Prvi semestar: Fizika 1, Matematika 1, Programski jezik c++, Tehničko crtanje 1, Mehanika (statika), , Informatika, i jedan štreberski predmet Politehnika.
Drugi: Fizika 2, Matematika 2, Tehničko crtanje 2, Čvrstoća materijala, Materijali,
Treći semestar: Elementi strojeva, Kemija 1, Elektrotehnika, Programiranje 1 (isto c++ jezik), Osnove umjetne inteligencije, Energetika, Matematika 3
Četvrti: Programiranje 2, Elementi strojeva 2 ,Kemija 2, Termodinamika, Elektrotehnika 2, Teorija sustava, Osnove digitalne obrade govora i slika,Kvaliteta i zaštita na radu , ekologija.
Peti: Elektronika 1 ,Praktikum električnih mjerenja,Strojarska tehnologija ,Praktikum ručne obrade materijala ,Osnove digitalne tehnike, Ergometodika ,Formalni jezici i jezični procesori ,Programski jezici, Mobilna robotika
Šesti:Elektronika 2., Praktikum električnih strojeva,Praktikum strojne obrade materijala,Strojarska tehnologija 2,Automatika,Arhitektura i organizacija računala
za diplomski trenutno nemam pojma šta ću imat.
Vjerojatno sam zaboravio 2-3 predmeta ali čisto da vidiš o čemu se radi. Svake godine uvedu neki novi praktikum tako da ta lista nije konačna i vrlo je lako moguće da dobijem nešto novo. Trenutno imam praktikum iz Elemenata strojeva i Elektrotehnike. Sljedeće godine koliko sam čuo od kolega bit će izrada makete zgrade fakulteta od raznih materijala, pa testiranja izdržljivosti te makete na raznim uvijetima, bit će izrađivanja jednostavnih robota..... to sam samo načuo za sada, bit će toga puno. Na ovom popisu dosta predmeta nije navedeno da su praktikumi, jer su ti to predmeti kao i svaki drugi ali kao dobiš i praktični zadatak. Računaš, nacrtaš, izradiš.
Međugodina sam.Nemoj me ništa pitati