Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Tvrda i teška utakmica. Francuzi bolji, no Portugalci se zasada dobro drže.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Portugal zabija u 120min i ja selim na mjesec

No moram pohvaliti Portugal, cak mi dobro izgledaju za finalista. Naravno Francuzi bolji ali...
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Majko moja mila. Hahahahhahhaahah.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Hehe, čestitke Portugalu.
Zasluženo ili ne, nebitno.
Ljudi su prvaci. :klanjam:
Imao sam dojam da kad je maneken izašao da su im se šanse povećale.
Bila je i ona prečka iz slobodnjaka. Tad su vile pronosale Francuze.
Sudije na nivou.
Titula "GRČKIM" stilom. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Više zaslužen poraz nego zaslužena pobjeda, jeste da su cigani ali mi je odmah drago što su uzeli autsajderi. Tim više autsajderi u finalu bez Ronalda.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Ferrari1345 je napisao/la:Portugal zabija u 120min i ja selim na mjesec
Pozdrav sa mjeseca gdje krumpiri od igre ne prolaze i ne osvajaju prvenstva

[ link do slike ]

Grčka je nadmašena (i to sam doživio). Antinogomet je pobjedio. Trećeplasirani dobivaju prvenstva (kao second chance na Call of duty :rofl: )
Strašno. Neman riječi

Budem poslije komentirao svoje dojmove. U šoku sam
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Drago mi je zbog Ronalda, makar ga nešto posebno ne volim ali je igračina. Zaista se trudi kroz karijeru, krvav je on znoj lio da bi ovo od sebe napravio i zato ga poštujem. bilo mi ga je jako žao 2004.Izgubili su od onih Grka koji su imali stvarno sreće neviđene. Sada im se vratilo, moralo je jednom. Meni je žao što smo mi mogli biti taj Portugal sada. Čestitke prvacima.

ono kad shvatiš da su kroz turnir dobili jednu utakmicu u regularnom dijelu. :zubo:
slika

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
Ferrari1345 je napisao/la:
Ferrari1345 je napisao/la:Portugal zabija u 120min i ja selim na mjesec
Pozdrav sa mjeseca gdje krumpiri od igre ne prolaze i ne osvajaju prvenstva

[ link do slike ]

Grčka je nadmašena (i to sam doživio). Antinogomet je pobjedio. Trećeplasirani dobivaju prvenstva (kao second chance na Call of duty :rofl: )
Strašno. Neman riječi

Budem poslije komentirao svoje dojmove. U šoku sam
U sportu je skoro pa najbitnija sreća. Portugalcima se baš baš baš sve posralo i uz jaku želju su uspjeli. Čestitke njima!

Da se Giroudu nije vratnica ispriječila, sad bi Francuzi slavili., isto tako da je ono Perišić glavom pogodio, Portugal sad ne bi bio prvak. To je tako. Francuzi su odigrali odličnu napadačku utakmicu ali nije htjelo ući. Kakav Manuel Neuer, Rui Patricio je bog. A da je primio bio bi tragičar... :)
Sreća je sve ;) Tanka je granica između svega toga.

BTW. Dinamo ima prvaka Europe u svojim redovima :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari1345
Bez obzira na to, Grčka je nenadmašna. Njima je tada (a i danas) misaona imenica dati 3 gola (ima izuzetaka, ali svake prestupne godine) iole ozbiljnijoj reprezentaciji, pa čak i da u toj tekmi (u kojoj bi dali 3 gola) prime 3 ili više golova. Ono je bila definicija antifudbala. Ovo je ipak malčice prihvatljivije od Grčke, bez obzira što su Grci tada imali više čistih pobjeda (u 90 minuta).
Jbga, ljudi, uz malo sreće, nisu izgubili ni jednu tekmu (na bilo koji način; 90/120/penali) i to je to. :chill:
E sad komšije, možete imati veliki žal, jer ste možda mogli biti na njihovom mjestu. Jbga.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Lako je bit prvak Europe kad imaš izbornika koji zna posao. Da smo mi imali svog Santosa, a ne..., bili bi prvaci svijeta ,a ne Europe.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
raca je napisao/la:Lako je bit prvak Europe kad imaš izbornika koji zna posao. Da smo mi imali svog Santosa, a ne..., bili bi prvaci svijeta ,a ne Europe.
Jedini nas Santos je umro nažalost već peta godina prolazi ili imaš nekoga drugog na umu?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Drago mi je sto je Portugal osvojio ako nista bar zbog Ronalda koji je to zasluzio.
Samo nemogu vjerovat kakav nasrtaj Payeta na njega.
Citao sam da mu je djelomicno potrgao ligamente u koljenu a nema gore ozlijede od te u nogometu i da ce sa terena izbovati najmanje 2-3 mjeseca.
Nadam se da ce se oporavit.
Zao mi je sto Njemacka nije izbacila Francusku u polufinalu jer su bili bolja ekipa ali evo provukli su se ali su sinoc izgubili sto je najbitnije.
Vidi se da Portugal ima kvalitetnog strucnjaka koji zna kad,sta i kako treba s izmjenama.
Jako dobra igra Portugala u produzecima i veseli me to sto su osvojili a eto igrom slucaja vratilo im se za ono od prije 12 godina.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:Ferrari1345
Bez obzira na to, Grčka je nenadmašna. Njima je tada (a i danas) misaona imenica dati 3 gola (ima izuzetaka, ali svake prestupne godine) iole ozbiljnijoj reprezentaciji, pa čak i da u toj tekmi (u kojoj bi dali 3 gola) prime 3 ili više golova. Ono je bila definicija antifudbala. Ovo je ipak malčice prihvatljivije od Grčke, bez obzira što su Grci tada imali više čistih pobjeda (u 90 minuta).
Jbga, ljudi, uz malo sreće, nisu izgubili ni jednu tekmu (na bilo koji način; 90/120/penali) i to je to. :chill:
E sad komšije, možete imati veliki žal, jer ste možda mogli biti na njihovom mjestu. Jbga.
A portugalu (ovome) dati 3 gola nije misaona imenica? Ovo je u nekim slučajevima i gore od Grčke. Pogledaj malo skupinu sa kojom je igrala Grčka i Portugal. Grčka je imala domačina, giganta (tada) portugala, jednu uvijek dobru Španjolsku i Rusiju. Imali su 4 boda sa gol razlikom 4-4. Portugal sa druge strane je imao Mađarsku, Island i Austriju. 3 mršava boda sa gol razlikom 3-3. Znači ofanzivnije manje uvjerljivije nego tada grčka.

Onda pogledaj nockaut fazu. Možda je malo krivo uspoređivat jer je drugačiji sistem ali Grčka je imala u 3 utakmice, ni manje ni više rezultat 1-0.
Grčka
1-0
1-0 (produžetci)
1-0

Portugal sličnu
1-0(produžetci,
1-1(penali)
2-0,
1-0 (produžetci)

Na kraju sve skupa knockaut fazi Grčka (3-0), Portugal 5-1 (sa utakmicom više) no ako se izuzme Wales dođemo do 3-1 (opet gore nego grčka)

Inače po meni igrač cijelog turnira je Pepe. Šteta što mediji sve okreće Ronaldu kojega sada uzidžu iz neznam kojih razloga u nebesa (jer je plakao tokom utakmice). Tijekom cijelog turnira imao je sitnu greškicu kada su Francuzi pogodili stativu. Što je žalosnije od grčke je što se Portugal izvukao sa trećim mjestom. Znači dobili su drugu šansu, što ja za mene promašaj FIFA-e. Umjesto da ih se kazni oni dobivaju novu šansu. po toj logici se i španjolska mogla provući prošlo prvenstvo i možda na kraju osvojit prvenstvo da je bilo sreće. Još žalosnije od Grčke je što ovaj Portugal ima klasu od napdača naprijed a na kraju nisu ni zabili više od te Grčke koja je miljama bila iza.

Sada mi reci da je ovo bolje od Grčke?
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Meni jeste bolje od Grčke. Malo, ali bolje. Mije mišljenje.
Prvo, danas svi igraju fudbal (Island, Mađarska, Albanija, ....).
Dalje, Portugal je u grupi imao gol razliku 4:4, a ne 3:3.
Grčka tada u grupi pobjeda, remi i poraz, kao i Španija, ali idu dalje zbog razlike 4:4 (Španija 2:2).
Zaboravljaš činjenicu da je maneken fulao penal protiv Austrije, pa bi možda imali i pobjedu u grupi, ne bi bili treći, prošli bi čisto i zasluženo (jer ovako nisu, po tebi), otišli drugim putem i ispali.
Kako god, ljudi nisu izgubili utakmicu (na bilo koji način), a one bitnije 4 utakmice su pobijedili (uz malo sreće) i tu završava sva priča.
Što se tiče ovog sistema, ja sam apsolutno za ovaj sistem, više ekipa, više utakmica. Pa neka i trećeplasiraani uzima titule. Prvenstvo se igra više od 3 utakmice.
E sad, komšije, to što niste u 1/8 finala pobijedili trećeplasiranog (iako ste bili puuuno bolji u grupi, iako ste bili bolji u toj utakmici, iako sam i ja navijao za Hrvatsku), jbga.
A vjerujem Ferrari1345, da ne bi osipao ovoliku paljbu na Portugal (bi, ali ne bi ovoliko) da su isto ovako uzeli titulu, ali nekim drugim putem, dakle bez izbacivanja Hrvatske.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Jedino sto je dokazano da se treba igrati atomski bunker sve drugo je manje bitno. Svi danas igraju nogomet je alibi atribut koji se pripisuje jednoj momčadi i trebao bi se izbjegavati u davanju istog, jer i 2004. se isto tamo može reci "svi danas igraju nogomet". Nažalost i te godine smo bili zakinuti protiv Francuza u grupi.
Ovo natjecanje treba malo dotjerati iako ide pola Europe na turnir (znaci svaka druga) sto je gotovo pa i nemoguće ne osigurati plasman na isti mislim da se na kraju trebala igrati i utakmica za broncu. Mislim postigli su da traje turnir mjesec dana jedna utakmica vise nece poremetit natjecanje.

Frantic
Formula 1
Formula 1
@Mr
Rekavši da svi igraju fudbal, referrirao sam na grupu koju je tada imala Grčka (koja jeste bila jebena), a Portugal je imao u grupi Island (bio u kvalama sa Češkom, Turskom i Holandijom !!), te do zadnjeg kola bio prvi (i prvi u grupi osigurao prolaz na Euro), koji je tukao Englesku !!, a uopšte se nije osramotio protiv Francuske (bez obzira na 5:2), Austriju (završila kvalifikacije sa 9 pobjeda i 1 porazom) i Mađare (koji su bili prvi u grupi F).
Što se tiče broja od 24 reprezentacije, jbga velika Holandija se nije plasirala iz grupe, Škotska, Grčka i Srbija takođe; Danska, Norveška i BiH spušili u play-offu, tako da nije baš ni svejedno se ni plasirati. Ima sad tu dosta "manjih" reprezentacija koje grizu za plasman.
Mi smo 2 puta nadigrali Wales u kvalama (gore 0:0, uz bolju igru BiH), u Zenici 2:0, ali smo zasrali motku na početku s Kiprom i Izraelom. Opet, što neko reče, Wales je digao formu za prvenstvo i odlično odigrao i otreso jednu Belgiju u 1/4 finala, koja je bila u najužem krugu favorita i koja je, BTW, bila prva u našoj grupi kvala, dakle ispred Walesa. A mi, poznavajući naš (BH) mentalitet i kuratu sreću, možda ne bi prošli ni grupu.
Što se tiče utakmice za 3. mjesto (koja se iz nekog razloga neigra od 1984. godine), apsolutno se slažem da treba da se igra.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Kao sto rekoh svi igraju nogomet ovi koji se nisu plasirali pa brate znaju i oni koju utakmicu iznenaditi, ali se nisu kvalificirali zbog kojekakvih razloga neki zbog nedostatka kvalitete drugi zbog loše atmosfere u ekipi.

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
juve, sevilla i lyon.. kaj mislite.. jel imamo šanse za proljeće? :mrgreen:
ak niš drugo, pjaca se opet vraća na maksimir.. šteta kaj bu s krive strane.. da je s naše, juventus se ne bi lako prošetao maksimirom.. ;)
Fernando is faster than all of you :jupije:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Najiskrenije.
Nemate. :mrgreen:
Na žalost.
Ali barem imaš (imate) priliku gledati velike ekipe i dobre tekme na Maksimiru. :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Dinamo gazi sve to ko plitki potok do sad su igrali užasno sto ce biti kad barem malo bolje počnu igrati :)

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡