Dakle imamo jedan nažalost svježi primjer borbe protiv raka.
http://www.vecernji.hr/estrada/preminul ... ic-1139289
Ivana Popović s 28 godina oboljela je od raka grlića maternice, kojeg je uspješno preboljela. Samo 15 godina kasnije počela je novu borbu za svoje zdravlje. Tada je saznala da ima rak dojke i tada je odbila kemoterapiju i odlučila se protiv zloćudne bolesti boriti makrobiotikom.
- Hohštapleraj bi mi bio biti četiri mjeseca na terapiji, uostalom bio bi to šok za moju djecu i ja im to ne želim priuštiti. Samohrana sam majka i meni ni vikendi nisu slobodni i ne bih dopustila da me djeca gledaju takvu – odlučno je prije četiri godine govorila modna dizajnerica i majka sada 18-godišnje Lune i jedanaestogodišnje Ave.
Dakle protivnici kemoterapije žele reći da bi ne daj Bože u ovakvom slučaju odbili kemoterapiju, mirno odšetali doma, pijuckali sodu bikarbonu?
Nije mi namjera ovdje nekome pametovati. Medicinske tj. veterinarske sam struke, imao sam predmet onkologiju. Znam dobro što su tumori. Također dobro znam što je kemoterapija i nemam namjeru ovdje nekog uvjeravati u ispravnost iste. Kemoterapija je hebena atomska bomba za organizam, ali odbiti istu rezultira smrću mlade majke koja je iza sebe ostavila dvije mlade cure.
Ono što je moje mišljenje je da alternativna i konvencionalna medicina moraju ići ruku pod ruku. Ne možeš isključiti jednu u korist druge.
Jedino što za kraj mogu reći je da dobro znam za Shiitake gljive (agarikon), Zeolit, Aloja itd. Iz iskustva u vlastitoj obitelji mogu reći da ti pripravci stvarno pomažu. Skupi su, ali isplati se. To je
must have kad je u pitanju pomoć pri liječenju od raznih oblika karcinoma (agarikon), kad je u pitanju jačanje imuniteta i kada je u pitanju detoksikacija organizma nakon kemoterapije (zeolit).
Naravno uz ovo nabrojano ima još brdo drugih bio pripravaka koji se mogu nabaviti u specijaliziranim trgovinama (u HR npr. Bio & Bio trgovina).
Također prehrana kod takvih bolesnika je ključna, a ono zadnje i ne najmanje važno je ukloniti stres. Stres je najveći ubojica. Nema većeg!
U svakom slučaju, ako je operabilan tumor treba izvaditi. To je masa prožeta krvnim žilama koja se hrani na uštrb zdravog tkiva. Ono što se ne može izvaditi, a to su sitne metastatske stanice treba uništiti kemoterapijom.