Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Explorer je napisao/la: @felipe - Nemaš nimalo romantike u sebi, baš si smotan :zubo:
Nije baš neka romantika ako je već 1000 puta prodano na isti način :mrgreen:
Brumica je napisao/la:Bitno da su oni završili zajedno i da je happy end, a Felipe je još mlad, stigne postati romantičar :mrgreen:
Ah, biće valjda i od mene nešto, ne gubim nadu :D
Obrigado Felipe

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: McLaren
Da li je itko gledao film Nightcrawler? Jake Gyllenhaal i Rene Russo? Da čujem komentare isplati li se gledati?

Gledao sam inače Boyhood od Richarda Linklatera i ok je film mada ništa posebno. Zbog djevojke sam morao odgledati njegov serijal filmova Before sunrise, sunset i midnight i čak mogu reći da iako ti filmovi spadaju u žanr nekih "ljubavnih komedija, drama ili što već" sasvim su dobri i zanimljivi. Začudio sam se evo, sram me priznati ali .. :rofl: Ethan Hawke i Julie Delpy

127 sati - sjetio sam se sad tog filma. Koje je vaše mišljenje o tome da sam sebi amputiraš ruku u bezizlaznoj situaciji? :mrgreen:

Svidio mi se na neki način i film Perfume: The Story of a Murderer - koja bolesna priča..

Volim još Mysitc River, Memento, Donnie Darko, Exorcist - original onaj stari i Django mi je dobar film.

Lady
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Gledala sam 127 sati i uhhhhh..... baš se ono pitaš??? Možda u takvim situacijama možemo iskorisit onaj dio mozga koji inače ne koristimo i pokušamo se spasit..... (znam da sad malo baljezgam, ali....?)

Memento je ful zafrknut film, a jedan dosta sličan njemu (na neki način) je 'The I inside'.

A sad kad već ekipa priča o Mentalistu, pošto nisam došla do kraja i pitanje da li ću zbog nedostatka vremena i pogledat kraj, zanima me tko je Red John? :mrgreen:

Ajde dajte mi neki 'mig' ako mi već nećete napisat tko je..... :trep:
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Luka, mislim da je to normalno. Ipak je on imao idealne uslove da to uradi. Insktikt za prezivljavanjem je jaci od bilo cega drugog. Nije to usamljen slucaj. Mnogo slicnih prica se moze naci. Znam da zvucim cudno ali jednostavno vjerujem da bi bilo ko od nas isto uradio. Inace odlican film. Ono gdje me jeza hvatala u tom filmu su momenti kada reze nerve, tj. muzicka podloga u tim momentima :D. Dobro docarano.
No!

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Lady je napisao/la:
A sad kad već ekipa priča o Mentalistu, pošto nisam došla do kraja i pitanje da li ću zbog nedostatka vremena i pogledat kraj, zanima me tko je Red John? :mrgreen:

Ajde dajte mi neki 'mig' ako mi već nećete napisat tko je..... :trep:
Napisat ću ti u privatnoj poruci :kokice:
They see me strollin', they hatin' :cool:

Lady
GP3
GP3
Može Brumice... :thumbs:

Sad sam se sjetila filma 'Alive'...., isto fenomenalan film i tad se često postavljalo pitanje oko kanibalizma. Ono je bila baš hebena situacija! Avion ti padne između planina, na snjegu, hladnoća do bola, nema ni travčice u blizini, ne znaš ni gdje bi mogao bit izlaz iz planine, obustavili potragu...pa ti preživi....
slika

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
vlado je napisao/la:Luka, mislim da je to normalno. Ipak je on imao idealne uslove da to uradi. Insktikt za prezivljavanjem je jaci od bilo cega drugog. Nije to usamljen slucaj. Mnogo slicnih prica se moze naci. Znam da zvucim cudno ali jednostavno vjerujem da bi bilo ko od nas isto uradio. Inace odlican film. Ono gdje me jeza hvatala u tom filmu su momenti kada reze nerve, tj. muzicka podloga u tim momentima :D. Dobro docarano.
Znam, pogotovo ta scena sa živcima!! Dobro si se sjetio, ja to nisam mogao gledati! Brutalno!

Inače, gledao sam na National G. da svaki čovjek ima tu neku životinjsku snagu, nagon kad nastupi takva situacija.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Xd-GH-NIVGM[/youtube]

Mislim da je ovo najprikladnija tema

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ovih dana sam pogledao par standup komedija od Louis C.K sto je Ante spominjao ranije. Moram priznati, stvarno dobro. Jako mi je bilo tesko naci nesto u rangu Jim Jefferis nastupa. I dalje mi je drazi ovaj drugi ali definitivno je odlicna komicar Louis. Bez obzira sto mnogo tema koje on zapcinje su neki standard u standupu. Tipa: juce sam vidio...neki dan prolazim...ozenjen sam...dijeca... na kraju to zavrsi van ocekivanja. Tj. ocekujes malaku komediju a on te iznenadi sa prilicno zestokim humorom. Posebno prema rodjenoj djeci :D I inace jako zanimljiv lik. I bar za sada nisam vidio da spominje muslimane, ateizam i sl. Sto je jako zanimljivo.
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la:Ovih dana sam pogledao par standup komedija od Louis C.K sto je Ante spominjao ranije. Moram priznati, stvarno dobro. Jako mi je bilo tesko naci nesto u rangu Jim Jefferis nastupa. I dalje mi je drazi ovaj drugi ali definitivno je odlicna komicar Louis. Bez obzira sto mnogo tema koje on zapcinje su neki standard u standupu. Tipa: juce sam vidio...neki dan prolazim...ozenjen sam...dijeca... na kraju to zavrsi van ocekivanja. Tj. ocekujes malaku komediju a on te iznenadi sa prilicno zestokim humorom. Posebno prema rodjenoj djeci :D I inace jako zanimljiv lik. I bar za sada nisam vidio da spominje muslimane, ateizam i sl. Sto je jako zanimljivo.
Nema pardona lik, meni je malo podbacio sa "Oh my God!" specijalom, ali prije toga su mi sjajni svi redom. Pogotovo "Hilarious". Taj me je baš pogodio u žicu s humorom. Ima banalnih tema, perceptivni humor svakodnevnih situacija, ali ima i duboko filozofskih. Recimo, nešto najbolje što sam u zadnje vrijeme je čuo je ovo:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5HbYScltf1c[/youtube]

Ili, zadnja tema baš na tom lošijem "Oh my God!" specijalu, možeš je naći na youtube pod naslovom "of course, but maybe".

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Slazem se sa time. Ima jako dobrih, mudrih zapazanja. Generalno, smatram da dobar standup komicar mora biti inteligentan i pravilno nacitan. Plus da je imao heben zivot. Iz cega je izvukao najbolje iz dvije stvari u prosloj recenici. To je ta kombinacija.

Trenutno sam na mob netu pa ne mogu da gledam. Ali hocu. Skinio sam dva njegova nastupa sinoc, ali bez naslova tako da ne znam sta sam tacno gledao. Mislim na ovo gdje kazes da nije najbolje od njega.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
http://m.imdb.com/title/tt0117407/

Dakle, pusher trilogija. U pitanju je dansko ostvarenje. Meni jedna od najboljih trilogija ikada. Izuzetni filmovi. Treci dio je relativno slab. Jer su prva dva strahovito dobra. Ima i nasih glumaca. Cista preporuka.
No!

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
[ link do slike ]

Upravo sam odgledao jedna čudan, zanimljiv i pomalo "sick" film. Svi u kojima glumi Jake Gyllenhaal su takvi ali..

Lik nema posla ni budućnosti. Vrlo je čudan i povučen. U jednom trenutku vidi automobilsku nesreću, krv, ranjenu osobu i kamermana kako snima taj događaj i odlući se baviti s tim.
Snimanje nesreća, ubojstava itd.
Počne kao amater, ali se strelovito probija, skriva dokaze, sam kreira događaje samo kako bi imao što bolju sliku.. ljudi i žrtve mu uopće nisu bitni.

Nightcrawler se zove.

Dao bih mu 7,5/10 :) Pogledajte

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
dobar je nightcrawler, podsjetio me na neke ljude. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ja odgledao nedavno Better Call Saul. Vidi se točno da je od istog autora kao i Breaking Bad. :) Dobar potencijal, zabavna serija, iako kao i BB - na momente sve stane i odvija se presporo. Ali da, super da je tu još jedna serija na koju se zapravo možeš i nasmijati na glas. Za razliku od hrpe sitcoma na kojima samo slušaš pozadinski smijeh i registriraš da bi kao trebalo biti smiješno.

Btw. Louie se vratio, i odličan je kao i uvijek! Iako mu je serija slabija od stand-upa, tih 20tak minuta je u pravilu zanimljivo, inovativno, a osim što izaziva konstantan osjećaj nelagode, i nasmiješ se od srca. :mrgreen:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
[ link do slike ]

Kako sam ja odusevlje sa ovim filmom. Bez ikakvih ocekivanja...
Dakle izuzetno zabavan film, mnogi drugi koji obaradjuju istu temu su mnogo ozbiljni, zele biti poucni na silu. Ovaj sve to postize na nevjerovatno duhovit nacin.

Cista preporuka za zabavno vece.
No!

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
[ link do slike ]

Pogledao sam ovaj film napokon.. Sjajan :thumbs:
Ukoliko je netko zainteresiran za financije, ekonomska razglabanja, raspravu o velikom ekonomskoj krizi, tržišnom balonu, kolapsu sustava, bankrotu lehman brothersa, meryl lyncha, bolesnim premijama financijskih stručnjaka i kakve sve to posljedice ima na naš život - gledajte

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
[ link do slike ]

http://m.imdb.com/title/tt2802144/

Kako dobar film. :) Dva sata vrhunske zabave. Obavezno pogladati najbolju mogucu verziju.
No!

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Hvala na preporuci, baš sam večeras htio nešto pogledati :thumbs:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Zeus
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari, Alonso
Vrlo dobra triler-akcija [ link do slike ] od režisera manje nisam niti očekivao

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Qn2g9qGbH_k[/youtube] :kokice:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡