General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Kakav gospodin :ajdeajde:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Svaka cast, kralj se vratio po 18. GS :klanjam:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Bravo Federer :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Glasniju F1
Nakon protekla dva dana, pogledat ovaj meč sa neutralnog stajališta je bio pravi užitak :P . Doduše tek sam na 5 setu došao (mi i naši prijenosi :facepalm: ) ali isplatilo se. Na početku se dalo ustanoviti da je Federrer taj koji je pao u tempu ali na kraju je ipak to bio Nadal. Previše sam gledao Čilića proteklih godina da mi se svaka lopta učinila u autu, kada ono profesorski svaki put na crti. Zbilja je užitak gledat ovaj dvojac :klopa:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Svaka čast obojici. Nadal mi je uvijek bio draži, nikakav poseban razlog, s tim da mi sada nije mrsko što je Federer dobio, jako ga cijenim i inače navijam za njega, ali kad igra protiv Nadala, onda sam za Španjolca.

Ovo bih npr. usporedio da se Vettel i Schumacher utrkuju za naslov. Za obojicu sam navijao/navijam, no uvijek ti je malo draže kad netko dobije, ali nema ljutnje ako je to onaj drugi, u gornjem slučaju Federer.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

F1 2016
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god 8 mj
+1

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
I ja navijam za Nadala. Po meni najbolji teniser svih vremena. Federer jest statistički gledano najbolji. Ali ja na to gledam ovako. Kada bi ih sve usporedio na vrhuncu, ono da igraju najjači tenis u svojoj karijeri, mislim da Nadalu nebi niko mogao primirisati. To govori i njegov međusobni omjer sa gotovo svima. Tu je onda i konkurencija. Federer je dosta titula osvojio gdje su mu glavna konkurencija bili Rodick, Davidenko i Ljubičić. Gdje ga gotovo niko od njih nije mogao pobijediti. Dok je Nadal sve što je osvojio, osvojio je pored najjače konkurencije, odnosno protiv po meni drugog najboljeg igrača svih vremena, tj. Federera. E još, kad se uzme u obzir da je nekoliko godina na početku karijere mogao dobiti Federera samo na zemlji (kralj šljake). Tek je kasnije proigrao na svim podlogama, a ipak ima toiko bolji omjer protiv Federera...

Drago mi je što su se ponovo dvojica najboljih našli u finalu jednog grand slama. Nije mi žao zbog Nadalovog poraza, i nadam se da će obojica nastaviti sa uzlaznom formom, da se vrate gdje im je i mjesto.

roki
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god 5 mj
Zaboravljate Djokovica,ne secam se kad ga je zadnji put Nadal pobedio a tesko ce ga i pobediti.A mislim da ima bolji skor sa obojicom.Sto se Federrera tice njemu svaka cast ,dokazao je da godine ne moraju da budu prepreka da bi se bilo u vrhu.

F1 2016
Baniran
Baniran
S nama već: 8 god 8 mj
roki je napisao/la:Zaboravljate Djokovica,ne secam se kad ga je zadnji put Nadal pobedio a tesko ce ga i pobediti.A mislim da ima bolji skor sa obojicom.Sto se Federrera tice njemu svaka cast ,dokazao je da godine ne moraju da budu prepreka da bi se bilo u vrhu.
djokovic je strasno pao s krajem prosle godine..tesko da ce se on vratiti, ali nemoze se on staviti skupa sa ovom dvojicom.federer je trenutno najveci zato jer jos uvijek igra, jos uvijek i osvaja, on se i u 36 nije zasitio tenisa kao djokovic sada i zato je najveci. nadal ga moze i vrlo vjerovatno oce prestici ako nebude ozljeda

senja
Baniran
Baniran
Nadal je imao ozbiljnih problema sa koljenima. Čak je bio upitan nastavak karijere. I tad ga je Novak počeo pobjeđivati. Uz česte povrede dolazi i slaba forma... Novak je samo iskoristio pad dvojice najboljih. Mislim, imaš trenutno Murraya na prvom mjestu. To se nebi nikada desilo da ova dvojica nisu imala problema.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
Po mom misljenju Nadala bi mogao svrstati u Top 5 ikada ali i to je upitno ali na prvo mjesto nikako pored carobnjaka iz Basela,kad se vec spominje statistika treba samo pogledati koliko Federer ima pobijeda i osvojenih titula na ATP turnirima i sve ce biti jasno.
Sto se tice danasnjeg meca jednostavno Federer ima bolju igru i samo kad se pogledaju njegovi backhand udarci odmah je jasno o kakvom je igracu rijec.
Mislim da nikad vise necemo gledati igraca poput Rogera covijek jednostavno ima sve i zato je najboli ikada sto se tice tenisa.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

senja
Baniran
Baniran
Federer ima sve standardne udarce, samo ih izvodi najbolje. A Nadal igra potpuno drugačiji tenis od ostalih. Na primjer servis mu je loš. Spor, nema puno aseva. A ipak gazi sve pred sobom. Ima lude poteze kakve više niko ne izvodi. Meni je baš zbog toga najbolji. Nema aseva da ga čupaju iz čupavih situacija. Kao što su Federera danas čupali.
Ja sam gore i rekao da je Federer statistički najbolji. Većina te statistike dolazi protiv slabe konkurencije. Gore sam ih nabrojio. Bili su na ATP listi iza Federera godinama, a niko mu pera nije mogao odbiti. Do dolaska Nadala. I tada je u početku uzimao sve osim Roland Garrosa. Ali kad je Nadal zavladao na svim podlogama - game over. Da ga povrede nisu spriječile lagano bi i ta statistika bila na njegovoj strani. A ne zaboravi, sve je to ostvario protiv najjače konkurencije - drugog najboljeg poslije njega. ;)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@roki: poruka ti je izbrisana, imaš tjedan dana hlađenja. Te hrvati vs srbi idiotarije ostavi doma.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Navija za: Alonso & Lorenzo
Ipak mislim kako je Federer imao jacu konkurenciju od Rafe.
Izdvojio bih rivalstva sa Safinom,Roddickom,Nalbandianom,Hewittom ako se nevaram pobijedio je i Samprasa kad je tek poceo karijeru a kasnije borbe sa Djoletom i Del Potrom naravno i Nadalom.Nezz svak ima svoje misljenje ali glupo mi je raspravljat o temi Roger vs Rafa jednostavno obojica su dominirala kad su bili u najboljim danima pogotovo Federer koji kako sam kazes nije imao konkurencije jer je jednostavno bio previse nadmocan bas kao Serena Williams.
Nadal sigurno spada u vrh i istina da su ga ozlijede dosta pokosile ali da je najbolji svih vremena mislim da nije bar po meni.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
senja je napisao/la:Federer ima sve standardne udarce, samo ih izvodi najbolje. A Nadal igra potpuno drugačiji tenis od ostalih. Na primjer servis mu je loš. Spor, nema puno aseva. A ipak gazi sve pred sobom. Ima lude poteze kakve više niko ne izvodi. Meni je baš zbog toga najbolji. Nema aseva da ga čupaju iz čupavih situacija. Kao što su Federera danas čupali.
Ja sam gore i rekao da je Federer statistički najbolji. Većina te statistike dolazi protiv slabe konkurencije. Gore sam ih nabrojio. Bili su na ATP listi iza Federera godinama, a niko mu pera nije mogao odbiti. Do dolaska Nadala. I tada je u početku uzimao sve osim Roland Garrosa. Ali kad je Nadal zavladao na svim podlogama - game over. Da ga povrede nisu spriječile lagano bi i ta statistika bila na njegovoj strani. A ne zaboravi, sve je to ostvario protiv najjače konkurencije - drugog najboljeg poslije njega. ;)

Banana mu je naj šut
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Inače ako će netko igrati nagradnu igru na 24 sata za Alfu 4c, nemora, ja ju osvajam. Ili bar smanjujem konkurenciju. :prcnjau:
"What a little star." May 26, 2012.

fjaka
Formula 4
Formula 4
Navija za: jordan
evo odigra baš dobro da si me napomenija!
i ako dobijen minjan je za jednu 'vaku :rofl:

[ link do slike ]

Frantic
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:
zekohonda je napisao/la:frantiče, kako se diše ovih dana u tuzli?

30.01.1901. rođen velikan ere 'između dva rata' rudolf carraciola.
Loše brate skroz. :thumbsd:
Evo, da dodam, štab Civilne zaštite održao sjednicu, donešene neke mjere (još uvijek nema par/nepar), između ostalog predloženo (i usvojeno) da sutra ne rade predškolske i školske (osnovne i srednje) ustanove.
Uglavnom, zagađenost je za :prcnjau: :facepalm: :bang: :gandalf:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
zajebano... :?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la:zajebano... :?
Da ti pravo kažem, bome jeste zajebano. :(
Kažu "stručnjaci", nema vjetra :facepalm:
Sve je u vjetru, za sve je vjetar kriv, ` bo mater svoooju :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”