baš naprotiv senna mi je jedan od dražih vozača. i neman protiv njega nego protiv propagande koja se desila nakon njegove smrti. jeli tebi nije glupo da lik koji se rodio nakon njegove smrti na ovom portalu radi sjećanje na sennu a pojma nema ko je on već samo na osnovu te bernijeve propagande koja ga je skoro pa bogon proglasila?Lady je napisao/la:Ti stvarno nemaš srama?!
Tko smo to mi i kad smo mi to dolazili srat po ostalim vozačima, a pogotovo na njihove obljetnice? Ne fjaka, ti si jedini bez kulture ovdje koji si došao na ovu temu na godišnjicu Sennine pogiblje i počeo srat!
Šta ti je Senna napravio? Pregazio mačku ispred vratiju? Ubio nekog??
osim te '84 ostale nećemo stavljat u isti lonac jer su i drugi osvajali bodove i pobjeđivali. a i te '84 lauda prostu nije bio šta i senna, lauda i prost su se više poštivali međusobno dok su prost i senna tokom druženja u mclarenu postali neprijatelji šta je za tvoju informaciju započeo senna u estorilu '88, pa imola '89...neznan da se u ijednoj bernijevoj propagandi to spomenilo ali se zato prostu tražila dlaka u jajetu u tim istim. jeli spomenuto da su u tabor mclarena u nekoliko navrata kroz '88 dolazili hondini motori sa naljepnicom posebno za sennu? dovoljno da se između njih razviju zategnuti odnosi.A sad na ovo drugo: 1984 u jakom McLarenu su vozili Lauda i Prost, 1985 također, 1986 Prost je dobio prvenstvo u McL, dok su se dvojica vrhunska vozača borila u jakom Williamsu, Mansell i Piquet. 1987 Mansell i Piquet se bore u super jakom Williamsu za naslov.....
Poanta: Iako su ovo imena koja si baš i sam naveo u svom postu i vozili su u istoj momčadi i to jakoj momčadi, nikad se nije niti približno govorilo o njihovim dvobojima kao šta se kasnije govorilo o dvoboju Senna vs Prost.
dva vrhunska vozača u svemirskom mclarenu a sve popraćeno aferama normalno da će gledanost bit povećana nego da je sve bilo - med i mliko.
identična senninoj faci kad bi mu se 10 krugova prije kraja s prve pozicije i 50 sec prednosti raspala getriba a prost proša prvi ciljem sa jednom rukom na volanu a drugom kopajuć nosI evo ti za kraj jedan super Ayrtonov krug, ali još genijalnija mi je Prostova faca kad je vidio kakvo nevrijeme je napravio Senna.....![]()
http://www.dailymotion.com/video/x7ut5t ... to?start=8