbog takvih stvari. Očito je iza ove stranice i dobar programerski tim. Užitak je biti na ovom portalu, svaka vam čast!![]()

- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
Evo nakon malo više vremena gledajući portal, ja bi htio reć nekaj svoje. Sadržaj odličan. Kvizovi pogotovo, samo malo ljudi. Pogledajte, GP1 je u rasulu i iskoristite to, privucite više ljudi. Meni se naslovna ne sviđa. Zaš? Zato kaj su kolumne i vijesti natrpane sve na lijevu stranu ekrana, po meni za moj ukus bi trebalo to bilje raspodijeliti radi preglednosti.
I da još samo neš. Ubacite negdje toplih boja na forum. Ovo plavo siva mi se ne sviđa baš. Al vam je zato komunikacija s korisnicima na visokoj razini.
I da još samo neš. Ubacite negdje toplih boja na forum. Ovo plavo siva mi se ne sviđa baš. Al vam je zato komunikacija s korisnicima na visokoj razini.
Lomi te, al se nedaš
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Naslovna je subjektivan dojam, nekome se ne sviđa, nekome je odlična. Po tom pitanju ne možemo ništa napraviti.
Da, kolumne i vijesti su na jednoj strani portala tako da na drugoj ostane mjesta za forum i ostale bitne sadržaje. Ne bi imalo smisla da je na dnu sve ostalo osim članaka.
Što se tiče boje na forumu, to je opet subjektivan dojam. Svijetle boje su uvijek ispred žarkih i tamnih kada je u pitanju podloga.
Da, kolumne i vijesti su na jednoj strani portala tako da na drugoj ostane mjesta za forum i ostale bitne sadržaje. Ne bi imalo smisla da je na dnu sve ostalo osim članaka.
Što se tiče boje na forumu, to je opet subjektivan dojam. Svijetle boje su uvijek ispred žarkih i tamnih kada je u pitanju podloga.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Majki, i nije baš nabacano ako bolje pogledaš. Sve što se objavi prolazi kroz srednji dio, skroz lijevo imaš izdvojene kolumne, a na dnu imaš izdvojene četiri glavne kolumne, odnosno zadnje članke istih.
A ako želiš još jednostavnije, iz glavnog menija jednostavno ideš na F1puls specijale i tu imaš sve.
http://www.f1puls.com/f1puls-specijal/
A ako želiš još jednostavnije, iz glavnog menija jednostavno ideš na F1puls specijale i tu imaš sve.

http://www.f1puls.com/f1puls-specijal/
Obrigado Felipe