Nova Mercedesova nadogradnja za Silverstone.. ovom će nadogradnjom zaobići mogućnost vozačkih odredbi i incidenata na stazi između Nike i Luje. što mislite, dali će biti efikasna?
Možda u budućnosti dobijemo nešto slično. Dva vozača u jednom bolidu. Iako mislim da ce biti samo jedan pravi vozač a drugi neka vrsta inzinjera koji ce podešavati PU da bude stalno u idealnom modu rada.
Vidio sam jedan komentar na to: "Hamilton će okretati volan, pošto Rosberg ne može". Ispod toga odgovor:"Rosberg će 'sređivati' PU, jer Hamilton ne zna
f1zd je napisao/la:Vidio sam jedan komentar na to: "Hamilton će okretati volan, pošto Rosberg ne može". Ispod toga odgovor:"Rosberg će 'sređivati' PU, jer Hamilton ne zna
Dobar, dobar
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Slavenowsky je napisao/la:falio je jos samo i mob u ruci, al i ovo je dosta
Obavezno S7 Edge ili 6S (kupio babo tajkun/političar/guzonja), a ovamo prazan novčanik.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”