Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
hahahha ma nisam ni ja optimističan, ali nikad se nezz.. mislim da je dinamo jedini klub koji fkt nije imao sreće zadnjih godina.. i kad su dobro igrali, popušili bi neki pacerski gol pred kraj tekme.. al nikad se nezz kako će se tekme rasplesti i koga će sreća ove godine pomaziti.. jučerašnja tekma je bila valjda prva u kojoj dinamo gubi pa zabije pred kraj i preokrene.. obično se suprotno događa hahhah
nek im se protiv lyona i seville vrati za ona dva glupa poraza od olympiacosa prošle godine i nitko sretniji od mene.. :mrgreen:
al to kaj kažeš frantic..imamo priliku opet gledati ligu prvaka na maksimiru, a rezultat kako bude :)
Fernando is faster than all of you :jupije:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
MrDoomroom je napisao/la:Dinamo gazi sve to ko plitki potok do sad su igrali užasno sto ce biti kad barem malo bolje počnu igrati :)

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Tako treba.
SAMO BAHATO. :fakjea:
Jedan moj sugrađanin je naporavio ovaj gif kad je Sloboda od 4 tekme (2 u kupu, 2 u prvenstvu) prošle sezone 3x pregazila Sarajevo uz gol razliku 9:2.
Nada umire zadnja. :mrgreen:
[ link do slike ]
K'O PLITAK POTOK
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 25.08.2016., 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

fjaka
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: jordan
hajduk 1:0 brajo ovo je too much :party:

fjaka
Formula 4
Formula 4
1:1 eto ti ga đavle nisan ih ni pohvalia popili gol :facepalm:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Frantic je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la:Dinamo gazi sve to ko plitki potok do sad su igrali užasno sto ce biti kad barem malo bolje počnu igrati :)

Tako treba.
SAMO BAHATO. :fakjea:
Jedan moj sugrađanin je naporavio ovaj gif kad je Sloboda od 4 tekme (2 u kupu, 2 u prvenstvu) prošle sezone 3x pregazila Sarajevo uz gol razliku 9:2.
Nada umire zadnja. :mrgreen:
[ link do slike ]
K'O PLITAK POTOK
Ja sam uvijek za dizanje letvice jako visoko ako se zadovoljis sa malim uspjesima od toga nema nista.
Eto ti vidi Rosberga cisti primjer zadovoljstva sa malim stvarima u njegovom slučaju to je da vozi Mercedes.

Matek14
GP3
GP3
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
2:1 :party: :party:
šteta za lokose.. bio bi vrh da su nam sva 3 kluba u europskim ligama..
Fernando is faster than all of you :jupije:

fjaka
Formula 4
Formula 4
straj me išta govorit

fjaka
Formula 4
Formula 4
Matek14 je napisao/la: bio bi vrh da su nam sva 3 kluba u europskim ligama..
mislin da su već sad skupili više bodova nego u prošlih 5 godina.

Frantic
Formula 1
Formula 1
fjaka je napisao/la:straj me išta govorit
Pazi da te šta ne strefi ako dođe do penala :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

fjaka
Formula 4
Formula 4
bogami imaju za čin žalit :facepalm:

ma tribali su ovo riješit u ovom produžetku

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Jos najbolja hajdukova tekma ove sezone u evropi. Jos se samo treba doma vratit .
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Koje sranje na domaćem terenu ići na penale. Kale ih diže nakon obrana a svaki idući koji je isao pucati kao da ide na streljanu. Užas!!! Bez žara i želje za pobjedom.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Šteta Hajduka.
Jel @fjaka živ? :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
@ MrDoomroom
Sori ali dečki su igrali sa žarom i željom za pobjedom. Ne znam sad dali ti tako kažem jer sam navijač Hajduka ili je zaista tako i bilo, no moje oči su vidjele borbenost. Pa di je Hajduk od njih po kvaliteti i novcu? Maccabi je prošle godine igrao Ligu Prvaka, jest da su se pošteno sramotili, ali do nje su došli. Pa čak i po nekoj statistici bila je vrlo izjednačena tekma, jedino je posjed išao na korist Izraelaca. Dečki su se kod penala u*srali. A tko ih može kriviti? U klubu nitko nije stariji od 26 godina, dobar dio igrača ti je 96. i 97. godište. Nemaju oni općenito iskustva igrati protiv ovakvih protivnika, stoga je ono jučer jako dobro i izgledalo sve do tih penala koji su bili očaj, a bili bi još i gori da nije Kalinića. Šteta jer su se borili do zadnjeg, ali ne znam baš da su igrali bez želje za pobjedom....

HŽV
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
senna66 je napisao/la:@ MrDoomroom
Sori ali dečki su igrali sa žarom i željom za pobjedom. Ne znam sad dali ti tako kažem jer sam navijač Hajduka ili je zaista tako i bilo, no moje oči su vidjele borbenost. Pa di je Hajduk od njih po kvaliteti i novcu? Maccabi je prošle godine igrao Ligu Prvaka, jest da su se pošteno sramotili, ali do nje su došli. Pa čak i po nekoj statistici bila je vrlo izjednačena tekma, jedino je posjed išao na korist Izraelaca. Dečki su se kod penala u*srali. A tko ih može kriviti? U klubu nitko nije stariji od 26 godina, dobar dio igrača ti je 96. i 97. godište. Nemaju oni općenito iskustva igrati protiv ovakvih protivnika, stoga je ono jučer jako dobro i izgledalo sve do tih penala koji su bili očaj, a bili bi još i gori da nije Kalinića. Šteta jer su se borili do zadnjeg, ali ne znam baš da su igrali bez želje za pobjedom....

HŽV
Slažem se.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
@senna66
Onda je to jako loše. Posijed lopte kriminalan onaj Izraelac Benajun ili kako se već zove ima 40 godina. Prekidi su bili dobar segment igre. Ohanza ima malo i viska kilograma i trebao je prije u igri biti sa dvije špice gore, a od splitske dice bilo u prvom sastavu 2 igrača. Kakve navijače imaju ova utakmica nikako nije smijela otići u produžetke i kasnije penale. Sve krivo osnove dodavanje ma evo mene je sto god vise razmišljam to se vise frustriran kako su igrali.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
MrDoomroom je napisao/la:@senna66
Onda je to jako loše. Posijed lopte kriminalan onaj Izraelac Benajun ili kako se već zove ima 40 godina. Prekidi su bili dobar segment igre. Ohanza ima malo i viska kilograma i trebao je prije u igri biti sa dvije špice gore, a od splitske dice bilo u prvom sastavu 2 igrača. Kakve navijače imaju ova utakmica nikako nije smijela otići u produžetke i kasnije penale. Sve krivo osnove dodavanje ma evo mene je sto god vise razmišljam to se vise frustriran kako su igrali.
Slažem se, 2 špice su trebale od početka biti, nije mi jasno zašto su onako previše oprezno igrali ako su hvatali rezultat. Do te 40. minute nitko ništa nije napravio, siguran sam da se u tih 40 minuta moglo malo stisnuti Maccabi pa šta bude. U produžecima više nisu mogli, a onda su došli penali za koje smo svi znali kako će završiti i zašto. Greška te utakmice leži u tom prvom poluvremenu gdje se izgubilo previše vremena uzalud.
slika

fjaka
Formula 4
Formula 4
senna66 je napisao/la:@ MrDoomroom

HŽV
boldano, koliko će tih klinaca igrat za hajduk dogodine u isto doba? ili za 2 godine, neće ni 50%? koliko će ih uopće otić samo nakon ove prezentacije u evropi :mrgreen:

fjaka
Formula 4
Formula 4
imat toliki potencijal a žalosno je moraš ga se rješavat da bi priživija

fjaka
Formula 4
Formula 4
Frantic je napisao/la:
fjaka je napisao/la:straj me išta govorit
Pazi da te šta ne strefi ako dođe do penala :mrgreen:
pa čudo je bilo štasu uopće ukrajine prošli al ono opet se nadaš. s druge strane i protiv većih je hajduk bija tako blizu a tako daleko.
ko da konstantno fali ono malo.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡