MOTOR: Mercedes
1. VOZAČ: Pascal Wehrlein
2. VOZAČ: Marcus Ericsson
pa kaj bude bude....

Firemarshall je napisao/la:Ante, ako može samo kritika, mala...
Na ovaj način postoje samo par verzija momčadi koje možeš u početku složiti, npr možeš jedino uzeti Wehrlena i Ericssona koji su najjeftiniji i kombinirati Sauber-Honda ili Mclaren Honda i mislim da još Renault Honda.
Tako će puno, ako ne sve sve momčadi u startu biti skoro identične i u prvenstvu se neće stvarati razlika tokom sezone.
Tak sam bar ja skužio koncept.
Ideja je odlična, samo da se nekako napravi model da je što više različitih momčadi.
inače, respect...svaka čast
Isti izbor i kod mene, samo što je u mene Hulk prvi vozačDaveGilmour je napisao/la:Ante hvala na objašnjenju![]()
Šasija : Sauber
Motor : Renault
1. vozač : Sainz
2. vozač : Hulk
Uložio sam sve nade u dobar Renaultov motor ove sezone
OK, hvala. Ionako je upitno bih li išta postigao preslagivanjem, vjerojatno bih na kraju zaglavio s još gorom kombinacijomavetma je napisao/la:Ne, kad jednom popuniš ekipu, nema švercanja, prodaješ samo uz novu kupovinuA ako dobro vidim ti si sredio Ericsson/Wehrlein/Renault/Honda. Sasvim solidno...
Kako nerazumijes,sve ti se uzima iz stvarnosti i pole i rezultat na kraju utrke nema nikakvih simulacija.Evo dajem ti primjer ti imas vozace Hulka i Pascala e sad Hulk je u qvalama bio 7 i na kraju utrke zavrsio 7 i ti dobijas poene za to njegovo 7 mjesto i u qvalama i u utrci isto tako vazi i za drugog vozaca a isti je princip i kod motora i sasije ako imas Hondin motor gleda se koji su zavrsili u qvalama i u utrci i prema tome dobijas poene mislim da oni koji imaju Ferrarijeve motore su u prednosti jer Ferrari snadbijeva 3 tima kao i Mecka dok Honda samo 1 pa je s Hondom kockanje.Nadam se da si shvatio...procitaj pravila jos par puta.Ferrari Maniac je napisao/la:Ante imam pitanje - s obzirom da sada slažemo sami momčadi koje neće biti uopće slične onima u stvarnosti, te će jedino što će se iz stvarnosti prenositi u igricu je pole vrijeme, kako ćemo rangirati igrače na kraju svake utrke - hoćeš li ti raditi nekakvu simulaciju utrke ili nešto slično, zato jer sumnjam da možemo rangirati naše rezultate prema onima kakvi će biti u stvarnosti...
Sorry ako je glupo pitanje ali nisam taj dio skužio.
Rangira se prema stvarnim rezultatima kvalifikacija i utrke.Ferrari Maniac je napisao/la:Ante imam pitanje - s obzirom da sada slažemo sami momčadi koje neće biti uopće slične onima u stvarnosti, te će jedino što će se iz stvarnosti prenositi u igricu je pole vrijeme, kako ćemo rangirati igrače na kraju svake utrke - hoćeš li ti raditi nekakvu simulaciju utrke ili nešto slično, zato jer sumnjam da možemo rangirati naše rezultate prema onima kakvi će biti u stvarnosti...
Sorry ako je glupo pitanje ali nisam taj dio skužio.