VN MONAKA (21.-24. svibnja)
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Lewis Å”utira treÄe mjesto, bukvalno. 

Obrigado Felipe
- dakako
- Formula 4
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Mercedes
Sta reci za moj tim
Mozda i ima opravdanje za Lewisov odlazak u boks,ali cisto sumnjam.Ipak sam itekako zadovoljan da je Rosberg prvi,tj.da nisu prosuli sve u vodu. U svakom slucaju zanimljivost u prvenstu se povecava..
p.s Evo sad govore iz mecke da su krivo procijenili.
Koje ovcice majko mila,sreca da nisu i Rosbergu isto napravili

Mozda i ima opravdanje za Lewisov odlazak u boks,ali cisto sumnjam.Ipak sam itekako zadovoljan da je Rosberg prvi,tj.da nisu prosuli sve u vodu. U svakom slucaju zanimljivost u prvenstu se povecava..
p.s Evo sad govore iz mecke da su krivo procijenili.
Koje ovcice majko mila,sreca da nisu i Rosbergu isto napravili

Timski igrac
-
buby0706
- Karting
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
kakva tuga Lewisa,zaista mi ga je sad i žao i ovo nije zaslužio....
on je trebao biti pobijednik ove utrke,pa kakav god bio...
nico po vožnjama nije biti ni na podiju,vozio je kao mlakonja cijelu utrku....
viŔe je pobijedu zaslužio Seb od nice,ali nitko viŔe od Lewisa,,,
on je trebao biti pobijednik ove utrke,pa kakav god bio...
nico po vožnjama nije biti ni na podiju,vozio je kao mlakonja cijelu utrku....
viŔe je pobijedu zaslužio Seb od nice,ali nitko viŔe od Lewisa,,,
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Maniac nema kazni za momcadske odredbe jos od hockenheima 2010
Btw jel gleda tko na skyu? Pretpostavljam da i oni placu od tuge
Poslano sa mog GT-I9505 koristeÄi Tapatalk
Btw jel gleda tko na skyu? Pretpostavljam da i oni placu od tuge
Poslano sa mog GT-I9505 koristeÄi Tapatalk

"Formula 1 je jedini sport Äiji problem rjeÅ”avaju tako Å”to naprave joÅ” jedan problem"
- Kush
- GP3
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Haha! koji rasplet - buby svaka Äast dobro si zacoprao!
Lewis dobio Äestitku povodom potpisa ugovora, i taktiku treba dugo razmatrat
Å”ala, ali odliÄno za prvenstvo, jer ova dvojica skidaju razliku
Sve u svemu opet se isplatilo gledati
, jbt ham je lud, skuco se u tablu s oznakom, popizdio
Seb ga tjeŔi, pokazuje empatiju
Podij je fenomenalan, za nijemce, <3 sad moram sky ukljuÄit, da Äujem sve teorije zavjere

Lewis dobio Äestitku povodom potpisa ugovora, i taktiku treba dugo razmatrat

Sve u svemu opet se isplatilo gledati

Seb ga tjeŔi, pokazuje empatiju

Podij je fenomenalan, za nijemce, <3 sad moram sky ukljuÄit, da Äujem sve teorije zavjere

- Slavenowsky
- Formula 1
Vettel se okrece da se pozdravi s Hamiltonom, ovaj oborio glavu i na pogresno mjesto stao i na kraju ni da trepne otisao gdje treba, ali sa egom nabijenim u guzicu! Jebt ko malo djete.
š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
Brundle u depresiji skupa sa Mercedesom i Vettel mu mora reÄi da je on ustvari sretan!!
HA HA HA, Brundle samo Ŕta nije zaplako!

HA HA HA, Brundle samo Ŕta nije zaplako!
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Button u bodovima - bravo McLaren!
Sisu (fin.)
- Medicinar
- Karting
Mali Max iakoje napravio pogreŔku na kraju je po meni najbolji danas bio, koliko samo agresivnosti za tako malo godina. JoŔ jednom je impresionirao.
Kimi nakon loÅ”e subote, loÅ”a i nedjelja, nažalost nema uvijek moguÄnost da u nedjelju nadoknaÄuje groznu subotu, mislim da treba malo viÅ”e poraditi na tim kvalifikacijama. I nije mi jasno za koji Äavo nije bilo kazne za Ricciarda..
Williamsi oÄajni, ali ni blizu Skyevcima trenutn xD
Kimi nakon loÅ”e subote, loÅ”a i nedjelja, nažalost nema uvijek moguÄnost da u nedjelju nadoknaÄuje groznu subotu, mislim da treba malo viÅ”e poraditi na tim kvalifikacijama. I nije mi jasno za koji Äavo nije bilo kazne za Ricciarda..
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ferrari Maniac je napisao/la:Button u bodovima - bravo McLaren!

Obrigado Felipe
- dakako
- Formula 4
Zapravo je tvoj komentar na razini malog djeteta.Slavenowsky je napisao/la:Vettel se okrece da se pozdravi s Hamiltonom, ovaj oborio glavu i na pogresno mjesto stao i na kraju ni da trepne otisao gdje treba, ali sa egom nabijenim u guzicu! Jebt ko malo djete.
Reci mi posteno al mislis da Lewis nije zasluzio pobjedu danas i kad ima inace pravo po tebi da se ljuti ako ne danas kad ga ovako njegovi namagarce!?
Timski igrac
- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Na ovo stazi nije moguÄe nadoknaÄivati.Medicinar je napisao/la:Mali Max iakoje napravio pogreÅ”ku na kraju je po meni najbolji danas bio, koliko samo agresivnosti za tako malo godina. JoÅ” jednom je impresionirao.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Ispravi me molim te ako sam u krivu, ali zar nije on tražio promjenu guma?dakako je napisao/la:Zapravo je tvoj komentar na razini malog djeteta.Slavenowsky je napisao/la:Vettel se okrece da se pozdravi s Hamiltonom, ovaj oborio glavu i na pogresno mjesto stao i na kraju ni da trepne otisao gdje treba, ali sa egom nabijenim u guzicu! Jebt ko malo djete.
Reci mi posteno al mislis da Lewis nije zasluzio pobjedu danas i kad ima inace pravo po tebi da se ljuti ako ne danas kad ga ovako njegovi namagarce!?
Sisu (fin.)
- Slavenowsky
- Formula 1
Ej, ne mislim ovdje s tobom serendat o stvarima koje su prirodne pojave, ne volim ga sto je bahat! U Maleziji nije cestitao Vettel-u, ovaj njega tapse po ledjima da mu pruzi rukudakako je napisao/la:Zapravo je tvoj komentar na razini malog djeteta.Slavenowsky je napisao/la:Vettel se okrece da se pozdravi s Hamiltonom, ovaj oborio glavu i na pogresno mjesto stao i na kraju ni da trepne otisao gdje treba, ali sa egom nabijenim u guzicu! Jebt ko malo djete.

š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
gidra
- Formula 4
- Navija za: SF
DaanaÅ”nja pravila F1 su Äak i Monaco napravila uspavankom za gledatelje,ali dobri stari SC u Monacu(kladionice stavile koeficjent 1,15) zaÄinio malo stvari i doveo do brata. U situaciji kakva je bila jedino je Hamilto imao Å”to za izgubit jer da nije iÅ”ao u boks, iÅ”ao bi Nico te bi zadnjih par krugova imali drugaÄije uloge. Stoga Mercedes je iÅ”ao na logiÄan potez iskreno i ja bih tako postupio ali pokazalo se kao loÅ”e reÅ”enje.A zamislite da je zavrÅ”ilo da Ham ostaje na stazi a Nico u boks i k tome uspije ga prestiÄi na SS gumama. Lewis bi ga zadavio lancem onim svojim. Ali mene intigrira zaÅ”to Raikkonen nije iÅ”ao u pit, kada su oÄigledno mehaniÄari Red Bulla izaÅ”li i pripremii pit za Ricciarda. Minus za logistiku Ferrarija. Bit Äe puno negtivnih pogleda sljedeÄe dane u Brackleyu, interview Tote poslije utrke sve govori. Zamuckivanje,gutanje knedi i podosta oznojena koÅ”ulja. RB iskoristio karakteristike Monaca i odnio najviÅ”e bodova ove sezone.
E da, mali Jusov sin. Prvo neiskusno gubi pola prednjeg krila zabijajuÄi se u crash strukturu bolida ispred i zatim je fulao na mapi koÄenje i samo sreÄm nije ozbiljnije ozljeÄen. Pisao sam o tome neki dan kako je zelen i kako je zapravo smjeÅ”na danaÅ”nja formula.
Kanada za dva tjedna , Williams se vraÄa u igru. Prva prava prilika Ferrariju da pokaže kako su sposobni ruÅ”iti Mercedes izravnom borbom. Druga Äe biti u Austriji.
Brundle je Ŕonjo. Dobro da nije suzu pustio
E da, mali Jusov sin. Prvo neiskusno gubi pola prednjeg krila zabijajuÄi se u crash strukturu bolida ispred i zatim je fulao na mapi koÄenje i samo sreÄm nije ozbiljnije ozljeÄen. Pisao sam o tome neki dan kako je zelen i kako je zapravo smjeÅ”na danaÅ”nja formula.
Kanada za dva tjedna , Williams se vraÄa u igru. Prva prava prilika Ferrariju da pokaže kako su sposobni ruÅ”iti Mercedes izravnom borbom. Druga Äe biti u Austriji.
Brundle je Ŕonjo. Dobro da nije suzu pustio
No gidra, no party.
- dakako
- Formula 4
Ja sam vec gore naveo da mi je bitno da je mecka prva ni manje ni vise.Gdje ja govorim da je meni netko nesto kriv!?Slavenowsky je napisao/la:Ej, ne mislim ovdje s tobom serendat o stvarima koje su prirodne pojave, ne volim ga sto je bahat! U Maleziji nije cestitao Vettel-u, ovaj njega tapse po ledjima da mu pruzi rukudakako je napisao/la:Zapravo je tvoj komentar na razini malog djeteta.Slavenowsky je napisao/la:Vettel se okrece da se pozdravi s Hamiltonom, ovaj oborio glavu i na pogresno mjesto stao i na kraju ni da trepne otisao gdje treba, ali sa egom nabijenim u guzicu! Jebt ko malo djete.
Reci mi posteno al mislis da Lewis nije zasluzio pobjedu danas i kad ima inace pravo po tebi da se ljuti ako ne danas kad ga ovako njegovi namagarce!?, sad isto, cestitao preko klinca Rosberg-u, a Vettel-u ni ruku da pruzi! Niko ne spori da je Hamilton izgubio bezveze utrku, ali jarane nije ti cijeli svijet kriv zbog toga!

P.s. Ti mozda serendas,ja sigurno nisam.
Timski igrac
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Dobro, ali da mu je njegov tim ne znam Å”to napravio ne bi se trebao ponaÅ”ati tako uvrijeÄeno - to je ono Å”to se zove sportsmanship i znati protivniku pružiti ruku nakon dvoboja - osnove fer i korektnog natjecateljskog ponaÅ”anja, a ne da se ko malo dijete Å”eÄe tamo i cijeli ga grid tjeÅ”i jer eto njega je tim zeznuo.....
Sisu (fin.)
- dakako
- Formula 4
Kolega treba se malo i unjeti u glave samih trkaca.Nemoze on biti skuliran kao ja i ti iz dnevnog boravka,a da ne spominjem adrenalin koji ih puca xy vremena nakon utrke.Ferrari Maniac je napisao/la:Dobro, ali da mu je njegov tim ne znam Å”to napravio ne bi se trebao ponaÅ”ati tako uvrijeÄeno - to je ono Å”to se zove sportsmanship i znati protivniku pružiti ruku nakon dvoboja - osnove fer i korektnog natjecateljskog ponaÅ”anja, a ne da se ko malo dijete Å”eÄe tamo i cijeli ga grid tjeÅ”i jer eto njega je tim zeznuo.....
Sjeti se Buttonovih izjava nakon VN Spanjolske.
P.s. Uostalom ja sam recimo jasno vidjeo gdje Lewis cestita Rosbergu
Timski igrac