Otvaram temu za razonodu, gdje u biti i ne moraju prevladavati samo slike.. već sve što ima konotaciju sa smiješnim, duhovitim i ekspresivno pomalo suludim tematikama. No kako slike uglavnom govore 'tisuću riječi', vjerovatno naslov teme opravdava sredstvo
Mislim da ova tema koliko god se ticala F1 spada u dobar stari OFF.. jer se iz tog, uglavnom, svakakve gluposti izrode..
..kao i sad ova prva:
https://twitter.com/GrandPrixDiary/status/571050255090880512
Imam osjećaj da sam svakog od njih vidio u nekakvom poznatom cirkusu..neznam tko ima orginalniju klaunovsku facu, sve bolji od boljih... Iako je kalsika ona od Wolfa, Boulliera i Arivabenea.. to je prava kaunovska garda.. s tim da Wolf nešto više naginje na spec. pantomimičar-kaluna dok je Mauricio više klasični klaun.
Vettel, Bottas i Magnusen.. neka ruska cirkus škola,
Moniša.. indijska.
Za one koji nisu znali... kineska kemiska industrija "Gume&tako-što"ltd. kupila je Pirelli.. te od nedavno tko god vozi Pirellice je u biti na čajnizericama
..i naravno ekipa je već smislila novu šalu za novonastalu situaciju
Hahah, dobra dobra.
Sjećam se da je u China shopu prije kakvih 10-12 god, dok sam bio klinjo, bilo kupiti Bar Honda bolid. Samo što nije pisalo Honda, već Hodna, gume su bile Mihelin, dok je sponzor bio boom, kao nešto efektivno
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.