VN MONAKA (21.-24. svibnja)

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Lewis Å”utira treće mjesto, bukvalno. :D
Obrigado Felipe

dakako
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mercedes
Sta reci za moj tim :klanjam:
Mozda i ima opravdanje za Lewisov odlazak u boks,ali cisto sumnjam.Ipak sam itekako zadovoljan da je Rosberg prvi,tj.da nisu prosuli sve u vodu. U svakom slucaju zanimljivost u prvenstu se povecava..
p.s Evo sad govore iz mecke da su krivo procijenili.
Koje ovcice majko mila,sreca da nisu i Rosbergu isto napravili :facepalm:
Timski igrac

buby0706
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Kontakt:
kakva tuga Lewisa,zaista mi ga je sad i žao i ovo nije zaslužio....
on je trebao biti pobijednik ove utrke,pa kakav god bio...
nico po vožnjama nije biti ni na podiju,vozio je kao mlakonja cijelu utrku....
viŔe je pobijedu zaslužio Seb od nice,ali nitko viŔe od Lewisa,,,

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Maniac nema kazni za momcadske odredbe jos od hockenheima 2010

Btw jel gleda tko na skyu? Pretpostavljam da i oni placu od tuge

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rjeŔavaju tako Ŕto naprave joŔ jedan problem"

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Haha! koji rasplet - buby svaka čast dobro si zacoprao! :klanjam:
Lewis dobio čestitku povodom potpisa ugovora, i taktiku treba dugo razmatrat :zubo: Ŕala, ali odlično za prvenstvo, jer ova dvojica skidaju razliku :mrgreen:
Sve u svemu opet se isplatilo gledati :thumbs: , jbt ham je lud, skuco se u tablu s oznakom, popizdio :thumbsd:
Seb ga tjeŔi, pokazuje empatiju :koska:
Podij je fenomenalan, za nijemce, <3 sad moram sky uključit, da čujem sve teorije zavjere :crvenazastava:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Vettel se okrece da se pozdravi s Hamiltonom, ovaj oborio glavu i na pogresno mjesto stao i na kraju ni da trepne otisao gdje treba, ali sa egom nabijenim u guzicu! Jebt ko malo djete.
šŸ‘¤ 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
šŸŽ 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

pero iz bukureŔta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Brundle u depresiji skupa sa Mercedesom i Vettel mu mora reći da je on ustvari sretan!! :chill:
HA HA HA, Brundle samo Ŕta nije zaplako!

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Button u bodovima - bravo McLaren!
Sisu (fin.)

dakako
Formula 4
Formula 4
dakako je napisao/la:Reklame :facepalm:
Bojim se da ovdje ni safty,ako se dogodi, nece unjeti zivost
Nije safety car unjeo zivost,ali ljudi u mecki jesu :prcnjau:
Timski igrac

Medicinar
Karting
Karting
Mali Max iakoje napravio pogreŔku na kraju je po meni najbolji danas bio, koliko samo agresivnosti za tako malo godina. JoŔ jednom je impresionirao.

Kimi nakon loÅ”e subote, loÅ”a i nedjelja, nažalost nema uvijek mogućnost da u nedjelju nadoknađuje groznu subotu, mislim da treba malo viÅ”e poraditi na tim kvalifikacijama. I nije mi jasno za koji đavo nije bilo kazne za Ricciarda..

Williamsi očajni, ali ni blizu Skyevcima trenutn xD

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ferrari Maniac je napisao/la:Button u bodovima - bravo McLaren!
:klanjam:
Obrigado Felipe

dakako
Formula 4
Formula 4
Slavenowsky je napisao/la:Vettel se okrece da se pozdravi s Hamiltonom, ovaj oborio glavu i na pogresno mjesto stao i na kraju ni da trepne otisao gdje treba, ali sa egom nabijenim u guzicu! Jebt ko malo djete.
Zapravo je tvoj komentar na razini malog djeteta.
Reci mi posteno al mislis da Lewis nije zasluzio pobjedu danas i kad ima inace pravo po tebi da se ljuti ako ne danas kad ga ovako njegovi namagarce!?
Timski igrac

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
Medicinar je napisao/la:Mali Max iakoje napravio pogreŔku na kraju je po meni najbolji danas bio, koliko samo agresivnosti za tako malo godina. JoŔ jednom je impresionirao.

Kimi nakon loÅ”e subote, loÅ”a i nedjelja, nažalost nema uvijek mogućnost da u nedjelju nadoknađuje groznu subotu, mislim da treba malo viÅ”e poraditi na tim kvalifikacijama. I nije mi jasno za koji đavo nije bilo kazne za Ricciarda..

Williamsi očajni, ali ni blizu Skyevcima trenutn xD
Na ovo stazi nije moguće nadoknađivati.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
dakako je napisao/la:
Slavenowsky je napisao/la:Vettel se okrece da se pozdravi s Hamiltonom, ovaj oborio glavu i na pogresno mjesto stao i na kraju ni da trepne otisao gdje treba, ali sa egom nabijenim u guzicu! Jebt ko malo djete.
Reci mi posteno al mislis da Lewis nije zasluzio pobjedu danas i kad ima inace pravo po tebi da se ljuti ako ne danas kad ga ovako njegovi namagarce!?
Ispravi me molim te ako sam u krivu, ali zar nije on tražio promjenu guma?
Sisu (fin.)

dakako
Formula 4
Formula 4
Ferrari Maniac
Iz mecke Lauda odmah nakon utrke na Njemackom Rtl-u govori da je greska procjene u boksu,gore sam vec napisao.
Timski igrac

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
dakako je napisao/la:
Ej, ne mislim ovdje s tobom serendat o stvarima koje su prirodne pojave, ne volim ga sto je bahat! U Maleziji nije cestitao Vettel-u, ovaj njega tapse po ledjima da mu pruzi ruku :thumbsd: , sad isto, cestitao preko klinca Rosberg-u, a Vettel-u ni ruku da pruzi! Niko ne spori da je Hamilton izgubio bezveze utrku, ali jarane nije ti cijeli svijet kriv zbog toga! :thumbsd:
šŸ‘¤ 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
šŸŽ 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
DaanaÅ”nja pravila F1 su čak i Monaco napravila uspavankom za gledatelje,ali dobri stari SC u Monacu(kladionice stavile koeficjent 1,15) začinio malo stvari i doveo do brata. U situaciji kakva je bila jedino je Hamilto imao Å”to za izgubit jer da nije iÅ”ao u boks, iÅ”ao bi Nico te bi zadnjih par krugova imali drugačije uloge. Stoga Mercedes je iÅ”ao na logičan potez iskreno i ja bih tako postupio ali pokazalo se kao loÅ”e reÅ”enje.A zamislite da je zavrÅ”ilo da Ham ostaje na stazi a Nico u boks i k tome uspije ga prestići na SS gumama. Lewis bi ga zadavio lancem onim svojim. Ali mene intigrira zaÅ”to Raikkonen nije iÅ”ao u pit, kada su očigledno mehaničari Red Bulla izaÅ”li i pripremii pit za Ricciarda. Minus za logistiku Ferrarija. Bit će puno negtivnih pogleda sljedeće dane u Brackleyu, interview Tote poslije utrke sve govori. Zamuckivanje,gutanje knedi i podosta oznojena koÅ”ulja. RB iskoristio karakteristike Monaca i odnio najviÅ”e bodova ove sezone.

E da, mali Jusov sin. Prvo neiskusno gubi pola prednjeg krila zabijajući se u crash strukturu bolida ispred i zatim je fulao na mapi kočenje i samo srećm nije ozbiljnije ozljeđen. Pisao sam o tome neki dan kako je zelen i kako je zapravo smjeÅ”na danaÅ”nja formula.

Kanada za dva tjedna , Williams se vraća u igru. Prva prava prilika Ferrariju da pokaže kako su sposobni ruÅ”iti Mercedes izravnom borbom. Druga će biti u Austriji.

Brundle je Ŕonjo. Dobro da nije suzu pustio
No gidra, no party.

dakako
Formula 4
Formula 4
Slavenowsky je napisao/la:
dakako je napisao/la:
Ej, ne mislim ovdje s tobom serendat o stvarima koje su prirodne pojave, ne volim ga sto je bahat! U Maleziji nije cestitao Vettel-u, ovaj njega tapse po ledjima da mu pruzi ruku :thumbsd: , sad isto, cestitao preko klinca Rosberg-u, a Vettel-u ni ruku da pruzi! Niko ne spori da je Hamilton izgubio bezveze utrku, ali jarane nije ti cijeli svijet kriv zbog toga! :thumbsd:
Ja sam vec gore naveo da mi je bitno da je mecka prva ni manje ni vise.Gdje ja govorim da je meni netko nesto kriv!? :bang: Osim sto kod tebe primjecujem veliku zajedljivost kolega

P.s. Ti mozda serendas,ja sigurno nisam.
Timski igrac

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Dobro, ali da mu je njegov tim ne znam Å”to napravio ne bi se trebao ponaÅ”ati tako uvrijeđeno - to je ono Å”to se zove sportsmanship i znati protivniku pružiti ruku nakon dvoboja - osnove fer i korektnog natjecateljskog ponaÅ”anja, a ne da se ko malo dijete Å”eće tamo i cijeli ga grid tjeÅ”i jer eto njega je tim zeznuo.....
Sisu (fin.)

dakako
Formula 4
Formula 4
Ferrari Maniac je napisao/la:Dobro, ali da mu je njegov tim ne znam Å”to napravio ne bi se trebao ponaÅ”ati tako uvrijeđeno - to je ono Å”to se zove sportsmanship i znati protivniku pružiti ruku nakon dvoboja - osnove fer i korektnog natjecateljskog ponaÅ”anja, a ne da se ko malo dijete Å”eće tamo i cijeli ga grid tjeÅ”i jer eto njega je tim zeznuo.....
Kolega treba se malo i unjeti u glave samih trkaca.Nemoze on biti skuliran kao ja i ti iz dnevnog boravka,a da ne spominjem adrenalin koji ih puca xy vremena nakon utrke.
Sjeti se Buttonovih izjava nakon VN Spanjolske.

P.s. Uostalom ja sam recimo jasno vidjeo gdje Lewis cestita Rosbergu
Timski igrac
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔