senja je napisao/la:Baš sam juče čitao da je najvjerovatnije da će ostati u Oklahomi, ili da će u Clipperse.
Nije loše izabrao, ako je cilj prsten po svaku cijenu. Warriorsima baš treba neko ko može ući pod koš. Kako im je James lijepio banane, to nije normalno. Ne znaju ljudi zabiti ispod koša. Samo rokaju trice
A kad trice ne idu, dogodi se ono što se dogodilo u finalu
Uhhhhh brate, prejako, prejako.
Prsten je prsten, jbga. Ko u onom vicu sa Lepom Brenom i kravom. "Brena je Brena, al dvaput je dvaput".
Samo malo je licemjerno od KDa, ako je izjavio ovo 2010.
Očekivao sam ga u LALu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@Frantic, iskreno i ja sam ga očekivao u LAL. Proda se dečko za prsten...
LB23 je napravio istu stvar, ali ako ništa vratio se u CC-e i odero GSW nakon što su gubili 3-1, mislim da će ga sada puno više respektirati i gledati mu ovaj naslov više nego s Heatom. Možda i Durant tako nešto napravi, nikad se ne zna.
Cijela prica je bila oko para ovi nisu ispostovali njegove zelje i kako sad stvari stoje u Bullsima je iako nije još sve finalizirano koliko vidim. Čudi me sto nije došao kod LBJa u CAVSe. Svidaju mi se Bullsi biti ce nešto od njih iduće godine.
U jeku svih ovih transfera posebno mi je zanimljiv transfer Al Horforda u Celticse.
Po meni Boston je prosle godine imao jako finu ekipicu a sad bi mogli biti jos i bolji a plus tome dolazi im Horford.
Ono sto mi se najvise svidja kod Bostona je njihov trener koji je jako dobar.
Brookly Netsi imaju najlosiju upravu u NBA ligi oni za nista nisu sposobni kad vidim koga su doveli smuci mi se.
Wade se vraca kuci i mislim da bi Bullsi mogli ici daleko na istoku a tu su naravno Rondo i Butler.
Spominje se povratak Ray Allena u NBA ligu a mogao bi zavrsiti i u GSW ali i u Clevelandu.
Bas me zanima kako ce Kniksi izgledati sa ovim finim pojacanjima.
Sto se tice Westbrooka volio bi da ode u Spurse i da oni zapapre zvjezdama GSW-a.
A sto se tice Cavsa oni vec imaju Kinga
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Vezano uz Westbrooka malo je uzdrmana franšiza OKCa iduće godine i on "odlazi" postavlja se pitanje dali ce ići u neki bolestan trade prije otvaranja sezone. Opet gledam taj kolketiv OKCa koji svaki super star želi imati za podršku i opet ode KD. Samo da ne naprave neku glupost.
Ne malo nego dosta, pa otišao je Ibaka isto tako. Od četvorice koja su trebala imati barem dva prstena (Durant, West, Ibaka i Harden), ostao je samo jedan, i to onaj najgori kad igra sam, jer ne zna dodat loptu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Wade je odbio Patovu ponudu od 40mil na 2 godine, vjerojatno mu nije želio dati duži ugovor zbog godina i rizika povrede, a morao bi otpuštati ljude da napravi cap space ako želi povećati ponudu, što očito nije bio voljan uraditi. Wade nije potisao nešto pretjerano jači ugovor, 47mil u Bullsima, da je silno želio ostati u Heatu, zanemario bi tih 7mil bez problema, očito da je viša sila u pitanju.
FO Bullsa mora još raditi kako bi oni postali ozbiljan contender, Lopez na centru nije baš bajna opcija, na PF imaju mrtvog Gibsona i još goreg Mirotića, a da ne spominjem tanku klupu i činjenicu da će Jimmy morati igrati na niskom krilu prvi put nakon svoje rookie sezone.
Prisley bi morao razmotriti neki masan trade za Russa, priča se uveliko da to i rade. Jer nema poente čuvati ga ovu sezonu sa očajnim ostatakom tima (čast izuzecima, točnije izuzetku) i onda da ga na ljeto izgubi a da ništa ne dobije zauzvrat. Mala je šansa da ostaje sljedeće sezone.
Utah je napravila strašan posao ovog FA perioda, baš me raduju. Wolvsi bi trebali biti dobri pod Thibodom. Portland ima bekovsku liniju do Boga jaku, jedva čekam da vidim borbu za PO na zapadu. Sviđa mi se i Dallas kako su došli Barnes i Bogut.
Na istoku je dobar posao odrađen u Indiani, ne znam sada kako će stvari izgledati u Gardenu, valjda će Rose skrpiti sezonu na nekom, bar prosječnom nivou i tempu, mada sumnjam u to. Boston naravno iskače sa Horfordom u ozbiljnu utrku s Cavsima, ali utrku koju će teško dobiti.
I da, za kraj posta, sve najgore u daljnim i ne tako dugim karijerama Zaze i Westa.
Pachulija i David West, bagra koja je odmah nakon Kevinove odluke potpisala sa Warriorsima minimalne veterankse ugovore, jedan 2mil drugi 1,5mil, što je realno sitniš za ove nove plate. Mrzim takve stare klošare što se šlepaju i prodaju za prsten.
Izmedu histerije koja vlada u NBA-u i lovljenja Pokémona totalno sam zaboravio da su naši danas igrali sa Grcima za finale. Uletio sam u neki kaf i pogledao zadnjih 6 minuta i totalno se razočarao. Toliko komplikacija u napadu igrači stoje bez blokova svaki idući napad jedan od manjih na parketu proba nešto iz solo akcije. Možda su moji kriteriji veliki ali ovo je bilo negledljivo pa ni za prijenos da se mene pita šteta videozapisa. Užas strava kriminal gledam nije to losa ekipa ali nista ja tu nisam vidio dobroga. Jao a kad u napadu XY igrač stane da davi loptu cijeli napad gledam i nevjerujem. Nakon pobjede nisam znao sto da radim ili da plačem il da se veselim. Ubio me očaj na parketu ubio...
MrDoomroom je napisao/la:Izmedu histerije koja vlada u NBA-u i lovljenja Pokémona totalno sam zaboravio da su naši danas igrali sa Grcima za finale. Uletio sam u neki kaf i pogledao zadnjih 6 minuta i totalno se razočarao. Toliko komplikacija u napadu igrači stoje bez blokova svaki idući napad jedan od manjih na parketu proba nešto iz solo akcije. Možda su moji kriteriji veliki ali ovo je bilo negledljivo pa ni za prijenos da se mene pita šteta videozapisa. Užas strava kriminal gledam nije to losa ekipa ali nista ja tu nisam vidio dobroga. Jao a kad u napadu XY igrač stane da davi loptu cijeli napad gledam i nevjerujem. Nakon pobjede nisam znao sto da radim ili da plačem il da se veselim. Ubio me očaj na parketu ubio...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Dobro da onda nisi gledao drugi dio druge i treću četvrtinu...Ako odu na Olimpijadu, nadam se da neće igrati s Amerikancima, jer će izgubiti sa 40+ razlike.
Kakvu obranu igrate, strašno, pogubili su se ljudi. Mada ni Talijani ne igraju lošu obranu za tako defanzivno impotentan tim, izoliraju Bojana i Šarića koliko mogu, Bogdanovićev svaki šut je bio s rukom u faci, mada jeste da njega brani jedini kršten defanzivac u Italiji, Hackett, svi ostali su plitak potok u obrani.
Ako večeras prođete, a navijam za vas jer ste dosta organizovanija reprezentacija i imate sigurno veće šanse ako prođete od Talijana, jer je Bojan klasa i to je pokazao i jučer i večeras pokazuje. Ne znam samo, zar nije bilo boljeg igrača od Ukića na njegovoj poziciji, lik je baš loš, vaša verzija našeg Simonovića, mada ovaj imbecik je neprevaziđen.
Felipe je napisao/la:Kakvu obranu igrate, strašno, pogubili su se ljudi. Mada ni Talijani ne igraju lošu obranu za tako defanzivno impotentan tim, izoliraju Bojana i Šarića koliko mogu, Bogdanovićev svaki šut je bio s rukom u faci, mada jeste da njega brani jedini kršten defanzivac u Italiji, Hackett, svi ostali su plitak potok u obrani.
Ako večeras prođete, a navijam za vas jer ste dosta organizovanija reprezentacija i imate sigurno veće šanse ako prođete od Talijana, jer je Bojan klasa i to je pokazao i jučer i večeras pokazuje. Ne znam samo, zar nije bilo boljeg igrača od Ukića na njegovoj poziciji, lik je baš loš, vaša verzija našeg Simonovića, mada ovaj imbecik je neprevaziđen.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ma, Talijani nemaju pojma, samo trice pucaju (ne kažem da su naši puno bolji ), ali nas je Šarić u zadnjoj četvrtini i produžetku spasio. Ostali više-manje loše, Bogdanović solidan.