MotoGP
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Lorenzo je pao, Marquez je prvak! 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
Prosle godine mm se ponio djubretarski u zadnje dvije utrke. Ove godine nije radio sranja, marljivo skupljo bodove i treca motogp titula je tu! Kad se sjetim teskog pocetka sezone....
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Kush
- GP3
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
ovi klinci u suzukiju su ludi, da su bili pametniji i ne tukli se međusobno, mogli su ranije lovit dovija, ali dobro su se vozili!
čestitke Hondi, a i malom Marcu!
sad se tek vidi koliko je valetu bilo skupo, onaj pad u niz, i odustaj. u ita., nemoš bit prvak s toliko rasipanja - već dvije godine vozi perfektno, na nivou ovih vunderkinda, ali ga neće sreća nikako, no njemu bar ne fali naslova, ipak bilo bi lijepo još jedan prije penz. kad se već toliko trudi!

čestitke Hondi, a i malom Marcu!

sad se tek vidi koliko je valetu bilo skupo, onaj pad u niz, i odustaj. u ita., nemoš bit prvak s toliko rasipanja - već dvije godine vozi perfektno, na nivou ovih vunderkinda, ali ga neće sreća nikako, no njemu bar ne fali naslova, ipak bilo bi lijepo još jedan prije penz. kad se već toliko trudi!
- croatic f1
- F1puls suradnik
Bravo Marc, čestitke na 3. tituli u kraljevskoj klasi i 5. sveukupno! Kakvu sezone je odvozio Marc, Honda nikako nije bila na pravom nivou ove sezone, ali Marc je iz nje izvukao apsolutni maksimum i još jednom pokazao kakva je to klasa vozača. Pokazao je puno zreliju vožnju ove sezone, marljivo skupljao bodove i uništio konkurenciju!
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Kakva statistika

[ link do slike ]
[ link do slike ]
Kakva statistika

- zekohonda Verified
- Formula 1
Ocu ovako slavlje dogodine u suzuki! 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
Ok, barem stoffelov podij tamo onda.
Pozdrav svima, odoh slavit...ovaj spavat. Citamo se kasnije.
Kush, isprati wec, da imam sto kasnije citat.

- Kush
- GP3
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
štima - može i pobjeda ovako ili onako, to je F1, ali mislio sam da misliš na zaključavanje prvenstva u suzuki, malo previše, pa sam zaključio da se šališ dok slaviš!zekohonda je napisao/la:Ok, barem stoffelov podij tamo onda.

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Nekako mi mirise to da je Lorenzo poklonio titulu Marc-u, onakav traljav pad i kasnije nije ni pokusao da sjedne na motor mi bas lici na stimung. A isto tako mislim da Lorenzo i Yamaha jedva cekaju kraj sezone, previse je hladno tamo.
Kako god Marc ove sezone vrhunaki je vozio, titula zasluzena.
Kako god Marc ove sezone vrhunaki je vozio, titula zasluzena.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Čestitke MMu.
Svaka čast.
Vrlo zrela vožnja čitave sezone.
Kad je mogao do pobjede, uzimao ih je, kad nije mogao, marljivo je skupljao bodove.
Rossi i Lorenzo (ajd, Lorenzo me i ne interesuje) previše grešaka.
Imam neki dojam da je Lorenzo zadnjih par trka "vraćao" dug Marquezu za kraj prošle sezone.

Svaka čast.
Vrlo zrela vožnja čitave sezone.
Kad je mogao do pobjede, uzimao ih je, kad nije mogao, marljivo je skupljao bodove.
Rossi i Lorenzo (ajd, Lorenzo me i ne interesuje) previše grešaka.
Imam neki dojam da je Lorenzo zadnjih par trka "vraćao" dug Marquezu za kraj prošle sezone.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Jedva sam dočekao da Lorenzo ode iz yamahe. Rossi i Vinales su dream team kombinacija. Još da yamaha bude na razini honde po pitanju akceleracije. Kao da su pali u performansama u drugoj polovici sezone.

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Osobno mislim da je ovo bila relativno dosadna sezona MotoGP-a. Da imali smo koliko 8-9 različitih pobjednika, ali smatram da je borba za prvu poziciju bila vrlo loša...Yamaha i Honda su obje podbacile što se mene tiče...Hondi da nema Marqueza bila bi katastrofa. Vidi se kako se bori sa tim motorom svaki trening i utrku. Yamaha se čini nekako troma. Iako i dalje mislim da je najkompletniji motor na gridu samo što nisu baš imali sreće (pogotovo Rossi), a Lorenzo je očajan bio. Da ne spominjem kišu i Lorenza. Smijeh.
Ovaj današnji pad Rossija je skroz neobičan...znamo svi kakav je vozač i da ne pada često, ali ovo danas su samo gume popustile...Lorenzo isto tako.
Ne znam...razočaran poprilično.
Marquez apsolutno zasluženo dobio da smo mi jasni. Odvozio je zrelo cijelu sezonu i kalkulirao je kada je trebao.
Ovaj današnji pad Rossija je skroz neobičan...znamo svi kakav je vozač i da ne pada često, ali ovo danas su samo gume popustile...Lorenzo isto tako.
Ne znam...razočaran poprilično.
Marquez apsolutno zasluženo dobio da smo mi jasni. Odvozio je zrelo cijelu sezonu i kalkulirao je kada je trebao.

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- croatic f1
- F1puls suradnik
@Ferrari, ako ti je ovo bila dosadna sezona, stvarno ne znam što je zanimljivo za tebe... 

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Propustim utrku koju čekam više od godinu, ali barem se dogodila. Izrazito sam sretan zbog Bastianinija i kako vraća karijeru na tračnice. Bravo Bestia! <3
Što se kraljevske tiče, skida se snimak pa ću ga večeras odgledati. Nije bilo teorije da se dignem jutros, ne mogu reći da nisam probao.
Što se kraljevske tiče, skida se snimak pa ću ga večeras odgledati. Nije bilo teorije da se dignem jutros, ne mogu reći da nisam probao.

Obrigado Felipe
- zekohonda Verified
- Formula 1
Ref rerti Srdj rerti Srdj Feedbac frkiu
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Prošlogodišnja.croatic f1 je napisao/la:@Ferrari, ako ti je ovo bila dosadna sezona, stvarno ne znam što je zanimljivo za tebe...
Znam da ispadam kompliciran, ali nije bilo borbe za prvo mjesto. 4 utrke prije kraja sve riješeno.
Ajde ako je to napeto onda je i F1 napeta.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari