WEC sezona 2016.

WEC, WRC, Indy...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
kreće 6 sati nurburgringa! :party:
edit: ferrari me preteko. :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
dobro klanje na vrhu. :)
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
sutra nova utrka u wec kalendaru - 6 sati meksika.
do tad evo dva članka o porscheovom lmp projektu s prijelaza u novi miljenij. konačno su otkrili bitne detalje. :P
http://www.racecar-engineering.com/arti ... =hootsuite
http://www.mulsannescorner.com/porschelmp1.html

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Gleda tko večeras u 19 i 30?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Budem ja malo.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
nisam nakraju ništa gledo, a čitam da bila vrlo zanimljiva utrka. :(

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
opet ja sam sa sobom. a sob je vrlo velik.
sutra je cota, pa u to ime najnovija porescheova reklama s dempseyem. :klanjam:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZOlMIgyoWWE[/youtube]

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
zekohonda je napisao/la:opet ja sam sa sobom. a sob je vrlo velik.
sutra je cota, pa u to ime najnovija porescheova reklama s dempseyem. :klanjam:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZOlMIgyoWWE[/youtube]
:rofl: originalno, a i ženska zgodna.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
očekivo sam ih dogodine, ali ćemo ih ipak malo pričekat. nadam se da je ovo samo priprema za lm p1. :P
http://www.fiawec.com/en/news/bmw-to-en ... _4434.html

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
otišo si marče, le mans osvojio nisi.
http://www.motorsport.com/wec/news/webb ... 16-838165/

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la:otišo si marče, le mans osvojio nisi.
http://www.motorsport.com/wec/news/webb ... 16-838165/
Otišo si, sarme probo nisi :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
nekima nije suđeno, jbga sarma, pardon karma je k....! - šala, nemam ništa protiv njega, to je tako, u dvije najjače serije je bio u najboljem autu i nije uzeo najvažnije, ovdje je bar uzeo prvenstvo lani, ove će godine prije uzet 2. audi nego 1. porsche, ali to je tako u enduranceu, ova je sezona bar po tome zanimljiva, puno preokreta i prosutih bodova, i u konstruktorskom je poretku ipak sve jasnije, no u vozačkom, ako se trend nastavi, biti će još svega :zubo:

dallara dobra, podsjeća na porsche sa bulimijom, u svakom slučaju dobra na oko, vidjet ćemo hoće li biti bolja od ligiera novog, mislim da će nova oreca biti opet najjača u paru sa nissanovim pogonom, ovisi i od timova, jer koliko se kužim u pravila, sve p2 šasije moraju biti na raspolaganju timovima za uparivanje s pogonom koji oni odaberu, pa ćemo još vidjeti što će tu biti, moglo bi biti još zanimljivije, zapavo to je i zagarantirano sa takvim imenom, a tjera i konkurente da i oni i dalje ulažu maximum u razvoj, obzirom da talijanima dobro ide i da šasijama opskrbljuju dosta serija (što znači puno profita) očekivao sam već neko vrijeme povratak na neku veliku scenu, pa sam zimus pomislio da će im rad s haasom biti zadovoljavajući, no i tu su samo dobavljači i zaboravlja se njihov doprinos, bar od strane F1 medija, tako da je ovo pravo osvježenje :)

što se tiće bavaraca, to je još sve daleko i što će biti neznam, nisam se baš ni stigao informirati, dali se zna na kojem bi modelu temeljili prototip, ili će prvo izbaciti novi model koji će biti temelj, jer koliko sam vidio iz linka, to je sve vezano za budućnost i novi set pravila vezanih za novu tehnologiju (ne više novu, ali još nestandardnu)?

u svakom slučaju njihovi konkurenti (benz i vw) su prisutni puno više u top serijama, pa čak i na specijalnim eventima kao što je recimo daqar, iako je i to preraslo u seriju, neki wec-rally, pa već poduže očekujem da se pojave negdje, tu je ziher najbolje ako neće (nemogu financ.) u F1, jer ih WRC program nebi koštao ništa manje, a manja je šansa (imo) da bi tamo bili bolji u odnosu na WEC, zapravo i zanemariva, jer to nije njihova niša, dok asfaltna pista u bilo kojem obliku je tu uvijek za njih opravdanija za ulaganje velike love i zaradu još veće, ako uzmemo da ulaze ne samo zbog reklame, već i zbog nove tehnologije, WEC im je jedini i očiti izbor, opet treba ulupati puno para, ali mislim da nemaju baš ni izbora, jer im glavni konkurenti drmaju velikim serijama, a oni su prisutni u jeftinijim pandanima, tvornički osim DTM-a, se ne sjećam zadnjih godina neke jače, skuplje, serije gdje ih se moglo vidjeti, tako da će prije ili kasnije morati u nešto zagaziti, inače gube marketinšku bitku.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Hehe Kush, baš si šaljivdžija zadnjih dana
"Dallara dobra, podsjeća na Porsche sa bulimijom...." :rofl: :rofl:
Živio :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kush
GP3
GP3
@Frantic, imao curu iz Travnika dugo u afirmativnim godinama, haha! :pivo:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
@kush
za bmw, spominje se m6 ili m5.
btw., nema te neko vrijeme i onda kilometraski post...doklen??? :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Eh kad bi F1 bila opcija... Pitam se što je sljedeće?
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Kush
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la:@kush
za bmw, spominje se m6 ili m5.
btw., nema te neko vrijeme i onda kilometraski post...doklen??? :mrgreen:
Nadoknađujem propušteno, da ne idem u off evo na primjerenoj temi sam objasnio: http://www.f1puls.com/forum/viewtopic.p ... 225#p33225
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡