Da se vratim na onu priču Wetbrook MVP, sumnjam u to. Mislim da će Harden biti po ovom tempu jer sumnjam da OKC može do playoffa, a bilo bi glupo dati MVP nekom čiji tim završava sezonu u travnju.
alonso5 je napisao/la:
Ja sam prije igrao online u wwinu ali to mi se vise neda,najcesce igram u Sportplusu a ponekad i Bet Live.Saric je zadnje dvije utakmice bio dvocifren pa se nadam da ce i vcrs dat najmanje 11 a + tome je i sto neigraju Embiid i Okafor,pa mislim da bi i on i Ilyasova trebali ici u over.
Ja imam mali problem sa godinama pa ne mogu baš hodati od mjesta do mjesta po gradu
Felipe je napisao/la:Da se vratim na onu priču Wetbrook MVP, sumnjam u to. Mislim da će Harden biti po ovom tempu jer sumnjam da OKC može do playoffa, a bilo bi glupo dati MVP nekom čiji tim završava sezonu u ttravnju
Zašto ne bi mogli u play off?
Trenutno su peti. Ima još puno do kraja, ali ako mašina ostane zdrav, vjerujem da mogu u play off.
A ako već uđu, ne vidim razloga zašto ne dodijeliti MVP titulu čovjeku koji će možda imati triple-double prosjek.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ako uđu svaka čast, obavezno MVP njemu jer je doveo ovakvo ruglo od tima do takvog uspjeha. Ali zapad je prenatrpan u sredini, prva četiri idu sigurno u PO, e sad ispod Oklahome računam da idu sigurno još Memphis i Utah, za sedmo i osmo mjesto bi moglo biti dobre borbe kao i uvijek.
Tema dugo nije bila aktivna, od tada se štošta dogodilo. Žižić otišao u Darussafaku i zakazao kartu za Massachusetts gdje ga već očekuju raširenih ruku i računaju na njega da ima dobru minutažu sljedeće sezone, onaj strašni Isaiah Austin sa Baylora od prije koju godinu zaigrao prvu pro utakmicu upravo na našim prostorima, Teodosić europski igrač godine (slažem se i objektivno i subjektivno ), dogodila se mala revolucija u Euroligi, preko bare Westbrook i potencijalno IT got snubbed za all-star startere, Šarić i Jokić pokazuju nešto nevjerojatno, iskrslo novo ime u utrci za MVP-Giannis, pa onda onaj blow-out Warriorsa za MLK dan protiv LeBrona, jako zanimljivih mjesec-dva.
Nakon dužeg vremena sjedoh da pogledam moje Lakerse uživo. Prostojan je termin, ne treba mi TV, na kojem može ići nešto drugo, a ni protivnik nije strašan (Dallas). Međutim, ogadiše mi košarku.
Na poluvremenu je 67:33 za Maverickse.
Nastavak nemam namjeru gledati.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la:Nakon dužeg vremena sjedoh da pogledam moje Lakerse uživo. Prostojan je termin, ne treba mi TV, na kojem može ići nešto drugo, a ni protivnik nije strašan (Dallas). Međutim, ogadiše mi košarku.
Na poluvremenu je 67:33 za Maverickse.
Nastavak nemam namjeru gledati.
Gledam na drugoj strani NFL, ali nisam ni imao namjeru pratiti ovo još juče kako se saznalo da Russell neće igrati. Ali 33 poena za poluvrijeme mi ne izgleda kao profesionalna košarka, žao mi je što je SportKlub bacio jedan prenos na ovakvu glupost.
Lakersi ocajni a najgore sto sam igrao na kladari da ce Dirk dat vise od 14,5 poena na utakmici u 1 pol. je ubacio 13 evo gledam promasio 3 suta u 3 cetvrtini i vjerovatno nece vise ulazit zbog BO
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
alonso5 je napisao/la:Lakersi ocajni a najgore sto sam igrao na kladari da ce Dirk dat vise od 14,5 poena na utakmici u 1 pol. je ubacio 13 evo gledam promasio 3 suta u 3 cetvrtini i vjerovatno nece vise ulazit zbog BO
Odigrao sam jutros da će Lakersi ubaciti manje od 100.5, mislim da sam prošao.
alonso5 je napisao/la:Lakersi ocajni a najgore sto sam igrao na kladari da ce Dirk dat vise od 14,5 poena na utakmici u 1 pol. je ubacio 13 evo gledam promasio 3 suta u 3 cetvrtini i vjerovatno nece vise ulazit zbog BO
Hahahha ali stvarno ovo je sramota za takav jedan klub kao sto su LAL dozivjeli su poraz najtezi u svojoj fransizi bas na isti dan kada je Kobe izvrsio terror davne 2006 nad Raptorsima i ubacio im 81 poen.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
f1zd je napisao/la:Evo i ja gledam...
Najveći poraz Lakersa u povijesti, 49 koševa...
Sad i ja gledam
alonso5 je napisao/la:
Felipe je napisao/la:
Hahahha ali stvarno ovo je sramota za takav jedan klub kao sto su LAL dozivjeli su poraz najtezi u svojoj fransizi bas na isti dan kada je Kobe izvrsio terror davne 2006 nad Raptorsima i ubacio im 81 poen.
Zanimljivo
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
MrDoomroom je napisao/la:Pa i nije tako strasno dogada se. Meni franšiza ne izgleda lose bude se vidjelo za 4-5 godina jel to valja sta.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Slažem se.
Walton je dobar trener i trebao bi izrasti u odličnog stručnjaka. Inteligencija ga je krasila i dok je bio igrač. Russell, Randle, Clarkson, Ingram, vidjećemo koliko potencijala imaju Nance jr., Zubac, Robinson, Black (svi su relativno mladi), uz par solidnih pockova, te Loua Williamsa kao "staru kost" u tranziciji, kao i činjenica da je LA uvijek primamljiva destinacija (2 solidna pojačanja da se dovedu), riješiti se Mozgova pod hitno, kao i Younga (nekad me podsjeća na svog imenjaka od prije 20-tak godina, Van Exela po principu, kad me ide, daj mi loptu da pucam, jer me ide, a kad me ne ide, daj mi opet loptu da pucam, ne bi li pročepio, pa sinko niti si ti Bryant, niti imaš kredita kao on).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Dobra stvar za Lakerse jeste što su trenutno u NCAA-u jako dobri freshmani koji kontroliraju sezonu, na ljeto na draftu će biti jako malo visoko draftovanih igrača sa dvije i više godine koledža.
Nekidan sam na ESPNu naletio na zanimljiv i tužan podatak, u prvih 65. sezona postojanja Lakersa 4 puta su izgubili više od 40 razlike. U zadnje 4 sezone, uključujući ono sinoć, 6 puta.
https://twitter.com/ESPNStatsInfo/status/819921961690116097
Draymond Green sinoć je ispiso novu stranicu u NBA košarci.
U pobjedi GSWa protiv Memphisa napravio je triple-double, ali bez poena. Imao je 12sk, 10as i 10uk.
Šteta što je ostao na 4 poena. Bio bi to quadriple-duoble.
Pored toga imao je i 5bl.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la:Draymond Green sinoć je ispiso novu stranicu u NBA košarci.
U pobjedi GSWa protiv Memphisa napravio je triple-double, ali bez poena. Imao je 12sk, 10as i 10uk.
Šteta što je ostao na 4 poena. Bio bi to quadriple-duoble.
Pored toga imao je i 5bl.
Steta samo sto nije jos ubacio 6 poena jer bi to bio tek 5 quadriple u povijesti.
Kad smo vec kod kosarke veceras se Durant vraca kuci i ceka nas vatrena atmosfera.